Biológiai tudományok

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Biológiai tudományok

International Accelerator

biológiai tudományok

Diplomás Program

Egyaránt kínálunk kutatási és nem kutatási alapú fok. Elsődleges célunk felé kutatási képzés; folytató hallgatók a kutatás alapján utat keresni akár Ph.D. vagy MS fokozatot. A diákok elérése Ph.D. fok általában tovább a posztdoktori ösztöndíjasok a karrier pálya felé a tudományos kutatás és az oktatás, illetve az ipari kutatás.

Áttekintése Graduate Program

A diákok elérése MS fokozatot általában tovább Ph.D. diákok itt vagy máshol, vagy megtalálni a megfelelő pozíciót oktatás, az üzleti, vagy a kormány. Kínálunk három nem kutatási Professional Masters fok. A Professional Tudomány mesterképzését Bioinformatikai és Biotechnológia egyaránt célzó képzési diákok dolgozni vállalkozások a tudományos kontextusban a tudományág. A Professional Master fokozatot Oktatás (MAT) célja a kiváló minőségű tudomány tanárok a középfokú oktatásban.

MS és Ph.D.

Az osztály kutatási erősségeit területeken Ökológiai Evolution and Physiology (integratív biológia), beleértve az ökológia, evolúciós biológia, környezeti mikrobiológia, élettan, valamint számítógépes biológia (modellezés és bioinformatikai); Molekuláris, celluláris és Fejlődésbiológiai Intézet (MCDB) beleértve a genetikát, a rák biológia, sejtbiológia és fejlődésbiológia; Plant Sciences beleértve a molekuláris biológia és genetika, fejlődésbiológia, mobil / élettani / ökológiai válaszok a környezetet. A fenti hivatkozások további információt nyújtanak ezeken a területeken. A diákok dolgoznak ezeken a területeken válnak képzett pályára a kutatás, az oktatás és a tudományos vezetés. E projektek keretében a diákok magatartása eredeti kutatás irányítása alatt a kutatás mentor, és várhatóan közzé eredményeiket a tudományos folyóiratokban, és bemutatják a kutatás elért tudományos tanács-. A diákok erősen ajánlott, hogy bővítsék tapasztalataikat látogatta a gyakori szemináriumokon látogató tudósok, a részvétel a nemzeti és nemzetközi találkozókon, és részt műhelyek és / vagy látogató laboratóriumok más egyetemek vagy kutatóhelyek.

Elkötelezettek vagyunk, hogy a cél, hogy a diákok válnak kiváló tudósok és tudományos oktatók. Való belépéskor a program, a diákok csatlakozzanak egy oktatási tapasztalat, fejlesztése alapvető ismeretek célja, hogy képessé minden, hogy egy erős, kutatás-alapú kutatási program. Minden diák van vezetve ez az út egy kutatás mentor, a doktori bizottság és az osztály egészét, hogy biztosítsák azok sikerét. A minisztérium jelentése számos tudományág, és befogadni ezt a sokszínűséget, a megfelelő posztgraduális képzési programok célja, hogy személyre szabott minden diák oktatási tapasztalat. Minden program saját nevelési útmutató; a választott program akár minden diák, bemenő nyújtott kutatási mentor és dolgozat bizottság.

Nem kutatási programok: Szakmai Science Master / Master Tanítás. Master of Arts Oktatás (MAT) (Nem Research Based)

Ez a program beadni a Dept. Az oktatás és a tanárképzés a College of Education, és összehangolják egyes tudományágak keresztül Department kapcsolatokat. A MAT szak egy interdiszciplináris programot, és a diákok a program két tanácsadók - a program terület tanácsadó és oktatási tanácsadó. A College of Education kari tanácsadója MAT biológia diák felülvizsgálja a fájlt, egy interjút, és ezután a ajánlása a doktori iskola.

Szakmai Science Master Program in Bioinformatikai (Nem Research Based)

A Professional Tudomány Master Program in bioinformatika egy nem kutatási programban. Pályakezdő ez a program lesz kész szolgálni érintett iparágak kábítószer-tervezés, genetikai betegség vizsgálatára, vagy a mezőgazdasági biotechnológia, ahol készségek szükségesek a számítógépes és statisztikai módszerek specifikus elemzése biológiai adatbázisok. A hallgatók is ki vannak téve a vezetés, a szellemi tulajdon, és a PR kérdések tudományos alapú üzleti, és készek lesznek indul, vagy szolgálni biotechnológiai cégek élvonalában a nemzeti és globális biotechnológiai jelenetet.

Szakmai Science Master Program in Biotechnology (Nem Research Based)

A Professional Tudomány Master Program in Biotechnology egy non-kutatási programban. Pályakezdő ez a program lesz kész indítani, vagy szolgálni biotechnológiai cégek élvonalában a nemzeti és globális biotechnológiai jelenetet. A hallgatók megtanulják a korszerű alkalmazása molekuláris biológiai módszerek, transzgenikus növény technológiák, és a sejtek / szövetek tenyésztése és lesz kitéve a vezetés, a szellemi tulajdon, és a PR kérdések tech alapú üzleti.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt