A nemzetközi béke és konfliktusok megoldásának mestere

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Legyen része a megoldásnak

109688_LEP01131-Edit.jpg

Ismerje meg a globális és helyi békeépítést

A három-félév *, kohorsz-alapú mesterképzésünk képezi Önt, hogy képzett szakember legyen, aki képes a globális és helyi békeépítés és fejlesztés innovatív megközelítéseinek kifejlesztésére. Ön jól felkészült lesz a nonprofit / nem kormányzati szervezetek szektorában, valamint más köz-, magán- és tudományos területeken.

A projektalapú tanulás, a globális terepmunka és a szakmai gyakorlat révén gyakorlati, operatív készségeket fejleszt a béke és a konfliktusok megoldása és a nemzetközi fejlesztés terén. Az osztályokban az interdiszciplináris tudósokkal dolgozol, hogy megértsék a társadalmi, politikai, történelmi és gazdasági kontextusokat, amelyekben a béke és a konfliktus keletkezik.

* A kettős fokú programok hosszabb időt vehetnek igénybe, a kiegészítő program hosszától függően.

Programjaink

Nemzetközi béke és konfliktusok megoldása (IPCR)

IPCR Dual Degree programok

 • Nemzetközi kapcsolatok és diplomácia és IPCR. Tanulmány Párizsban, Franciaországban.
 • Tanácsadás és IPCR. Trauma és a konfliktus fókusza.
 • Közegészségügy és IPCR. Keress MPH és MA fokozatot.

Áttekintés

A program egy pillantásra

 • Három félév teljes munkaidős program; részmunkaidős lehetőség.
 • A program kohort ősszel kezdődik.
 • A következő téli fokozat; A kezdet a következő tavasszal történik.
 • Töltsön egy hetet külföldön tanulni a kohorszjal.
 • Töltse ki a szakmai gyakorlatot az Egyesült Államokban vagy külföldön.
 • Az egyénre szabott Capstone projekt a karrier-törekvésekhez igazodik.

Kettős fokozatok

A Master of Arts fokozaton kívül az Arcadia kétfokozatú opciót kínál:

 • IPCR / Nemzetközi kapcsolatok és diplomácia. A hároméves program kettős Master of Arts fokozatokhoz vezet. Egy és fél év Glenside-ben és másfél évvel az Egyesült Államok Párizsi American Graduate School-ban.
 • IPCR / Tanácsadás. Egy hároméves program Glenside-ben, ami kettős mesterképzéshez vezet. Trauma és konfliktusok összpontosítása; akkreditált tanácsadási program.
 • IPCR / közegészségügy. Egy hároméves program Glenside-ben, amely a közegészségügyi mesterképzéshez és a mesterképzéshez vezet.

109687_IPCRInternship.jpg

Jellemzők

Szerelje fel tapasztalatait, hogy megfeleljen a karrier céljainak

Az IPCR program egyedülállóan biztosítja a hallgatóknak szilárd alapot a nemzetközi béke és a konfliktusok megoldásának és fejlesztésének kereszteződésén. A program lehetőséget biztosít az elmélet gyakorlati alkalmazására a projektalapú tanulás, szakmai gyakorlatok és helyszíni tapasztalatok révén.

Teljes vagy részmunkaidős lehetőségek

Egy hároméves (teljes munkaidős) vagy hatéves (részmunkaidős) mesterképzésben jelentkezik be, amely magában foglalja az alkalmazott, szakmai gyakorlatot és gyakorlati nemzetközi gyakorlati tapasztalatokat. A program kohorsz-alapú: ősszel együtt fogsz kezdeni, és ha teljes munkaidőben jársz, teljesítsd a diplomát a következő decemberben.

Alapítvány tanfolyamok

Alapítványi kurzusunkban mélyreható vitákat folytat a háború, a konfliktusok és a béke elméleteiről, kis, intim kurzusokon. A program folyamán a szükséges kurzusokat a következő címen fogja meg:

 • A béke és a konfliktusok megoldásának elmélete.
 • A konfliktusok átalakításának gyakorlata, beleértve a közvetítést, a tárgyalásokat és a megkönnyítést.
 • Konfliktusértékelés.
 • Konfliktusos kurzus, amely egy támogatott, kohorsziós tanulmányútra vonatkozik
 • Capstone Project tanfolyam, ahol egy gyakorlati, alkalmazott projektet készít, amely előkészíti Önt a pályafutásra.

