Élelmezéstudományi Master
UAEU United Arab Emirates University
Kulcs információ
Campus helye
Al Ain, Egyesült Arab Emírségek
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő, Részidő
Tandíjak
AED 2 300 / per credit *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* hitelóránként
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Áttekintés
Az Élelmiszertudományi Tanszék az élelmiszer-tudomány mesterképzését javasolja, amely lehetőséget nyújt a hallgatóknak az élelmiszer-minőség és -biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és -mérnöki tudomány, valamint az innovatív és funkcionális élelmiszerek terén szerzett fejlett ismeretek megszerzésére. Az élelmiszer-tudomány mesterképzésének célja, hogy megerősítse és fokozza a hallgató ismereteit a biztonságos és jó minőségű élelmiszerek előállításához felhasznált tudományos elvekről és folyamatokról. A program tudományos alapú szakmai oktatást nyújt, amely magában foglalja a tantermi elméletet, a gyakorlati kutatásokat és azok alkalmazását. A hallgatóknak lehetőségük lesz átfogóan tanulmányozni az élelmiszerek tudományának, technológiájának és mérnöki tudományának elméleti és alkalmazott aspektusait. A természettudományoknak az élelmiszerekre vonatkozó alapos megértése segíti a karrier és a műszaki oktatás iránt érdeklődő diákokat, hogy megértsék az élelmiszeripart, valamint az ételkészítést mindennapi életükben. Ezt a programot arra tervezték, hogy szakértő élelmiszer-tudomány posztgraduális képzettséget szerezzen a szakmai világ fejlődésének és további kiemelkedésének ismereteivel és készségeivel.
Képtár
Belépők
Tanterv
Fokozat követelmények
Szükséges hitelórák: legalább 30 óra
Étel tudomány
Szükséges tanfolyamok (15 óra) | Hitelóra | |
COSC501 | Kutatási módszerek | 1 |
COSC502 | Tudományos kutatás etikája | 1 |
FDSC605 | Diplomás szeminárium | 1–3 |
FDSC610 | Haladó élelmiszerkémia - 1 | 2 |
FDSC622 | Haladó élelmiszer -elemzés - I. | 2 |
FDSC633 | Fejlett élelmiszer -feldolgozás I. | 3 |
FDSC640 | Fejlett élelmiszer -mikrobiológia - I. | 3 |
STAT503 | Alkalmazott statisztika | 2 |
Választható kurzusok - 6 CH a szakdolgozathoz és 12 CH a szakdolgozathoz (12 óra) | Hitelóra | |
FDSC611 | Élelmiszerfizika | 2 |
FDSC615 | A tárolt élelmiszerek eltarthatósági ideje | 3 |
FDSC630 | Fejlett élelmiszer -technológiák | 3 |
FDSC631 | Enzimtechnológia és fermentáció | 3 |
FDSC650 | Élelmiszer -ellenőrzés | 2 |
FDSC651 | Fejlett élelmiszertörvények és rendeletek | 2 |
FDSC660 | Újszerű és funkcionális ételek | 3 |
FDSC691 | Az élelmiszer -tudomány speciális témái | 2 |
Projekt vagy szakdolgozat (9 óra) | Hitelóra | |
FDSC695 | Érettségi kutatási projekt 1 | 3 |
FDSC699 | Kutatási tézis 2 | 9 |
1: Nem tézisek esetén 2: Tézis opcióhoz |
Merit Fellowship Award
A Merit Award átvételéhez a hallgatóknak magas tudományos minősítéssel kell rendelkezniük, és meg kell őrizniük tanulmányi sikereiket az Egyesült Arab Emírségekben. A Merit Fellowship Award pénzügyi támogatást nyújt részleges tandíjmentesség formájában a képesített hallgatóknak. A STEM -ben és az ország stratégiai területein (megújuló energia, közlekedés, egészségügy, vízkészletek, technológia, űr) tanuló diákok elsőbbséget élveznek.
Hallgatói jogosultság:
- Kiváló tanulmányi állással rendelkezik (GPA ≥ 3,6/4,0).
- A GPA ≥3,6/4,0 fenntartása az Egyesült Arab Emírségekben végzett tanulmányozás során.
- Nincs más pénzügyi szponzor vagy díj.
Előnyök:
- 50% kedvezmény a tandíjért.
Időtartam:
- A diploma megszerzéséig érvényes, mindaddig, amíg a hallgató betartja a hallgatói jogosultsági feltételeket.
Több információ
Hasznos Linkek
Rangsorok
Az Egyesült Arab Emírségek a Times Higher Education Ranking alapján most az Egyesült Arab Emírségek 1. helyén állnak! Továbbá az 5. helyen állunk a Közel -Keleten, a 49. helyen Ázsiában és a 70. helyen a 2019 -es Young University Rankings -on.
A program eredménye
- A hallgatók számára fejlett elméleti és kutatási ismeretek biztosítása a területen.
- A diákok képessé tétele az élelmiszertudomány ismereteinek integrálására és alkalmazására az élelmezési rendszerek, alkatrészek, termékek és folyamatok valós kérdéseiben.
- Készítsen magasan képzett diplomákat, amelyek képesek kielégíteni a nemzeti és nemzetközi szakmai karrier vezetői igényeit.
- Jól felkészült diplomások fejlesztése kutatási vezetőkké és innovátorokká válása az élelmiszertudomány területén.
Tanulási eredmények a programban
A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:
- Beszéljen meg a fejlett fogalmakról, elméletekről és az új élelmiszertudományi módszertanról.
- Alkalmazza az élelmiszertudomány alapvető ismereteit a problémák azonosításához és megoldásokra irányuló javaslatához a területen.
- Tervezzen és végezzen tudományos kutatásokat az élelmiszertudomány területén, és kvantitatív módszereket használjon az eredmények elemzésére.
- Kommunikálja a tudományos és műszaki ismereteket írásbeli és szóbeli formákban a különféle közönségek számára.
- Mutassa be az élelmiszertudomány kortárs kérdéseinek, etikájának és szakmai felelősségének ismereteit.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Biotechnológiai mesterképzés (MBT)
- Offenburg, Németország
Agrár-élelmiszeripari MSc
- Lincoln, Egyesült Királyság
Mester Élelmezési Politika és Fenntartható Fejlődés
- Lille, Franciaország