Az óceánmérnöki tudományok mestere

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

  • Óceánmérnöki és Hajótechnikai Kar
  • Szakterület: Hajótechnika és tengeri energia
  • Szakirány: Hajótechnika és offshore mérnöki szak
  • Megszerezendő fokozat: mérnöki tudományok
  • Időtartam: 2 év (4 félév)
  • Angol nyelv

Sea Boat

A cél fejlett mérnöki ismeretek nyújtása az óceánmérnöki szakterületen, amely két fő szakterületet foglal magában: Hajótechnika és Tengeri mérnöki, Tengeri mérnöki és Tengeri Energia szakterület.

A hallgatók részletes ismereteket szereznek olyan témákban, mint a tengeri alkalmazott informatika, a CAE és a tervezőeszközök, a hajó- és tengeri energiarendszerek tervezése, a hajó- és tengeri szerkezetek dinamikája, a tengeri szerkezetek fejlett mechanikája, a hajó- és tengeri szerkezetek tervezése, a tengeri és tengeri rendszerek és berendezések , Modellezés és szimuláció az óceánmérnöki munkában, a megbízhatóság, a biztonság és a kockázatelemzés, a fejlett anyagmérnöki és gyártástechnológia, a tengeri és intermodális közlekedés, a pénzügy és a közgazdaságtan a mérnöki tervezésben, a tengeri környezetvédelem és az optimalizálás a mérnöki tervezésben.

A hallgatók valós tervezési folyamattal foglalkoznak, és a kar ipari partnereivel együttműködve készítik el a záró dolgozatot.

A programot a Det Norske Veritas - Germanischer Lloyd (DNV GL) együttműködésével támogatják és szervezik.

Belépési követelmények

B.Sc. a haditengerészeti építészetben, a tengertechnikában, a gépiparban, az építőmérnöki munkában, az energia / energetikában, a közlekedésben.

Karrierlehetőségek

A diplomások képesek dolgozni: tengeri környezetvédelmi vállalkozások alkalmazottai, például hajógyárak, javító hajógyárak és más, a hajógyártással együttműködő vállalatok, hajótervezési-építési irodák alkalmazottai, kutatóintézetek alkalmazottai, osztályozó társaságok alkalmazottai.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and ... Tovább

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and since then has been educating world-class engineers in various areas of science and technology. Located in Gdańsk – a city with a thousand-year tradition and the gate to the Polish coastal line – it is the perfect place to study and enjoy student life. Kevesebb