Ausztria

Tanulmány Ausztriában

Felsőoktatási Ausztriában

Ausztria kínál felsőfokú oktatás felügyeli és finanszírozza a szövetségi minisztérium tudományos és kutatási. Ausztria 's 11 magánegyetemek és 23 állami egyetemek a hallgatók egy átfogó listát a képzési programok és a felsőoktatási rendszer, amely most szolgál a tömegek nem az elit, mint ahogy az 1960-as évek előtt. Minden diák egy időben szabadon alkalmazható egy állami egyetem és jelentős a minden szakon akarták, olyan eljárás, amely a közelmúltban tapasztalt számos változást. Bár Ausztria továbbra is lehetővé teszi jogosult hallgatók nagy a több tantárgy egyidejűleg, a kormányzati szektor felelős az oktatási rendszer most is korlátozások helyen néhány tanulmányi területen. Jelenleg ezek a témák a következők: pszichológia, biológia, Fogászat, Human Medicine, Közgazdaságtudományi, újságírás és az állatgyógyászatban.

2001-től, hallgatók egy osztrák egyetem nem ingyenes az oktatás. Ugyanakkor a diákok az Európai Unió vagy az Európai Gazdasági Térség (EGT), aki befejezi a diploma Program a lehető legrövidebb idő alatt (három év) nem kell fizetni a képzés. Más diákok kell fizetnie a tandíjat a € 370-ig (500 $), egy ideje, ha azok az osztrák állampolgárok és € 700 ($ 950), ha nem osztrák állampolgárok.

Beszerzése a bachelor 's diplomát Ausztriában rendszerint három év. Megszerezte a diplomát vagy PhD általánosságban még két-három év, attól függően, hogy milyen téma és előírások, amelyek a hallgató beiratkozik.

 

Alkalmazott tudományok egyetemei (Fachhochschulen)

Egyetemek of Applied Sciences különböznek a hagyományos osztrák egyetemeken, hogy a szabott elhelyezésére diákok keres tanulni gyakorlati készség több mint elméleti tudás.Diákként részt a Fachhochschule, akkor nem szabad megengedni, hogy válassza ki a tanfolyamok szabadon, lehet, hogy egy tudományos-orientált egyetemi. Ez biztosítja, hogy minden diák belépő a University of Applied Science diplomás az ajánlott három évben.

 

Osztrák magánegyetemek

2001 óta, minden magánegyetemek akkreditálni kell, mielőtt azok jogilag engedélyezett, hogy tudományos fokozat. A Szövetségi Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottság a hatóság, hogy akkreditációt. Jelenleg 13 magánegyetemek működő Ausztriában teljes mértékben akkreditált. Néhány ezek közé tartozik az Európai Béke Egyetem, a Sigmund Freud Egyetem (Bécs), és a Paracelsus Medizinische Privatuniversität (Salzburg).

 

Tudományos fokozatok

A Magister mértéke az első fokú adott a diákoknak, akik egy teljes 4-6 éves kurzus a társadalomtudományok, természettudományok, a bölcsészettudományok, a jog vagy a közgazdaságtan. Szakos hallgatók a mezőgazdaságban vagy mérnöki kap Diplom-Ingenieur a művelet végén a szak. A közelmúltban néhány osztrák egyetemek kezdett kibocsátani Bachelor 's fok előtt Magister, vagy Master ' s mértékben.

Az orvostudomány az egyetlen terület a tanulmány, amelyben a hallgató keresni a doktori fokozatot, miután legalább hat éve részt vesz egy egyetem. Számos területen tanulmányi, beleértve az orvostudományt, a kereslet, hogy a diákok írni és szállít egy kutatási papír úgynevezett diplomamunkájában, ami általában átlagosan legalább 100 oldal.

 

Prominens osztrák egyetemek

1365-ben alapított, a Bécsi Egyetem a leghíresebb osztrák 's egyetem kínál három központok és 15 karok, hogy a kar a Computer Science, Pszichológia, Közgazdaságtudományi, fizika, kémia és a matematika. Vannak Centers for Molecular Biology, Translation Studies és Sporttudományi Kar. Két más vezető osztrák egyetemek az Innsbrucki Egyetem és a Karl-Franzens-Universität Graz.


