Táplálkozástudományi mester
Nakamura Gakuen University
Kulcs információ
Campus helye
Fukuoka, Japán
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Apr 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A Graduate School of Nutritional Sciences, csak mesterképzéssel nyílt meg 1990-ben, a Nakamura Gakuen University élelmiszerekkel kapcsolatos hosszú hagyományai és története alapján. 2004-ben az első doktori kurzus, amelyet táplálkozással kapcsolatos oktatási és kutatási intézményként hoztak létre Nyugat-Japánban.
A mesterképzés a következő három területből áll, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy átfogó perspektívákból tanulmányozzák a legújabb táplálkozástudományokat: Funkcionális táplálkozás, Klinikai táplálkozás és Élelmiszertudomány. A doktori kurzus három mélyreható mezőből áll, amelyek a mesterképzésből következnek, és még kifinomultabb ismereteket adnak a hallgatóknak.
Annak érdekében, hogy a Graduate School diákjai valódi tapasztalatokat szerezhessenek az osztályterem falain kívül, különböző területeken végeznek kutatásokat, miközben kapcsolatba lépnek a helyi közösségekkel, és aktívan bemutatják kutatásuk eredményeit konferenciákon és más helyszíneken.
Végzőseink értelmes szerepet játszottak az egészség- és táplálkozástudományok szakértőiként és kutatóiként, egyetemeken, középiskolákban, kórházakban, gondozási intézményekben és vállalkozásokban dolgozva.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Nemzetközi Mester Élelmiszertudományi Innováció és Hitelesség
- Bolzano, Olaszország
Élelmiszertudományi és mérnöki mesterképzés
- Valencia, Spanyolország
Agrár-élelmiszer- és környezetgazdaságtan mesterképzés
- Valencia, Spanyolország