Választható választás

A kohorsz-alapú tanfolyamokon kívül választani fog a programban. A választások lehetővé teszik, hogy folytassa az egyéni karriercéljait, melyeket a szakmai gyakorlat, a terepi tanfolyamok és a capstone projekt segítségével kombinál egy átfogó tapasztalatok, készségek és tudáscsomag létrehozására, amely felkészíti Önt a sikeres karrierre béketeremtés terén.

Szükséges szakmai gyakorlat

Szakembereink, szakembereink, tudósaink és öregdiákok segítségével saját szakmai gyakorlatot választasz. A program az Egyesült Államokban vagy a tengerentúlon, nyáron vagy a Capstone-projekt mellett végleges lejárati időszakban történik. A szakmai gyakorlat kulcsfontosságú lehetőség a szakmai készségek, hálózatok és munkahelyi kilátások fejlesztésére. A tengerentúli szakmai gyakorlat a globális tapasztalatra vonatkozó követelménynek is számít.

Capstone projekt: Mindezt együtt

Minden tanuló a Capstone projektet a program utolsó félévében végzi. A Capstone projekt lehetőséget ad arra, hogy elméletét és tanfolyamát integrálja szakmai gyakorlatával és szakmai tapasztalataival egy szakmai projektben.

109689_LEP08935.jpg

Diákok tapasztalatai

A világ az osztályteremben, és a globális terepi tapasztalatok az IPCR program sarokkövei, amelyek páratlan gyakorlati, gyakorlati lehetőségeket nyújtanak a hallgatóknak a szakmai készségek megismeréséhez, tapasztalati tanuláshoz, valamint a kollégák hálózatának és közösségének fejlesztéséhez. Az IPCR hallgatók nemcsak jól képzettek és képzettek, hanem már világszerte aktívan békét teremtenek, mint támogatók, aktivisták, szociális vállalkozók és nem kormányzati szervezetek vezetői.

Terepi tapasztalatok és szakmai gyakorlatok

Egy jelentős "valós világ" élményt fog folytatni szakmai gyakorlatokon, projektalapú tanuláson és globális terepmunkán keresztül a globális terepi tanulmányainkon keresztül. Az IPCR-ben úgy gondoljuk, hogy alapvető fontosságú, hogy a globális polgárok élő béketeremtőként éljenek és érdeklődjenek a jelentősebb kultúrák közötti cserékben.

Projektalapú tanulás

Tudósaink gyakorlati szakemberek is, kutatásaikat a valós alkalmazásokkal összekapcsolva. Tanfolyamaink ezt a projekt-alapú tanulás beépítésével tükrözik. Sok kurzuson önállóan és kis csoportokban dolgozik a valós problémákra vonatkozó gyakorlati megoldások kidolgozásán.

Mindent egybevetve

A hallgatók végzik a dolgozat és a kövek projektjét a program utolsó félévében. A Capstone projekt lehetőséget ad arra, hogy elméletét és tanfolyamát integrálja szakmai gyakorlatával és szakmai tapasztalataival egy szakmai projektben. A projekt jellemzően politikai elemzés, érdekelt felek értékelése vagy programterv formájában történik, bár egyéni tervezésű projekt, amely tükrözi az Ön konkrét karriercéljait, lehetséges. A Capstone diákok egy heti szeminárium osztályon találkoznak, ahol a karok visszajelzést és támogatást nyújtanak.

A Capstone projekt példái

 • A kurd kérdés Törökországban: konfliktusok értékelése
 • Terrorizmus Afrikában: az érdekeltek elemzése a Boko Haram Insurgence Nigériában
 • Németország menekültpolitikai vezetése az EU-ban
 • A jemeni háború békés megoldásának elősegítése
 • A Red-Kite projekt oktatóinak képzése: egy programjavaslat
 • Visszatérő ügynökség: hazai és nemzetközi pszichológiai elsősegélynyújtás
 • Magán a nyilvánosság számára: A közösségünkben a nemi elfogultság megértéséről szóló workshop

Karrier

Konfliktuskezelési karrier

A nemzetközi béke a konfliktuskezelésben a mester fokozata miatt versenyképesvé teszi a köz-, magán- és nonprofit szektorok munkahelyeit. Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma szerint a béke és a konfliktuskezeléssel kapcsolatos foglalkoztatás növekszik, és az IPCR-fokozattal rendelkezők is alkalmasak az oktatás, az üzleti élet, a kormány, a fejlesztés vagy az egészségügy területén.

