üzleti gazdaságtan

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

üzleti gazdaságtan

International Accelerator

Business Economics

Értékesítési és bevételi előrejelzését, piactér trend elemzés, ökonometriai modellezési-mindezen képességek megalapozni alkalmazott közgazdaságtan. Ők is az egyik legkeresettebb készségek üzleti és a kormány.

A School of Business "Master of Arts in Economics program egyesíti a szilárd alapot a gazdaság, hangsúlyt fektetve alkalmazása, hogy a tudás a valós helyzetekben. Bár a program felkészíti a tanulókat a pályára a gazdasági szakemberek a kormányzati és az üzleti, néhány diplomás használja a mértéke, mint egy ugródeszka felé továbbtanulás jogi vagy doktori fokozatot üzleti vagy közgazdasági.

A program kompakt-három félév hossza a legtöbb diák számára, de erős, természetesen kínálatát olyan területeken, mint Környezetgazdaságtani, pénzügyi politika, növekedés és fejlődés, Health Economics, Ipari Szervezet, Investment Management, Labor Economics, és a pénz és banki.

Program lehetőségek

A szerkezet a Master of Arts in Economics (MAECON) program lehetővé teszi a rugalmasságot, hogy megfeleljen a sajátos érdekeit és igényeit az egyes diák. Minden diák szerez egy erős háttérrel rendelkező közgazdász, de azok számára, akik egy alkalmazott hangsúly biztosított lehetőségeket képzés és kutatás tapasztalatait közvetlenül érintik a modern üzleti és társadalmi problémákat. A diákok választhatnak, hogy szakosodni a tanszék erősségeit a nemzetközi gazdaság és a gazdasági növekedés vagy az alkalmazott mikrogazdasági egészségügy, munkaügyi és környezeti gazdaságtan. Függetlenül attól, hogy választott szakterület, mind diplomások a program bizonyítani elsajátítását az alábbi alapvető készségek:

  • Képesség megközelíteni gazdaság kapcsolatos kérdéseket analitikusan
  • Képes használni az adatok megfelelően válaszolni gazdasági kutatási kérdések empirikus
  • Képességét, hogy hatékonyan kommunikálni a kutatási eredmények

pálya lehetőségek

A MAECON program három lehetőséget, attól függően, hogy a hallgató előnyben; Economics Track, Financial Economics pálya vagy tézis pálya. A diákok az összes számot ugyanolyan alapvető osztályok: Alkalmazott makroökonómia, Alkalmazott mikroökonómia, Bevezetés a Közgazdasági és Alkalmazott Statisztika I. Túl az alapvető osztályok tanfolyam változik az egyes pályán lehetőségek:

Economics Track: hallgatók a Közgazdasági Track válasszon három választani belül a Közgazdasági osztály. Három választani is lehet venni kívül Economics osztály.

Pénzügyi Economics Track: diák választó a Financial Economics pálya lesz három alapvető pénzügyi képzések: származékos értékpapírok, a pénzügyi politikák és Investment Management. Diákok is választhat három választani a rendelkezésre álló finanszírozási kurzus kínálatát.

Tézis Track: ha a hallgató úgy dönt a tézis pálya, ő / ő lesz két választható belül az osztály és két általános választani. Ezen kívül bárki a tézis pálya lesz teljes hat óra hitel dolgozat.

Minden diák kell felelnie egy átfogó vizsgálat befejezése után a mag tanfolyamok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt