A táplálkozástudomány mestere
UFVJM Universidade Federal Dos Vales Do Jequitinhonha E Mucuri
Kulcs információ
Campus helye
Jardim Sao Paulo, Brazília
Nyelvek
Portugál
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Mar 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A Táplálkozástudományi Doktori Program (PPGCN) célja a mesterek és a készséggel rendelkező kutatók képzése a következőkre:
Technikai és tudományos megoldások meghatározása és kidolgozása a legrelevánsabb táplálkozási és táplálkozási problémákra annak érdekében, hogy javaslatot tegyen az egészség elősegítésére, fenntartására és helyreállítására irányuló intézkedésekre egyéni és kollektív szinten, valamint értékelje és javasolja a terület közpolitikáját. .
Javasolja és indokolja a homeosztatikus és / vagy kóros állapotokban részt vevő biokémiához, immunológiához és fiziológiához kapcsolódó mechanisztikus ismereteken alapuló táplálkozási terápiás megközelítések alkalmazását.
Képezzen táplálkozási szakembereket, más egészségügyi szakembereket és a kapcsolódó területeket a táplálkozástudomány területén végzett kutatás és felsőoktatás módszertanában annak érdekében, hogy kompetenciákat és készségeket szerezzenek a tanításban, valamint a releváns kutatások tervezésében, megvalósításában és terjesztésében. Táplálás. Táplálás.
A PPGCN célja kritikus és etikus egészségügyi szakemberek képzése, akik szilárd tudományos és humanista alapokkal rendelkeznek és elkötelezettek a társadalom átalakító beavatkozásai iránt; kompetenciákkal és készségekkel az alapképzésben és posztgraduális képzésben való oktatáshoz, a tudományos kiterjesztéshez, a releváns kutatások tervezéséhez, megvalósításához és terjesztéséhez, valamint a táplálkozástudományi technológiai fejlesztésen és innovációkon való munkán.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Online közegészségügyi mester
- Online USA
Molekuláris táplálkozás és élelmiszer-technológia MSc
- Aarhus, Dánia
Master of Nutrition
- Darwin, Ausztrália