Az élelmiszertechnológia és az emberi táplálkozás mestere
University of Agriculture in Krakow
Kulcs információ
Campus helye
Kraków, Lengyelország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 félévben
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 1 625 / per semester *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Oct 2024
* szemeszterenként
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az élelmiszertechnológia és az emberi táplálkozás terén végzett hallgatók a műszaki, technológiai, táplálkozási és gazdaságtudományi ismeretekkel és készségekkel rendelkeznek. Képzett szakemberek az élelmiszer-feldolgozásban, az élelmiszerek tartósításában és tárolásában, valamint az élelmiszer-minőség ellenőrzésében. A diplomások ezért mérnöki pozíciókat tölthetnek be az élelmiszerek feldolgozásával, ellenőrzésével vagy forgalmazásával foglalkozó vállalkozásokban, vállalatokban vagy intézményekben, valamint alkalmazhatók az emberi táplálkozás specialistaként. A diplomások képesek a termelés megszervezésére, beleértve a gépek és berendezések kiválasztását, és gazdasági elemzéseket végeznek. Ismerik az élelmiszerpiac és a termékmarketing alapelveit, valamint az élelmiszer-technológiával és az emberi táplálkozással kapcsolatos szolgáltatásokat.
Kötelező kurzusok
Alkalmazott informatika; Alkalmazott statisztika; Idegen nyelv; Kísérletek és adatelemzések tervezése; Szakosodási szemináriumok; Nutrigenomika, Kutatási módszerek, Élelmiszerek csomagolása, tárolása és szállítása, Új trendek az élelmiszer-feldolgozásban, Globális politika az emberi táplálkozásban; Élelmiszertörvény; Társadalomtudományi tanfolyamok; A vállalkozás alapjai; A régió kultúrája, művészete és hagyományai; Oklevélgyakorlat
Választható tanfolyamok
Alkalmazott ipari enzimológia, az ipari enzimológia alapjai, természetes édesítőszerek. Táplálkozás és egészség, élelmiszeripari termékek fejlesztése, gombafeldolgozás, modern hús- és tejipari tudomány és technológia, az állati termékek feldolgozásának modern technológiái, a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás modern technológiái, a sütéstechnika új trendjei, a fő élelmiszer-összetevők fizikai kémiája, modern szempontok Élelmiszertechnika, fermentációs technológia, a szénhidrátkémia és technológia modern aspektusa, a bioaktív vegyületek elemzése a gabona gabonában, a modern élelmiszertechnológia válogatott témái, a modern táplálkozás kiválasztott témái, a nanotechnológia alapjai
Képtár
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Master of Science (MSc) in Food Science
- Dunedin, Új-Zéland
Élelmiszeripari mérnöki mester
- Padua, Olaszország
Food Science MSc
- Guildford, Egyesült Királyság