Jelentkezés egy osztrák egyetemen

Alkalmazni, mint az alapképzésben (az úgynevezett "első ciklust "), egy diák kell egy érvényes tanúsítványt a korábbi iskolai arról, hogy rendelkeznek a képesítések meg a felsőoktatási intézmény. Diákok, akik tagjai az EGT kell középfokú iskolát az időmérő előtt, hogy részt vegyen egy osztrák egyetemen.Azt is kérte, hogy bizonyítani, hogy tud németül és angolul, valamint hogy további kiegészítő osztályok, ha szükséges.

Mielőtt hallgatók pályázhatnak a Master 's program Ausztriában, biztosan szerzett Bachelor ' s diploma vagy más mértékben egyenértékű a Bachelor 's diploma szerint osztrák oktatási követelményeknek.

Néhány versenyképesebb szakok Ausztriában diákokat fogadnak szerint fokozatú pont átlaga selejtezett a korábbi iskolai munkát. EU-s diákok tudja alakítani a GPA az osztrák rendszert az EGC (European Grade átalakító). Európán kívüli diákok hozzáférhetnek a standard minőségű összehasonlító táblázatban használt európai diákok számítják ki osztrák GPA.

Német nyelvű oktatás Ausztriában. A diákok kötelesek nyújtani a tudásukat a német nyelv biztosításával kapott eredmények a korábbi vizsgálatok, illetve oklevelet szerzett abban, hogy német nyelvtanfolyamok.

 

Egészségügyi biztosítás

Az Európai Unió és az EGT diákok kell, hogy az európai egészségbiztosítási kártyát, miközben részt vett az osztrák egyetemen. Külföldi diákok vagy szerezni az osztrák állami segítséget egészségügyi biztosítás vagy a beszerzés egészségbiztosítás egy magán hordozó.

 

Miért érdemes Ausztriában?

Kínál rendkívül fejlett szociális piacgazdaság, változatos foglalkoztatási lehetőségeket, és az egyik legmagasabb életszínvonal a világon, Ausztria között az első 15 leggazdagabb ország a világon. A virágzó turizmust, lenyűgöző történelmi tereptárgyak és a gyönyörű hegyvidéki táj, Ausztria továbbra is népszerű az európai és a tengerentúli nyaraló, valamint a diákok szeretnének folytatni felsőoktatási diploma egy neves osztrák egyetemen.

Ausztriáról

Ausztria hivatalosan nevezik az Osztrák Köztársaság, egy ország, amely politikailag tekinthető szövetségi köztársaság, és a lakosság több mint nyolcmillió ember polgár. Ausztria határolja, északi oldalán a Németország és a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon a keleti oldalon, Olaszország és Szlovénia a déli és a Liechtenstein és Svájc a nyugati. Kilenc szövetségi állam osztva kerületek áll Ausztria 's 84.000 négyzetkilométernyi terület (33.000 négyzet mérföld), Béccsel, hogy a főváros és egyben legnagyobb városa. Tagja az Egyesült Nemzetek Szervezete és az Európai Unió, Ausztria vezették be az eurót, mint a hivatalos fizetőeszköz 1999.

 

Ausztria 's Climate

A legtöbb osztrák fekszik egy mérsékelt a hideg zóna befolyásolta nyáron a meleg szél nyugatról érkezőket.Mivel a legtöbb Ausztria beárnyékolta az Alpok, az éghajlat túlnyomórészt egy "alpesi " klíma - meglehetősen hideg téli hónapokban (0 -10 Celsius vagy 32-15 fok), és viszonylag meleg nyáron ( 25-40 Celsius vagy 77-100 fok). Átlagosan, Ausztria érkeznek be közel 660 mm (26 hüvelyk) az eső, hó vagy jég minden évben, az átlagos havi csapadék mennyisége 55 mm, vagy körülbelül két hüvelyk.

 

Alapvető tudnivalókat, Ausztria

  • Közel 90 százaléka az osztrák 's polgár beszél németül, majd a szerb / bosnyák / horvát (négy százalék), török ​​(két százalék), a magyar (fél százalék) és a lengyel (fél százalék)
  • A legtöbb osztrák, aki vallásos római katolikus
  • Tizenkilenc osztrákok kaptak az orvosi Nobel-díjat, élettan, kémia vagy fizika. Ez jelenleg az egyik legmagasabb az egy főre jutó díj számok minden ország a világon.
  • Megújuló energiaforrások kínálat Ausztria több mint 60 precent a hatalom, elsősorban a nap-és szélenergia.
  • A közel 650 éves, a Bécsi Egyetem pedig Ausztria 's legnagyobb és legrégebbi egyeteme.

Iskolák

Oktatási intézmények és egyetemek Ausztria területén

Online oktatási intézmények és egyetemek Ausztria területén