AZ INFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIA Mestermesteri fokozata

Általános információk

Program leírás

A 37 kreditű informatikai MS programok célja, hogy felkészítse azokat a hallgatókat, akiknek csekély egyetemi tapasztalata lehet a CS vagy az informatikában, hogy sikeres pályafutást tudjanak elérni a területen mind az Egyesült Államokban, mind külföldön.

A szigorú alaptanterv mellett a hallgatóknak lehetőségük van a tanulmányok, menedzsment vagy számítástechnika két pályájának egyikét folytatni. Mindkét pályát számos módon megkülönböztetik a többi informatikai programtól, többek között:

  • Magasan alkalmazott megközelítés, hangsúlyt fektetve a gyakorlati tanulásra;
  • Olyan alapkövetelmény megkövetelése, amelyet az egyes hallgatók tudományos és szakmai céljai körül alakítanak ki;
  • A feltörekvő technológiák beépítése az összes tanfolyamba;
  • Hangsúly az együttműködésen és a csapatmunkán alapuló megközelítésen;
  • A technológiai vezetői készségek fejlesztése;
  • Mélyebb specializáció a menedzsment vagy a számítástechnika területén;
  • Választható tanfolyamok a menedzsment számára a pálya hallgatói számára más szakmai alapú programokból, beleértve a kommunikációt és a nemzetközi kereskedelmet és politikát.
Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Valparaiso University is a selective, independent Lutheran institution in Valparaiso, Indiana, an hour’s drive from Chicago. Founded in 1859, Valpo offers a thorough grounding in the liberal arts as w ... Tovább

Valparaiso University is a selective, independent Lutheran institution in Valparaiso, Indiana, an hour’s drive from Chicago. Founded in 1859, Valpo offers a thorough grounding in the liberal arts as well as professional training and graduate study, helping students find their own paths to lifelong personal, spiritual, and professional growth. Kevesebb