Ausztrália

Tanulmány Ausztráliában

Felsőoktatási

Egyetem képzéseit is főiskolai diplomát egyetemi szintű. A posztgraduális szinten, diplomás bizonyítványok és oklevelek kínálnak mellett mester-és doktori fokozat. Mester programok állnak rendelkezésre számos tudományág, beleértve társadalomtudományi, műszaki, egészségügyi tudományok, az üzleti és a közgazdaságtan. Mester diplomát általában a kutatásra vagy tanfolyam, vagy a kettő kombinációja.

 

Miért érdemes Ausztráliában?

Amellett, hogy Ausztráliában, hogy egy remek hely élni, ausztrál mester szakok közül a legjobb minőségű a világon. Az ausztrál egyetemi környezet elősegíti az innovációt, a kreativitást és a független gondolkodás.

Ausztrália elkötelezett amellett, hogy biztosítja a nemzetközi diákok egy jó tapasztalat Ausztráliában.Intézmények elismerik a nemzetközi diákoknak be kell tartaniuk a szigorú követelményrendszer kapcsolatos marketing tevékenység, oktató, berendezések, és a hallgatói szolgáltatások, mint a jogi és az egészségügyi szolgáltatások.

 

Egyetemek

Négy Ausztrália 39 egyetem rangsorolva a felső 100 az 2012-2013 Times Felsőoktatási világ egyetemek rangsorolása . Ezek az iskolák között a University of Melbourne (28.), Ausztrál Nemzeti Egyetem (37.), a University of Sydney (62.), és a University of Queensland (65.). Körülbelül 230.000 külföldi hallgatók részt felsőoktatási programok Ausztráliában, mintegy 90.000 diplomások minden évben.

 

Tandíj és Program időtartama

A nemzetközi diákok kell fizetnie tandíjat és díjak megkezdése előtt mester program tanulmányait.Tipikus tandíjat mester fok A $ 15.000 A 36.000 $ évente attól függően, hogy az egyetem.

Mesterfokozatú képzési program, hogy 1-2 év alatt lehet elvégezni. A tanfolyam általában két év után a főiskolai végzettség, de a mester fokozatot lehet szerezni egy év, ha a hallgató bachelor fokozat megszerzésének kitüntetéssel.

 

Tanév

A tanév Ausztráliában kezdődik március elején, és végigfut november végén. A legtöbb iskola kínál két félév minden évben, de egyes iskolák használjon trimeszterben rendszer és más iskolák ajánlatot nyári kurzusok decembertől februárig.

 

Posztgraduális lehetőségek

A diploma bármely tudományterületen egy ausztrál intézmény tesz diplomás értékesebb a munkaadók világszerte.Emellett az újabb jogszabályokat fogadtak el, amely lehetővé teszi a nemzetközi diplomások ausztrál intézmények szerezni vizsgálat utáni munkavállalási vízum, amely lehetővé teszi számukra, hogy Ausztráliában, legfeljebb négy évvel a diplomaszerzés után.

Bár a nemzetközi diákok is jogosultak a munka Ausztráliában a diploma megszerzése után a diákok nem tanulmányokat Ausztráliában, amelynek egyetlen célja a migráció. Ausztrália biztosít kedvezményes migráció kezelése az egyének a képzettséget igénylő foglalkozások listája, de a szakképzett migrációs folyamat független a tanuló vízum folyamat. Nincs garancia arra, hogy egy diák tanul a diplomáját Ausztráliában lesz képes vándorolni Ausztráliába.

Befejezése után a mester fokozatot, a diákok is folytathatják tanulmányaikat, ha elismerte, hogy a doktori képzés és szerezzen további tanuló vízummal.

 

Vízumkötelezettség

Ahhoz, hogy egy tanuló vízummal, a diákok kell beiratkozott a nappali tagozatos, amely be van jegyezve az ausztrál Bevándorlási és Állampolgársági (DIAC). Beiratkozott hallgatók egy rövid tanfolyam kevesebb, mint 3 hónap tanulhatnak a látogató vízumot. Azonban csak a diákok egy tanuló vízummal lesz hozzáférése az ausztrál egészségügyi ellátás és a részmunkaidő. Diákok kérheti a tanuló vízummal, ha kapnak egy levelet ajánlatot vagy elektronikus visszaigazolást beiratkozás.

 

Egészségbiztosítási

Ausztráliában van egy speciális egészségbiztosítási program a nemzetközi diákok az úgynevezett tengerentúli Student Health Cover (OSHC). Diákok kell vásárolni OSHC érkezés előtt Ausztráliában és lefedettséget kell tartani idejére a hallgató tartózkodás tanuló vízummal. OSHC pedig orvosi vagy kórházi ellátás, és részben fedi vényköteles gyógyszerek és a mentők.

 

Tippek

Sok Ausztrália rendezetlen és a látogatók tisztában kell lenniük a veszélyekkel való utazással kapcsolatos a vadonban. Még ha nem a vadonban, napvédő kell használni minden esetben, és az utasok igyon sok vizet.

Bush tüzek a közös veszély, különösen késő tavasztól nyár. Utazók fenn kell tartania a figyelmet a hely a tűz minden alkalommal.

Egyéb veszélyek közé mérges kígyók, pókok és tengeri Stingers. Ezek a veszélyek elkerülhetők a helyzeti tudatosság és megfelelő ruházat és lábbeli.

Ausztráliáról

Ausztrália egy sziget kontinens és az ország található, a déli féltekén a Csendes-és az Indiai-óceán. Bár a hatodik legnagyobb ország a világon a terület, Ausztrália lakossága mindössze 20 millió. A lakosság nagy része él mentén a déli és keleti partja mentén. Ausztráliában egy fejlett ország a világ ötödik legmagasabb az egy főre jutó jövedelem. Major iparágak összpontosít Ausztrália bőséges természeti erőforrások, többek között a mezőgazdaság, a kertészet, a halászat, az erdészet, és ásványi anyagokat.

 

Klíma

Miatt Ausztrália hatalmas területű, az éghajlat változik szerte az országban. Az északi egyharmada az ország a trópusokon, míg a többi mérsékelt éghajlat, a leghidegebb területeken a délkeleti és Tasmania. Évszakok szemben van az északi féltekén.Nyári történik decembertől február, ősz márciustól májusig, téli júniustól augusztus és tavasszal szeptembertől novemberig.

 

Kultúra

Ausztrália egy nagyon biztonságos, barátságos és multikulturális társadalom egyik legváltozatosabb a világon. Közel egynegyede a lakosság született egy másik országban. Amellett, hogy a többszörös bevándorló kultúrák, sok ausztrál kultúra származik a bennszülött örökségét.

Bár az ausztrál társadalom általában nagyon laza, sok munkahelyen és éttermek öltözködési szabályokat. Ausztrálok szeretik mind a sport és a művészetek, beleértve a film, az irodalom, a zene, a tánc és a színház. Művészeti múzeumok és galériák bővelkedik minden nagy ausztrál városban.

 

A megélhetési költségek

A megélhetési költségek hasonló az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.A nemzetközi diákok bizonyítania kell migrációs hatóságokat, hogy elég pénzt, hogy fedezze megélhetési költségek, tandíj és díjak tartózkodásuk alatt. A hallgatók részmunkaidős pénzt keresni felé megélhetési költségek. Az éves költség követelmény a 2012 volt a $ 18,610 a hallgató, A 6515 $ a tanuló házastárs vagy élettárs, A $ 3720 a diák első gyermeke, és egy 2790 $ minden további gyermek.