Üzleti analitika mestere

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A mai technológia által vezérelt világban az emberek és szervezetek több adatot generálnak, gyűjtenek és tárolnak, mint valaha. A különböző iparágakban tevékenykedő szervezetek a diplomásokat keresik, hogy felhasználják és értelmezzék ezeket az adatokat, hogy tájékoztassák az üzleti stratégiákat és értéket adjanak üzleti tevékenységüknek.

118917_IMG_8285JPG.jpg

A Business Analytics Master célja, hogy felkészítse Önt az alapvető készségekkel, hogy valós üzleti elemzési feladatokat hajtson végre a nagy adatok üzleti problémáira. Fejleszti az üzleti elemzésekkel kapcsolatos készségeket és ismereteket, beleértve a leíró, prediktív és előírásos elemzés elvégzéséhez szükséges eszközök és technológiák alkalmazásának módját, valamint azt, hogy ezeket az eszközöket hogyan lehet üzleti környezetben alkalmazni.

A Business Analytics Master diplomáját a Statisztikai Elemző Rendszer (SAS) Közös Tanúsítvány és a Speciális SAS Közös Tanúsítvány kapja meg. A Business Analytics Master az egyik kevés üzleti elemző program, amely szerepel a SAS Global Academic Master programjában és az első és egyetlen üzleti elemzési programban Ausztráliából.

A 2 éves program esetében ez a fokozat kombinálható a második Sydney Business School, UOW mesterképzéssel. Válassza ki a második mesterfokozatot az alábbi listából:

–– Mesterképzés

–– Üzleti analitika mestere

- Pénzügyi menedzsment

- Az emberi erőforrás menedzsment mestere

–– Az innováció mestere

–– Nemzetközi üzleti mester

–– Menedzsment mester

–– Marketing mester

–– az ellátási lánc menedzsmentje

–– A projektmenedzsment mestere

118849_Picture1.png

Sydney Campus

Tanfolyam-tanulási struktúra

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

1

118851_Picture1.png

Wollongong Campus

Akkreditáció és szakmai elismerés

A Business Analytics Master diplomáját a Statisztikai Elemző Rendszer (SAS) Közös Tanúsítvány és a Speciális SAS Közös Tanúsítvány kapja meg.

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy beléphessünk a Master of Business Analytics-be, megköveteljük, hogy egy elismert főiskolai diplomát kapjon, amelynek egyenértékű átlagértéke 50%, vagy a Business Analytics diplomamutatója. IELTS-pontszám összesen 6,5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).

Miért tanuljon velünk?

Évente három bevitelt kínálunk, és sok téma be van építve a szakmai és életmódbeli kötelezettségvállalásaiba. Néhány órát hetente kínálnak, főként este, míg mások intenzív módban futnak a hétvégén, hogy az időn kívül maradjon az egyéb feladatoktól.

A diplomások több mint 90% -a 4 hónapon belül dolgozik, és a posztgraduális hallgatók átlagos kezdő fizetése 108 800 dollár, 4% -kal magasabb, mint az ország átlaga *.

Válasszon egyet, hogy tanulmányozza a programját a két egyetemen: a Sydney-i CBD egyetemen a lenyűgöző Sydney-i kikötőre és a lenyűgöző hídra, vagy a Wollongong Campusra, amely a parkosított kertek között található, pár percre a Csendes-óceántól.

Számos ösztöndíjat kínálunk mind a hazai, mind a nemzetközi diákok számára, 10% és 100% között, így Ön befektethet a jövőbe.

A kurzusokat folyamatosan fejlesztjük, a kutatók tájékoztatják, a munkáltatók által elismert alkalmazott eredmények alapján strukturáltan, magasan képzett akadémikusok által nyújtottak, és további speciális hallgatói tanulási és fejlesztési erőforrások révén támogatják őket.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi diákok választhatnak, hogy kiválasztják a választott tantárgyat, a Global Workplace Practice-t, amely magában foglalja a gyakorlati álláskeresési tevékenységeket és az ausztrál munkaerő-hozzáférést egy gyakornoki, ipari alapú projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

* QILT 2016-2018 végzős felmérés.

Utoljára frissítve aug. 2019

Az iskoláról

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Kevesebb
Észak-Wollongong , Sydney + 1 Több Kevesebb