Adóügyi Mester (MTax)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Regisztráljon a régió egyetlen adóigazgatója (MTax) programjába - Most két programbeállítással

Az adózás Master (MTax) programja egy 30-36 éves hitel szakmai végzettség, amelynek célja intenzív képzés biztosítása az adóterületbe belépni tervező egyének, valamint a tapasztalt könyvelők és ügyvédek számára. A hallgatók jelentkezhetnek az MTax Direct vagy az osztálytermi MTax programba.

A Business Administration Administration (CBA) Számviteli Iskola a régió egyetlen MTax programját kínálja. A program keretet biztosít a fogalmi, technikai és szakmai ismeretekhez, amely segít a hallgatóknak az adószerkezet sok szempontjának megvizsgálásához és megértéséhez szükséges kompetencia fejlesztésében. Keresztül egy integrált tanterv, hangsúlyt fektetve az adókoncepciókra, a szövetségi és állami adóztatás alapos ismereteire, az adózási kutatásokra, a kommunikációs készségekre és az adótervezésre, a hallgatók képessé válnak az adóügyi problémák azonosítására és megoldására.

Az adózás Master tanterve alapítványi tanfolyamokat tartalmaz, amelyek lemondhatók azok számára, akik a tárgykörben nemrégiben tanulmányoztak, vagy a jelenlegi, gyakorló CPA-k számára, és megkövetelt adóképzési tanfolyamokat. Azoknak a hallgatóknak, akiknek alapképző tanfolyamot kell befejezniük, az MTax program megkezdése előtt nyáron vegye őket.

Gyorsított BS / Master of Taxation Program

A gyorsított BS számvitel / adózás mester programja a hallgatók számára lehetővé teszi az egyetemi hallgatóknak a számviteli hallgatók számára a BS számviteli (BSA) és az adózás Master (MTax) fokozatának teljesítését 150 félév során. A hallgatók, akik a programot befejezik, jogosultak CPA vizsgára való részvételre Ohio államban és sok más államban. A széles körű számviteli alapképzésen túlmenően a gyorsított BSA / MTax hallgatók lényeges műszaki és szakmai ismereteket fejlesztenek ahhoz, hogy az Egyesült Államokban adószakértőként működjenek.

MTax program kiemelése

 • Töltse ki az MTax fokozatot 21 hónap alatt azáltal, hogy hetente egy este részt vesz az órákon a program nagy részében, vagy akár 15 hónap alatt az online MTax Direct programban. Az osztályok 17: 20-kor kezdődnek és 10: 50-kor fejeződnek be. A CPA-k gyakorlása vagy legalább kétéves tapasztalattal rendelkező ügyvédek számára nem szükséges felvételi vizsga (GMAT).
 • A tanterv tartalmaz 24 kredit megkövetelt adózási tanfolyamokat és 6 kredit adózási választani lehetőséget.
 • Tudjon meg többet az osztálytermi MTax program követelményeiről .

MTax Alapítvány tanfolyamok (6 kredit)

Nem üzleti alapképzéssel rendelkező hallgatók számára - nyári ülésszakok

Számviteli vagy adóügyi háttérrel nem rendelkező hallgatóknak a programot a nyári félévben kell megkezdeniük az MTax program megkezdése előtt, pénzügyi beiratkozási és adóügyi alapképzésre beiratkozva, hogy megszerezzék a program sikerességéhez szükséges hátteret. Javasoljuk, hogy a program megkezdése előtt nyáron nyújtsa be a diploma megszerzését.

Nemzetközi hallgatói pályázatok

Ajánlott, hogy a nemzetközi hallgatók egy hónappal jelentkezzenek ezen idõpontok elõtt a beutazás és az I-20 vízum feldolgozása idejének megadására. Az I-20 nyomtatványokat az UA Immigration Services dolgozza fel a Nemzetközi Központban, a Buchtel Hallban. Az angol nyelvtudás bizonyításához elfogadható TOEFL vagy IELTS pontszámot kell benyújtani.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

Az Akroni Egyetem, George W. Daverio Számviteli Iskola most a legjobb számítógépes adó programját kínálja a számítógép, táblagép vagy mobil eszköz kényelme érdekében. A programra pályázók, akik követik az ajánlott tervet, az MTax Direct programot mindössze 15 hónap alatt teljesítik.

