Új-Zéland

A New Zealand

Új-Zéland egy sokszínű ország egyedülálló kulturális hátterét és bőven kínál a nemzetközi diák. Található a dél-nyugati Csendes-óceán, ez a sziget ország közel Ausztráliában, valamint a Fidzsi-szigetek és Tonga. Ez a távoli egészét, de vannak nagy és növekvő város az egész országban. Sőt, Új-Zélandon volt az egyik utolsó távoli területeken telepedtek le az emberek. A legnagyobb városa Auckland ad otthont számos felsőoktatási lehetőségeket a nemzetközi diákok, de más lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Diákok beiratkozik az iskolában évesen hat. Szükség van rájuk, a szövetségi törvény, hogy továbbra is az iskolában a 16 éves kor. Az ország polgárai nem fizetnek az oktatásért ez idő alatt. A legtöbb diák marad az iskolában a 19 éves, amelyek fizetnek a kormány. Az ország írástudók aránya 99 százalék.

 

Klíma

Során az év nagy részében, az éghajlat itt enyhe. Az éves hőmérséklet körülbelül 50 ° F-ig 61 ° F. hőmérséklet terjedhet, bár, amely alapján a sziget helyzetét élsz be A nyugati part nagyon nedves. A Central Otago régió félszáraz klíma. Vannak olyan területek, az esőerdők itt, valamint a hegy tetején, nagyon hideg.

 

Társadalom

Új-zélandiak szeretik a szabadban. Látni fogja, hogy ez az a hely, hogy látogassa meg, ha miután hegymászás vagy síelés. Ugyanakkor a terület is erős kulturális elem, amely magában foglalja a korai hagyományait maori kultúra. Sok az ország továbbra is távoli és sok ember él ezeken a területeken. A modern városok, mégis, meg fogja találni minden kényelemmel Lehet, hogy megszokta, hogy élvezi.

 

A megélhetési költségek

Élet Új-Zéland hasonlóan él Ausztráliában. Az ország 's megélhetési költségek Auckland hasonló ahhoz, amit talál Londonban, Sydney vagy New York. Importált termékek nem lényegesen többe kerülnek. A vásárláshoz a lépés jegyet, akkor 'll költenek NZ 15 $. Egy csésze kávé, akkor fog költeni a NZ $ 4.

Iskolák

Oktatási intézmények és egyetemek Új-Zéland területén

Online oktatási intézmények és egyetemek Új-Zéland területén