Az élelmiszer-innováció és a táplálkozás mestere
Lasallian University Corporation
Kulcs információ
Campus helye
Caldas, Kolumbia
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Jan 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Mesterképzés készítése az élelmiszeripar folyamatainak és termékeinek fejlesztésével és innovációjával kapcsolatos ismeretekkel és készségekkel, hozzájárulva a lakosság táplálkozási problémáinak megoldásához és az ismeretek generálásához, betartva az etikai, humanista és társadalmi felelősségvállalási értékeket .
Az élelmiszer-innováció és táplálkozás mesterképzése képes lesz az élelmiszer-ipari termékek innovációjának és fejlesztésének, az élelmiszer-tudománynak és a technológiának, valamint az élelmiszer-tudománynak és az emberi egészségnek a területén, a különböző foglalkozási területeken teljesítőképességgel.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Biotechnológia: Élelmiszer és egészség
- Gothenburg, Svédország
Online közegészségügyi mester
- Online USA
Táplálkozási mesterképzés, fizikai aktivitás és sport online
- Online Spain
- Valencia, Spanyolország + 1 több