Az MTax lényeges műszaki és szakmai ismereteket és készségeket kínál, amelyek ahhoz szükségesek, hogy adószakértővé váljanak. Bár elsősorban gyakorló könyvelők és ügyvédek számára készült, az adószakosodás iránt érdeklődő más szakemberek is a programot fogják értékesnek találni.

Az MTax Direct program lehetővé teszi a hallgatók számára az egyetemen kívül tartózkodást és élő órákban való részvételt. Ha a munkakötelezettség vagy az üzleti utazás ütközik az élő órával, akkor az összes osztályt nyilvántartásba veszik későbbi felülvizsgálat céljából, ha szükséges.

MTax Direct program előnyei

 • Kényelem - interaktív és élőben leszállítva egy laptopra vagy mobilkészülékre, lehetővé téve a rögzített munkamenetek igény szerinti megtekintését.
 • Szakértői oktatók - nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédek és ügyvédek, akik adóügyi tapasztalattal rendelkeznek.
 • Gyakorlati hangsúly - gyakorlat-orientált, alapos ismereteket kínál, amelyek azonnal alkalmazhatók.
 • Hírnév - 30 év felettiek hírneve a kiválóságról a munkáltatók körében, és a diplomások magasan toborozottak.
 • Rugalmasság - beilleszti az adószakértők ütemtervét, és testreszabható, hogy egy speciális területre összpontosítson.
 • Hatékony - 15 hónap alatt teljesíthető.

Belépés

A MTax Direct-hez való belépéshez könyvelési diplomát vagy Juris Doctor (JD) diplomát igényel. Számviteli vagy JD fokozatot nem igénylő egyének két alapképző tanfolyam (6200: 601 pénzügyi számviteli és 6200: 627 szövetségi adózás vagy 6200: 531 üzleti vállalkozás adózás) sikeres befejezésével válhatnak jogosultvá a belépésre, mielőtt felvennék a programba. A Számviteli Iskola ezeket az osztályokat online kínálja. A JD pályázóknak az adó- és számviteli előzetes tanfolyamok nélkül tanácsot kell adni arra, hogy ezeket a kurzusokat a program első ciklusának megkezdése előtt vegyenek részt.

Ügyvédek és CPA-k nem igényelnek GMAT pontszámot a felvételhez. A többi jelentkezőnek kielégítő pontszámot kell szereznie a felvételi GMAT-ról. A pályázók a GMAT GRE vagy LSAT pontszámát helyettesíthetik.

Órarend

A program fokozott jellege miatt az élő foglalkozások nem követik az egyetem hagyományos féléves naptárát, hanem öt tízhetes időszakra vannak csoportosítva (elkerülve a tavaszi adószakot). Mindegyik osztály hetente egy éjszakát tart 18–21.30 óráig

Oktatás

A program teljes tandíja 25 000 USD, féléves kifizetésekre osztva. Ez nem tartalmazza az alapképző tanfolyamok és a könyvek oktatását.

Kezdje a dátumokat

 • Esés - augusztus: 2020.8.24
 • Tavasz - január: 21/11/2021
 • Nyári kereszteződés és 8. hét: 1/5/20/20
 • 5. nyári 1. hét és 8. hét 2. nyár: 21/21
 • 2. hét 5. hét: 21/12/2021

MEGJEGYZÉS: A nyárnak több kifejezése van: A legtöbb nyári órát online kínálják. Tehát azok a nemzetközi hallgatók, akik nyáron szeretnének indulni, online is vehetik ezeket az osztályokat, mielőtt az Egyesült Államokba érkeznének az őszi félévre. Az Egyesült Államok ICE követelményei szerint a nemzetközi hallgatók személyes kurzusokra vesznek részt az Egyesült Államok első félévében, amelyeket nyáron nem lehet megtenni az Egyesült Arab Emírségekben.

Jelentkezés itt: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Tovább

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Kevesebb