A globális kommunikáció és az alkalmazott fordítás mesterei Három féléves mesterképzés fordításra, lokalizációra és globális kommunikációra.

Általános információk

Program leírás

A globális kommunikáció és az alkalmazott fordítás mesterei

Három féléves mesterképzés fordításra, lokalizációra és globális kommunikációra.

A Master of Arts a globális kommunikációban és az alkalmazott fordításban (MA GCAT) egy három féléves program, amely képzést nyújt a hallgatóknak a szakmai fordítás, a lokalizáció és a globális kommunikáció elveiről és gyakorlatáról. A hallgatók szaktudást építenek a) fordítási elméletek és megközelítések, keresztnyelvészeti és kultúrák közötti elemzés, számítógéppel támogatott technológiák és területspecifikus területek tanfolyamai révén; b.) projektalapú együttműködések; és c.) szakmai gyakorlatok.

Interdiszciplináris erőfeszítéseket tesz az Angol Tanszéktől és a Modern Nyelvek Tanszékétől, az MA GCAT egyedülálló helyen, a Carnegie Mellon Egyetemen található. Élénk globális egyetem, a campus egy interdiszciplináris tanulóközösség számos országból származó egyénekről, amely innovációjáról és a világra gyakorolt hatásáról ismert.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Dietrich College is home to faculty and students who often cross disciplines to solve real-world problems and contribute in traditional ways. Among our world-class faculty are six American Academy ... Tovább

The Dietrich College is home to faculty and students who often cross disciplines to solve real-world problems and contribute in traditional ways. Among our world-class faculty are six American Academy of Arts and Sciences members, four members of the National Academy of Sciences, two members of the National Academy of Medicine and two members of the National Academy of Education. They do foundational and deep disciplinary research, collaborate, take on problems that are important to the world today and share a passion for innovation in both research and teaching. Kevesebb