MS az élelmiszertudományban
University of Hawai'i at Manoa College of Tropical Agriculture and Human Resources
Kulcs információ
Campus helye
Honolulu, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
A táplálkozás, az étel iránti érdeklődés, valamint az élelmiszereknek az emberi egészséghez és fitneszhez való viszonya soha nem volt nagyobb, mint manapság. Az Emberi Táplálkozási, Élelmiszer- és Állattudományi Tanszék MS-fokozatot kínál az élelmiszer-tudományban. A koncentrációs területek magukban foglalják az élelmiszerbiztonságot és -minőséget, az élelmiszer-feldolgozást és -mérnöki munkát, az élelmiszer-kémiai és biokémiai, az élelmiszer-mikrobiológiai, az élelmiszer-tudományi oktatást és a speciális területet. Az együttműködő részlegek magukban foglalják a molekuláris biotudományokat és a biomérnöki tudományokat, a növény- és környezetvédelmi tudományokat, a trópusi növény- és talajtani tudományokat, valamint a mikrobiológiát.
A tantervi lehetőségek bármelyikén tanuló hallgatók különféle karrierre készülnek az élelmiszeriparban, az egészségügyi és fitneszlétesítményekben, a kórházakban, a táplálkozási oktatásban, a kommunikációs vállalkozásokban, a kormányzati vagy magánszektorbeli élelmiszer- és táplálkozási ügynökségekben, valamint a tudományos kutatólaboratóriumokban. A diplomások elhelyezkedtek főiskolai oktatókként, az élelmiszeripar műszaki személyzetében, a szabályozó vagy más kormányzati ügynökségeknél és kutatókként. Mások további posztgraduális tanulmányokat folytattak.