Mester az élelmiszer -tudományban és a táplálkozásban
Doshisha Women's College Of Liberal Arts
Kulcs információ
Campus helye
Kyoto, Japán
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Apr 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Élelmiszertudományi és táplálkozási tanfolyam
Fejlett tudású kutatók ápolása, akik osztják a fogyasztók véleményét
Olyan kutatókat nevelünk, akik magas szintű szakértelemmel rendelkeznek az élelmiszerekben és az étrendben, és képesek gondolkodni a tényleges élelmiszerfogyasztók szemszögéből. A diákok a három terület egyikéből választják kutatási témájukat - az élelmiszer -tudományt, a táplálkozást és a szakácstudományt -, és kísérletekre összpontosító kutatást végeznek. A tanfolyamon szerzett kutatási tapasztalat és a professzionalizmus érzése megnyitja annak lehetőségét, hogy tanári pozícióban dolgozzon egyetemen vagy főiskolán, vagy kutatóként egy üzleti vállalkozásban.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Agroekológia és regeneratív élelmiszer-rendszerek mestere
- Valle de Bravo, Mexikó