Építészmérnöki Mester - MArchSc

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Legyen szakértő az épített környezet tudományában, és javítsa megértését az építészet, a mérnöki munka, a tesztelés és az épületkutatás közötti kapcsolatokról.

Meg fogja vizsgálni az épületépítést és a teljesítményt, az építőanyagok működését, az ipar fenntarthatóságát, valamint az épületek és a környezet kapcsolatát. Tanulja meg ezeket az elemeket kérdőjelezni, tesztelni és elmagyarázni, és magabiztossá váljon építészeti tudósként való ismereteiben.

Válasszon a képesítések közül a karrier céljainak és az idő elérésének megfelelően.

Az építésztudomány mesterét az Új-Zélandi Építési Intézet (NZIOB) szakmailag elismerte.

AlexandruPetre / Pixabay

Alakítsa át azt a világot, amelyben élünk

Betekintést nyer az emberek, az épületek és a kultúra közötti kölcsönhatásba. Számos szempontot fog mérlegelni, beleértve a tikanga és a matauranga maori fontos szerepét az építészeti tervezésben és a döntéshozatalban.

Emellett gyakorlati alapot kap az épületeknek a tervezésre, építésre, üzemeltetésre és karbantartásra gyakorolt hatása révén a természeti világokra, a projektmenedzsmentre vagy a fenntartható mérnöki rendszerekre specializálódva.

Közösség

A posztgraduális tanulmány segít értékes kapcsolatok és hálózatok kiépítésében társaikkal, egyetemi személyzettel és jövőbeli kollégákkal. Hozza ki a legtöbb lehetőséget események, szemináriumok, workshopok és társadalmi rendezvények meglátogatására.

A kar és a helyi ipar közötti kapcsolatok révén a dolgozó szakemberek szakértelméből is profitálhat.

Karrier

Az építésztudományi posztgraduális képesítés képes karriert nyitni épített környezetünk tervezésében és fejlesztésében. Lehet, hogy elkezdi saját gyakorlatát, vagy alkalmazottként dolgozik egy cégben vagy kormányzati szervezetben. Dolgozhat építési projektmenedzserként, fenntartható rendszerek mérnökeként vagy tanácsadóként. Egyéb feladatok lehetnek világítási tanácsadó vagy tervező, építési engedélyezési tanácsadó, tűztervezési és szabályozási elemző, akusztikus mérnök és mennyiségmérő.

Választhat arra is, hogy az építészettudomány története, elmélete és kortárs gyakorlata kutatására összpontosít-e, és karriert nyithat meg az akadémiai közösségben vagy egy kutatási szervezetben.

ösztöndíjak

Az Építészeti Iskolának évek óta számos díja és ösztöndíja van.

Más ösztöndíjakat is kereshet a tanulás, a tárgykör és a háttér alapján.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Tovább

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Kevesebb
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Több Kevesebb