Hivatalos Leírás

Ébredjen fel a szépségre. A belsőépítészeti Master új koncepciója

Ezeknek a tanfolyamoknak az a jellemzője, hogy az akadémiai elméletet a valódi munkahelyekkel kapcsolatos gyakorlattal kombinálják.

A Mester a "Szépség" nagy kérdéseire és azonosságára összpontosít, fejlett módszerekkel a tervezési összetételben. A helyszíntervezés bevezetése után a kurzus számos témakörben, például otthonokban, zöld kiállítási helyiségekben, nemzetközi bemutatóteremben, fenntartható irodákban és spirituális terekben bővül, a terek, formák, anyagok és fénytervezés mélyreható ismeretének kifejeződését szerszámként belső énünk és az ügyfelünk kifejezését.


Vázlat: Nézz mélyen a kreativitásodban

Ez a kurzus célja, hogy segítsen nekünk megérteni a nemzetközi belsőépítészeti projektek alapvető elemeit. Az alak alapvető elemeinek gyors rajzolásával elnyelik vagy kifejezzük a tervezési ötletek lényegét.


Nemzetközi rajz

Fókuszban kell tartani a fájlok kodifikálásának nemzetközi módját, és rajzszimbólumokat, módszereket, rétegeket, részleteket és a projektek ábrázolását egy globális tervező cégnél annak érdekében, hogy lehetővé tegyék a diákok számára, hogy már képesek legyenek alkalmazni egy nemzetközi cég valós munkájához.


Fejlett technológia: a jövő

A technikák ismerete és az új formatervezési technológiák biztosítják a beszállítókkal szembeni ellenőrzést és költségeiket a felújítási helyszínen. Nagyon fontos a belsőépítészeti akadémia számára.

Indítson el egy új fejlett megközelítést a zöld konstrukcióval és a fenntartható technológiával, ahol a prototípus közvetlen tapasztalatában meg lehet érteni és észlelni az épített alakok erejét az arányaik ellenőrzése révén.


A tervezés története: A múlt most

hogy ismerjék az építészet és a tervezés történetét nemcsak mint múlt információit, hanem a térség legfontosabb szerzői (és életük) nagy kalandjának valódi felfogását. A Nemzetközi Formatervező Mester új koncepciójában azt gondoljuk, hogy minden művészi forma a művész belső élénk és gazdag világának megnyilvánulása. Ez igaz az építész és a tervező számára is, és a kurzus során közvetlenül a történelmi helyszínen is meg lehet menni, és észreveszik a "hely szellemét" és a szerzőjét.


Kromatikus érzékelés: Élvezze a színeket

bemutatja a diákokat annak ismeretére, hogy a színek milyen hatással vannak az emberre különböző kombinációikban, a formák és geometria mennyisége és formája között, amelyekből összeállíthatók, amelyek a közönség / magánterületen és a belső téren belül különböző észlelést határoznak meg. Mint a nemzetközi belsőépítész mester, ez a téma megmaradt alapvető.


Online tervezési szolgáltatások: digitális marketing

Bemutatja a diákokat a leginnovatívabb és legfejlettebb módon az online munka és az ügyfelek interneten való elérése érdekében, a teljes tervezési folyamat fejlesztésével a legfrissebb digitális internetes marketingen keresztül annak érdekében, hogy teljes mértékben részt vegyen a világ minden táján való munkához.


Haladó portfólió

A végleges munkák bemutatása az ügyfél számára nagyon fontos, mert az a kép, a színek, az anyagok, a fény, a kép környezetének és légkörének megteremtése révén a projekt sajátos nézőpontját ábrázolja. A portfólió fejlett módjának megismerése azt jelenti, hogy meghatározza az erőteljes identitást a munka számára, és sikerrel jár az előadás utolsó fontos lépésében.


3D modell / renderelés

Összpontosítja a 2d rajzot és a vázlatokat a 3d modell ábrázolásán, mint a tervezési gondolkodás és észlelés járművei. Megfigyelés első és elemző tanulmány, több belső teret gyakorlatok, amelyek fejlesztik a kreatív készségeket. 3D-s renderelő szoftver V-Ray képalkotás több 3D-s modellhez.


Szakmai gyakorlat

Ez a kurzus a belsőépítész mestere vizsgálja a szervezet és a menedzsment a valódi gyakorlatok szállítására szakmai tervezési szolgáltatások. Az építész felelősségi köre az előzetes szerződéskötési fázisra összpontosul, költségbecsléssel, számlákkal és építési előírásokkal. Minden olyan szempontot lefedünk, mint például a számítógépes technológia alkalmazása a specifikációk előkészítésében és az épületek építésében.


Ügyfélkezelés

Az ügyfelekkel való találkozások az elsőtől az utolsóig, hogy megértsék igazi szükségleteiket, bemutassák az első ötlet tervezetét és a következő lépcsőképeket a projektben. Annak érdekében, hogy a munka végéig több szakaszon keresztül tudjon irányítani őket, és hogy mutassa meg nekik, hogyan lehet szabályozni a mennyiségek számláját, kényes munka. A megfelelő megközelítés, mint viselkedési idő és ritmus, hogy bemutassa a projekt több lépését, nagyon fontos része a hétköznapi szakembereknek. Firenze belsőépítészeti iskola bemutatja a diákokat is ebben a témában.


Karrierlehetőségek

Általában a legjobb diákok közül választjuk munkatársainkat. A hallgatók megszerzik a MASTER-Interior Designer vagy a Dual MASTER belső és bútortervezést, több szakmai tanúsítványt, és szakmai továbbképzésüket a belsőépítészet terén folytatják, mint szabadúszó vagy társult belsőépítészeti és építészeti cégek, vagy a kreatív iparágakban dolgozó alkalmazottak, mint pl. kiállítástervezés, rendezvénytervezés, dekoráció, terméktervezés, bútortervezés, 3D-s specializáció, látványtechnika, projekt illusztráció, vizuális merchandising.


A tanfolyam fogalma

Lehet, hogy a projekt végrehajtása során, miközben megfigyeled a modelledet a fény alatt, elkezded megérteni magadat, hogy valójában milyen és mit akarsz az életből.

Ez a mester az Építészet és a Belsőépítészet, valamint a Bútor Design cégnél fogant el, hogy ötvözi az elméletet és a valódi alkotásokat, remélve, hogy megváltoztatja Önt, és felfedezi a "Perception in Design" módszeren keresztül, hogy te vagy és mi a valóság a munkád és a a kutatásod. Tervezőként felfedezheti a világot és a jövőjét. Megismerheti és megértheti az ügyfél magyarázatait, sikerül felismernie azokat a jeleket, amelyeket egy anyag továbbít, észreveheti a természet hangjait és illatait, és párbeszédet hozhat létre a projekt és a magzat legbelső része között. A világosság, a tér, az anyag és az építkezés alkotják a projekt költészetét, anélkül, hogy elfelejtenék a költségellenőrzés lényegét, vagy megértették a belsőépítészeti vezetők folyamatait, és egy mesterember csapat irányítását, .

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

1 további kurzus STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Utoljára frissítve February 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Master 6950 Eur - Dual Master 10590 Eur
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date