Alumni munkáltatók

Alumíniumunk több mint fele nem kormányzati szervezetekben dolgozik, míg mások kormányzati, oktatási és magánszektorban dolgoznak. Az IPCR kar, a személyzet és az öregdiák együtt dolgoznak, hogy sikeresen navigálhassanak a szakmai elhelyezés és a karrierfejlesztés terén.

Felvételi követelmények

Ez egy hároméves, teljes munkaidős vagy hatéves részmunkaidős program.

Az Arcadia Egyetem a főiskolai diplomásoktól, különösen azoktól, akik bizonyították a tudományos kiválóságot és elkötelezettséget a nemzetközi béke és a konfliktusok megoldása és fejlesztése terén, a program főiskolai végzettségeit veszik figyelembe. Szintén kívánatosak a hazai vagy nemzetközi tapasztalatok és eredmények. A program a következő kérelmeket kéri a kérelmezőktől:

 1. A posztgraduális alkalmazás, beleértve a személyes nyilatkozatokat is, amelyet a www.arcadia.edu/gradapp honlapon kell kitölteni.
 2. Egy akkreditált intézményben végzett főiskolai végzettség, amelynek ajánlott GPA-értéke 3,0 vagy jobb, és előnyös a béke-tanulmányok, a politikai tudomány, a történelem, a közgazdaságtan, az antropológia, a szociológia, a pszichológia, a filozófia, a vallás vagy más szabad művészeti fegyelem.
 3. Az egyik főiskolai, egyetemi vagy szakmai iskola egy hivatalos átirata volt. Az átiratban szereplő átutalási hiteleknek tartalmaznia kell a megszerzett osztályokat; ha nem, az eredeti iskola hivatalos átiratát kell benyújtani. Az átiratokat a kibocsátó iskolából zárolt borítékban kell elküldeni, és a megfelelő aláírásokat és pecséteket kell tartalmazniuk, amelyeket hivatalosnak kell tekinteni.
 4. Három ajánlólevél olyan személyektől, akik képesek megítélni a kérelmező képesítéseit, hogy végzős tanulmányokat végezzenek. Legalább két ajánlási levélnek kell lennie a tudósoktól.
 5. Interjú az IPCR programmal csak meghívással.
 6. A nemzetközi pályázóknak látogassanak el a www.arcadia.edu/international oldalra a felvételi követelményekről és a pályázati eljárásokról. A TOEFL vagy az IELTS hivatalos eredményei minden olyan diák számára szükségesek, akiknek angol az angol, kivéve az angol anyanyelvűek, akik angol nyelvű országokban (pl. Az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Kanadában) végzettek. Anglia, Írország, Ausztrália és Új-Zéland). Szükséges az Egyesült Államokban működő független értékelő szolgálat által elvégzett minden egyes átirattanulmány értékelése is.
 7. A kettős fokozatok elérése érdekében a programokba mindenképpen be kell vonni a kétfokú pályázókat.

A felvételekhez nincs szükség GRE-re. Kivételes esetekben, miután megvizsgálta a kérelmező tudományos és nem akadémiai tapasztalatait, az igazgató lemondhat egy vagy több előfeltételről.

Jelentkezési határidő

Most elfogadja az alkalmazásokat gördülő alapon.

Befizetési határidő

Ha befogadási ajánlatot fogadunk el, az elfogadó válaszhoz 500 dolláros letét szükséges. Ezt a letétet az első félévi tandíjra alkalmazzák, és nem téríthető vissza. Az elfogadó levélben külön betéti határidőket kell feltüntetni.

Halasztott belépés

A programba felvett hallgatónak, aki egy évre el akarja halasztani a belépést, írásos kérelmet kell benyújtania az IPCR programigazgatójának. A halasztást a program egyedi alapon nyújtja. Amint a halasztás megtörtént, a hallgatónak be kell nyújtania a szükséges betétet, hogy megtartsa a székhelyét az osztályban. Ez a befizetés jóváírásra kerül. A halasztott hallgatóknak meg kell értenie, hogy a programba való beiratkozás idején az uralkodó tandíjra vonatkozik.

