Dél-afrikai Köztársaság

Tanulmány Dél-Afrikában

Felsőoktatási Dél-Afrikában

Felsőoktatási és képzési magában foglalja mind a graduális és posztgraduális fok, beleértve a felsőfokú alapképzés, mester-és doktori fokozatot. Állami és magán felsőoktatási intézmények léteznek, beleértve az egyetemek, a technológia, és átfogó intézmények. Az egyetem kínál a hagyományos elméleti és kutatás-orientált fokos, a többi intézmény elsősorban szakmai és szakmai oktatás és képzés.

 

Miért érdemes a Dél-Afrikában?

Amellett, hogy a lehetőséget, hogy tanulmányozza az angol egy multikulturális környezetben, Dél-Afrika számos világszínvonalú iskolák felsőoktatási tartalmazó state-of-the-art kutatás mellett kiváló minőségű mesterképzési programot. Dél-Afrika három egyetem a legjobb 400 egyetem világszerte, amint rangsorol a 2012-2013uk / világ egyetemi rangsorok / "> Times Higher Education World University Rankings.

 

Egyetemek Dél-Afrikában

Dél-Afrika 23 állami finanszírozású felsőoktatási intézmények, melyek az egyetemi tanulmányok, köztük 11 egyetemi, 6 egyetem a technológia, és a 6. átfogó intézmények. Magánintézmények léteznek is, összesen 115. Programokat kínálnak a legtöbb tudományágak, és a mester fokozatot üzleti adminisztráció, gazdaság és pénzügyek különösen népszerű. Nemzetközi diákok szívesen és használja ugyanazt a pályázati eljárások, mint dél-afrikai állampolgárok.

 

Tandíj és Program időtartama

Évi tandíjat mester tanulmányait eltérések mutatkoznak program és az iskolai, de általában alacsony az állami iskolákban, mintegy 1500 $ az $ 5000 (US), magániskolák valamivel magasabb. Mesterképzés is terjedhet időtartamra szól, de jellemzően 1-2 év.

 

Tanév

A tanév tart február és december, és tartalmaz két félév. Minden félévben jellemzően hat hétig osztályok, egy hét szünet, majd hét hét osztályok, és végül egy hét tanulmányozására (ún. SWOT hét), majd a vizsgák.

 

Posztgraduális lehetőségek

Számos multinacionális vállalatok működnek Dél-Afrikában, és a hallgatókat a mesterképzésben pedig számos foglalkoztatási lehetőségeket teremteni, függetlenül attól, hogy dél-afrikai állampolgárok, vagy expats. Ipari ágazatok, amelyek jelenleg növekszik az autógyártás, az informatika, a kommunikáció, a bányászat, a banki és a szolgáltatások. A legtöbb munkahely koncentrálódik Cape Town, Port Elizabeth, Durban, Pretoria és Johannesburg. Ahhoz, hogy a munkavállalási engedélyt, egy nemzetközi hallgatónak általában meg kell először egy állásajánlatot a helyzetben, hogy nem lehet tölteni helyben.Ugyanakkor a diákok a készségek speciális területeken, illetve magasan képzett szakértők bizonyos mezők kaphatnak munkavállalási engedélyt, még nem egy konkrét állásajánlatot.

 

Vízumkötelezettség

Nemzetközi hallgatók Dél-Afrikában van szükség, hogy a tanulmányi engedély, mielőtt belépnek az országba, hogy iskolába járjanak. A látogató engedélyt nem lehet cserélni a tanulmányi engedély érkezés után. Egyszer egy diák elfogadta egyetemen, akkor kérheti a tanulmányi engedély a dél-afrikai iroda hazájukban.

 

Egészségbiztosítási

A nemzetközi diákok kell szerezniük dél-afrikai egészségügyi biztosítás, akkor is, ha az egészségbiztosítás fedezi, a saját hazájában. Ennek bizonyítéka lefedettség igényléséhez szükség van a tanulmány vízumot. Diákok kell fizetnie a teljes tanévre előre, havi, illetve egyéb kifizetések nem megengedett.

 

Tippek

Bár az angol a domináns nyelv a nyilvános cserék és üzleti Dél-Afrikában, az ország 11 hivatalos nyelven, köztük Afrikaans (a származékos holland) Ndebele, Northern Sotho, Sotho, Swazi, szecsuáni, Tsonga, Venda, Xhosa és Zulu . Diákok találkozhat őshonos nyelv az országban, de a legtöbb dél-afrikaiak beszélnek több nyelven és angol széles körben ismert.

Sport nagyon népszerű Dél-Afrikában, a fő, hogy sport-foci, rögbi és krikett. Egyéb sportok jelentős alábbiakat, és nemzetközi jelenlét úszás, golf, ökölvívás és a tenisz.

A Dél-Afrika

Dél-Afrika található a legtöbb déli csúcsától az afrikai kontinensen, ahol az Atlanti-és az Indiai-óceán találkozik. Osztja határos Namíbia, Botswana, Zimbabwe, Szváziföld és Mozambik. Ezen kívül, a kis ország Lesotho teljes egészében a tárolóhelyen belül Dél-Afrikában. Dél-Afrika ad otthont a több mint 50 millió lakos, akik jönnek a legkülönbözőbb kultúrák és vallások, és aki beszél több nyelven. Dél-Afrika a leginkább iparosodott ország Afrikában. A pénzegység a Dél-afrikai rand (R), amelynek árfolyama 0,1 USD.

 

Klíma

Dél-Afrika a déli féltekén, így az évszakok szemben azok az északi féltekén - nyár a január és a tél a július.A dél-afrikai partvidék több mint 2500 km hosszú, de sok a föld mellett a partvonal hegyvidéki, amely azután válik fennsíkon fekszik, a belső teret. Az északi része az országnak lesz a sivatagban.

Összességében, Dél-Afrika viszonylag száraz éghajlat, és a hőmérséklet általában valamivel alacsonyabb, mint a hasonló országok földrajzi szélességeken köszönhetően a domborzati és a nagy belső fennsík. Belső hőmérséklet ritkán fölé emelkedik 30 ° C-on a nyáron. A Cape Town, a legnagyobb nyári hőmérséklet mintegy 26 ° C és a minimális téli hőmérséklet körülbelül 7 ° C

 

Kultúra

Dél-Afrika büszkélkedhet sokféle életmód és táj mindenki számára tartogat valamit, a kozmopolita városi környezet és nyugodt történelmi városok hegyek hegymászás és túrázás a sivatagok a szafari és a strandok a szörfözés és a búvárkodás.A kulturális intézmények, mint a művészeti múzeumok és művészeti galériák és események, mint a színház, a tánc és az ünnepek, a nagy stop látogatók az Apartheid Múzeum található Johannesburg. A múzeum egy hatalmas betekintést az ország olykor erőszakos múlt és az út helyreállítási és a megbékélést.

Dél-afrikai ételeket erősen hús alapú és grillezési kedvelt módszer a készítmény. Dél-Afrika is egyre inkább ismert, mint a gyártó a finom borok.

 

A megélhetési költségek

A megélhetési költségek Dél-Afrikában viszonylag alacsony, mint más fejlett országokban. Az egy hálószobás apartman költségek körülbelül $ 350 - $ 450 amerikai havonta, és a közüzemi fuss egy $ 100 US, vagy úgy. Egy olcsó étkezési költségek körülbelül $ 7 amerikai és a mérsékelt árú háromfogásos étkezés két megtalálható mintegy 30 dollár.