Ökológia MS, PhD

Általános információk

Program leírás

Az ökológia az a tudományos diszciplína, amely a szervezetek és a múlt, a jelen és a jövő környezete közötti kapcsolatokkal foglalkozik. Az USU Ökológiai Központjának számos olyan igazgatója volt, akik országos és világszerte elsőrangú tudósokként ismertek az ökológia területén, és az ökológia diplomát szerzett hallgatók kapcsolatba léphetnek olyan befolyásos oktatókkal, amelyek segíthetnek számukra tekintélyes poszt- doktori programok és kari pozíciók a világ egyetemein. Ezenkívül az Ökológiai Központ egy szemináriumsorozatnak ad otthont, amely a világ minden tájáról származó híres tudósokat hív fel az USU-ra.

Minden ökológus hallgatónak külön tanfolyamokat kell elvégeznie a kijelölt területeken, a tanfolyamok és a kutatás többi részét pedig a következő részlegek egyikén kell elvégezni:

• Biológia: Azok a hallgatók, akik a Biológiai Tanszéken ökológiát tanulnak, az elméleti ökológiára koncentrálnak, és arra, hogy ez hogyan alkalmazható az evolúcióra és a biológia egyéb tudományterületeire.

• Környezet és társadalom: Ez az osztály foglalkozik az emberi ökológiával, valamint az emberek és a természetes ökoszisztémák közötti kapcsolatokkal.

• Növények, talaj és éghajlat: Ennek a tanszéknek a hallgatói tanulmányozzák a növények, a talaj és az éghajlat ökológiáját, valamint az ökológiához kötődő kérdéseket.

• Vízválasztó tudomány: A tanszék ökológus hallgatói a vízi ökoszisztémák tudományára és megőrzésére összpontosítanak.

• Wildland Resources: Ennek a tanszéknek a hallgatói a földi ökológiával és az ökoszisztémákkal foglalkoznak.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Our college is unique. We have a diverse range of academic offerings and are able to honestly say, we have something for everyone. If you want to be a doctor, an aviator, a farmer, a researcher, a wri ... Tovább

Our college is unique. We have a diverse range of academic offerings and are able to honestly say, we have something for everyone. If you want to be a doctor, an aviator, a farmer, a researcher, a writer, a businessperson, a designer, a dietitian, an economist or any other type of professional, CAAS is the perfect place for you. We in CAAS know more than your name; we know who you are. Our faculty pride themselves on understanding your personal and scholarly ambitions and then helping you reach those goals. From research opportunities to one-on-one mentorship, your professors work to help you succeed. Kevesebb