110140_IPCR1.jpeg

Költségek

Nemzetközi béke és konfliktusmegoldás (IPCR): Teljes munkaidős track-őszi 2018 kohorsz 2018-19 év $ 30.170 $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.
Nemzetközi béke- és konfliktusmegoldás (IPCR): Teljes munkaidős nyomkövetés 2017 kohort 2018-19 év $ 29.580 $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.
Nemzetközi béke- és konfliktusmegoldás (IPCR): Teljes munkaidős 2016. őszi kohorsz 2017. ősz $ 14,500 50 USD / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 55 USD szemeszter parkolási díja.
IPCR: Részmunkaidős pálya Hitelenként $ 1,260 $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.
IPCR / MPH Kettős fokú esés 2018 Belépő csoport Félévente $ 10.322 $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.
IPCR / MPH kettős fokú esés 2017 Belépő csoport Félévente $ 10.120 $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.
IPCR / MPH 2016-os kettős fokú őszi belépő kohort Félévente $ 9917 $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.
IPCR / MAC kettős fok Hitelenként 1260 USD / kredit az IPCR tanfolyamokért és 750 USD / kredit az igénybe vett tanácsadói tanfolyamokért $ 50 / szemeszter regisztrációs díj + $ 50 / szemeszter technológiai díj + 100 $ éves parkolási díj.

További költségek

 • Könyvek és kellékek (becsült): 1000 dollár
 • Szoba és étkezés: Campuson kívüli

A programba való beiratkozáskor minden diáknak bizonyítania kell az egészségbiztosítást, és tájékoztatást kell adnia az egészségükről és a kórtörténetéről. Szükség esetén az egészségbiztosítást az Egyetemen keresztül lehet megvásárolni. Az információk és alkalmazások elérhetők a Hallgatói Egészségügyi Szolgáltatások Hivatalában.

Pénzügyi támogatás és ösztöndíjak

Ösztöndíjak: A felvétel megvizsgálása után a hallgatók automatikusan felülvizsgálják az egyetemi tanszék korlátozott számú részleges érdemi ösztöndíjat. Korlátozott mennyiségű diplomás asszisztens is nyereményalapon ítélhető oda legfeljebb heti 10 órára.

Utazási pénztárca: 2500 dolláros utazási pénztárca minden teljes munkaidőben működő IPCR-hallgató számára elkülönített, hogy az IPCR igazgatója által jóváhagyott speciális nemzetközi tapasztalatokra vagy globális szakmai gyakorlatokra használja.

Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre, hogy segítse a képzett hallgatókat a tandíj és a kapcsolódó költségek fedezésében, valamint az életköltségekben. Emellett a diákok a Federal Direct Stafford Loan-nál fix kamatozás mellett évente 20.500 $ -ot kérhetnek. A Stafford Loan mellett a diákok választhatnak, hogy kölcsönözhetnek egy szövetségi közvetlen diplomát vagy egy privát alternatív hallgatói kölcsönt a fennmaradó költségek fedezésére. A szakképzettséggel rendelkezők számára is elérhetők a diplomás asszisztensek. Több információ.

Akadémiai politikák és eljárások

A Nemzetközi Béke és Konfliktusok megoldására irányuló programba befogadott diák várhatóan betartja az Arcadia Egyetem által előírt szabályokat.

Az Egyetem fenntartja magának a jogot, hogy a hallgatót bármikor elbocsássa a nem megfelelő tanulmányi teljesítményért, vagy az egyetemre vagy más diákok jólétére káros magatartásra.

Annak érdekében, hogy a diákok továbbra is jó tudományos helyzetben maradjanak, a program első évében a kumulatív besorolási pont átlagát legalább 3,0 kell tartaniuk. A program második évében való részvételhez szükséges, hogy a kumulatív besorolási pont átlaga 3,0 legyen. A „C” alatti fokozat nem alkalmazható a fokozat felé. Ha a „C” alatti fokozat érkezik, a hallgatónak kérnie kell a kurzus visszavételét.

109691_LEP01144.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary ... Tovább

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary connections, and develop advanced critical thinking, research, and writing skills. Kevesebb