Áttekintés

Az emberi hatás, a biológiai sokféleség csökkenése és a környezeti változások iránti egyre növekvő tudatosság a napjainkban fontosabbá teszi a természetvédelmi biológiát.

A megőrzés, az ökológia, a biológiai sokféleség és a fenntarthatóság összekapcsolása érdekében a Mesterfokozó Egyetem egy 180 éves szakmai mester. Megkapja azt a tudományos szaktudást, amire meg kell tennie a védelmi munkát Új-Zélandon és a világ minden táján.

Wellington a biológiai sokféleség nemzetközi hotspotja és a Biológiai Tudományok Iskolájában folytatott tanulás, melyet a világ vezetői a természetvédelmi gyakorlatban tanulnak - nemzetközileg elismert tudósok, akik munkájukkal tájékoztatják az új-zélandi egyedülálló biótának vezetését.

Az elméleti és a terepi alapú megközelítések felhasználásával számos földi és tengeri környezetben megismerheti a természetvédelmi biológiák folyamatát. Megvizsgálja a nemzetközileg elismert példákat a megőrzésre vonatkozó bevált gyakorlatokra, és megkapja a kísérleti tervezéshez, az adatok gyűjtéséhez és elemzéséhez, valamint a kutatási eredmények bemutatásához szükséges készségeket.

Akkor érettségizett azzal a szakértelemmel, hogy értékes hozzájárulást nyújtson a természeti környezet megóvásához.

munkaterhelés

Ha teljes munkaidőben tanul, hetente 40-45 órát várhat az év nagy részében. A részmunkaidős hallgatók, akik trimeszterenként két kurzust végeznek, heti 20-23 órányi munkát kell végeznie. Ügyeljen arra, hogy ezt figyelembe vegye, ha dolgozik.

Megbecsülheti a munkaterhelést azáltal, hogy összeadja a pontok számát. Egy pont nagyjából megegyezik a 10-12 órás munkaidővel.

Mezőtanfolyam

Az egyik legfontosabb tanfolyamod a helyszínen tartják, meglátogatva az új-zélandi kulcsfontosságú védelmi területeket.

A BIOL 424 Új-Zélandi Conservation Practice magában foglalja az országszerte történő utazást az irányítási gyakorlatok megfigyelésére és az új-zélandi egyedülálló növények és állatok megismerésére.

Hogy tanulsz

Tanulmányozhat három fő kurzust és 90 pontot az Ön által kiválasztott jóváhagyott tanfolyamokra.

Ha januárjában kezdődik, akkor kezdődik a négyhetes mező tanfolyam, BIOL 424. A tanfolyam kívül ül a normál trimeszter dátumokat az időzítés változik évről évre, hogy lehetővé tette az árapály idő. A tanfolyam kezdetének szokásos ütemezése január végén / február elején történik, és a tényleges időpontok legalább hat hónappal korábban megerősíthetők.

A program júliusi kezdete magában foglalja a BIOL 405 Biosecurity fő tanfolyamot, amely magában foglalja a biológiai biztonság és a jogi perspektívák biológiai biztonságát.

Miközben az MConBio nem rendelkezik téziskomponenssel, a választott BIOL 440-en keresztül végezhet kis kutatási projekteket. Ehhez a kurzushoz szükség van egy felügyelőre a Biológiai Tudományok Iskolájában a potenciális projektekről.

Külföldön tanulni

Szélesítsük meg a látókörünket a Victoria Abroad diákcsereprogrammal. Tanuljon a Victoria Egyetem felé a 100 partner egyetem valamelyikében szerte a világon. Beszélj a programmenedzserrel, ha gondolkodsz egy csereprogramba a tanulmányi programban.

Prime helye

Wellingtonban tanuló tanulmányok páratlan hozzáférést biztosítanak Új-Zéland természetes vagyonához. A magán- és állami védelmi területek közel állnak a kutatási tapasztalatszerzés és a tanulás megőrzésének technikáinak megteremtéséhez.

Zealandia és Otari-Wilton's Bush a város határain belül van, és ökológiai helyreállítási program van folyamatban a Matiu / Somes-szigeten Wellington kikötőjén.

Két tengeri rezervátum is közel van Wellington városához - Taputeranga a déli parthoz és a Kapitihoz, egy órás autóútra északra.

A Ph.D. tanulmány

Ha akadémiai vagy kutatói karriert szeretne folytatni, akkor Ph.D. Felügyelet alatt fog dolgozni, hogy eredeti kutatást készítsen, ami jelentős mértékben hozzájárul a tudáshoz. A teljes munkaidős jelöltek általában három-négy éven belül teljesítik a diplomát.

Ph.D. a Victoria-ban az egyes témáktól függően évente 6 800 és 8 200 dollárba kerül.

A Graduate Research (FGR) Kar fogja kezelni az alkalmazásodat és támogatni fogja Önt a Ph.D. tanulmány.

A jelentkezés előtt keresse fel a Tudományi Karot a rendelkezésre álló felügyeletről.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

17 további kurzus Victoria University of Wellington »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
15,325 NZD
a teljes programhoz
Deadline
Kérj Információt
to start studying in Jan
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
to start studying in Jan
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
to start studying in Jul
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
to start studying in Jan
End Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
to start studying in Jul
End Date