Mester az Élelmiszer Technológiában
University of Algarve
Kulcs információ
Campus helye
Faro, Portugália
Nyelvek
Portugál, Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 2 000 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
* belföldi hallgatók: 1100 € / év; nemzetközi hallgatók: 2000 € / év
Bevezetés
Üdvözöljük az UALG virtuális vásáron!
A társadalmi távolság okozta kihívás kíváncsi módon lehetővé teszi, hogy mindannyian közelebb álljunk egymáshoz.
Bárki, bárhonnan, az ország bármely pontjáról vagy a világon, lehetősége van meglátogatni az UALG virtuális UALG és megismerheti a 2020/ UALG tanévre vonatkozó ajánlatainkat.
Mi vár rád?
Két hétig a résztvevők látogathatnak egy interaktív pavilonban, ahol minden felsőoktatási és főiskolai standok elérhetőek lesznek anyagokkal a konzultáció és letöltés céljából a képzési ajánlatok nyilvánosságra hozatalához. Az egyes standokon élő chat is rendelkezésre áll, amelyen a résztvevők kérdéseket tehetnek fel. A virtuális vásár helyet nyit a tanfolyamok bemutatására is, amelyeket videokonferencia útján továbbítanak. A héten június 15-től 19-ig a TeSP kurzusok, a Bachelor és az Integrált Mesterek tanulságait, a június 22-től 26-ig tartó hét pedig a posztgraduális kurzusok és a Masters oktatásának lesz szentelve. Gyere és fedezze fel, fedezze fel, kérdésezze, érezze magát, és válassza az University of Algarve !
Áttekintés
Az élelmiszer-technológiai MSc program célja az élelmiszer tulajdonságainak és előállításának általános ismerete, valamint a biztonságos és egészséges ételek előállításában részt vevő technológiák ismerete, amely a címzettet nemcsak elemzésre és ellenőrzésre, hanem tervezésre, innovációra és élelmiszer-előállítási rendszerek és élelmiszeripari termékek fejlesztése.
Az élelmiszer-technológia MSc-jét befejezõk beilleszthetik a kutatás-fejlesztési (K + F) intézményeket / osztályokat, az élelmiszeripari társaságok müszaki munkatársait, vagy közép- / fõ vezetõi szinten dolgozhatnak az élelmiszeriparban. A megszerzett készségek lehetővé teszik számukra például az élelmiszerek és (alkoholos) italok feldolgozásával és elemzésével, új élelmiszerek és folyamatok kutatásával és fejlesztésével, az élelmiszer-biztonsággal és -minőséggel, az élelmiszer környezeti hatásainak értékelésével és mérséklésével kapcsolatos tevékenységek elvégzését. ipar, az élelmiszerek nyomonkövethetősége és hitelessége.
Pályaépítés
Tantervi egység | ETCS | Kód |
Élelmiszer-menedzsment, minőség és biztonság | 5 | 15071049 |
Enzimológiai | 5 | 15071050 |
Termikus és kialakuló folyamatok | 5 | 15071051 |
Adatelemzés és kísérleti tervezés | 5 | 15071052 |
Alkoholos italok előállításának és elemzésének technológiája | 5 | 15071053 |
I. lehetőség Mutassa be a fenti opcióban szereplő 2 tantervi egységet | 5 | 15079000 |
Tantervi egység | ETCS | Kód |
Ipari mikrobiológia | 5 | 15071007 |
Szeminárium | 5 | 15071009 |
Állati eredetű termékek technológiája | 5 | 15071054 |
Növényi eredetű termékek technológiája | 5 | 15071055 |
Water Technologies | 5 | 15071056 |
II. Lehetőség Mutasson 1 olyan tantervi egységet, amely a fenti opcióban található | 5 | 15079001 |
Tantervi egység | ETCS | Kód |
Jelentés | 15 | 15071014 |
Értekezés / Project / elhelyezés Mutassa be a fenti opcióban szereplő 3 tantervi egységet | 60 | 15079004 |
Felvételi követelmények
Állásajánlatok száma: 20
Minimális hallgatók száma: 8
Belépési feltételek:
- Az élelmezésmérnöki, az élelmiszertudomány, a biológia, a kémia, agronómia, a biotechnológia, az orvosbiológiai tudományok vagy azzal egyenértékű diplomával rendelkezők, akik a bolognai folyamat elveivel egyetértésben szereztek diplomát.
- Külföldi felsőfokú végzettséggel rendelkezők: - az első aláíró állam által a bolognai folyamat alapelvei szerint szervezett tanulmányi ciklusnak tulajdonítják; - a tudományos tanácsok, a műszaki-tudományos tanácsok vagy a társult szervezeti egységek tudományos bizottsága elismeri, hogy teljesítik valamely diplomát.
- Kellően indokolt esetben a tudományos tanácsok, a műszaki-tudományos tanácsok vagy a társult szervezeti egységek tudományos bizottsága által elismert oktatási, tudományos vagy szakmai önéletrajz birtokosa e tanulmányi ciklus elvégzésének képességét igazolja.
A jelölt kiválasztási kritériumai:
- Tudományos végzettség (a tantárgy foka és időtartama) [Max: 5 pont]
- Oktatás (döntő) [Max: 5 pont].
- Tantervi értékelés (szakmai és tudományos tapasztalat) [Max: 5 pont].
Döntetlen esetén interjú készítésére lesz szükség.
Szükséges dokumentáció
- Megfelelően kitöltött jelentkezési lap.
- Tanulmányok.
- Önéletrajz.
- Személyazonosító okmány (Citizen Card vagy azzal egyenértékű) másolata.
- Ajánlási levél (választható).
Karrierlehetőségek
Az élelmiszer-technológia MSc-jét befejezõk beilleszthetik a kutatás-fejlesztési (K + F) intézményeket / osztályokat, az élelmiszeripari társaságok müszaki munkatársait, vagy közép- / fõ vezetõi szinten dolgozhatnak az élelmiszeriparban. A megszerzett készségek lehetővé teszik számukra például az élelmiszerek és (alkoholos) italok feldolgozásával és elemzésével, új élelmiszerek és folyamatok kutatásával és fejlesztésével, az élelmiszer-biztonsággal és -minőséggel, az élelmiszer környezeti hatásainak értékelésével és mérséklésével kapcsolatos tevékenységek elvégzését. ipar, az élelmiszerek nyomonkövethetősége és hitelessége.