Koreai Köztársaság

Körülbelül Korea

Korea található a félsziget közepén Északkelet-Ázsiában, a Sárga-tengeren, hogy a Nyugat és a Kelet-tenger, keleten. Bár Korea a hagyomány és a kultúra, hogy nyúlik vissza több ezer éves, az elmúlt évtizedekben Korea átalakította az agrárgazdaság az egyik a világ iparosodott országokban. Major iparágak Koreában is autók, hajógyártás, vegyi anyagok és az információs technológia. A koreai lakosság magasan képzett, és az egyik legnagyobb internet-használat aránya a világon.

 

Klíma

Korea élmények mind a négy évszak, beleértve a nedves nyári és a téli hideg. Szöulban, a főváros, az átlagos alacsony hőmérséklet január körülbelül -2 ° C, az átlagos magas hőmérséklet augusztus körülbelül 25 ° C. A páratartalom viszonylag magas egész évben, jellemzően körülbelül 70-80 százalék.

 

Kultúra

Korea nagy hagyománya van a művészet, különösen ének, tánc, képzőművészet és kerámia. Számos múzeum és művészeti galéria léteznek az országban. Ezen kívül, Korea központi helyen, Északkelet-Ázsiában megkönnyíti a látogatók felfedezni más ázsiai országokban, mint Japán és Kína. Koreai konyha összpontosít a rizs és a köretek, és sok hagyományos ételek használni erjesztett szószok. Köretek közé húsok, halak, pácolt ételek, levesek és zöldségek.


A megélhetési költségek

A költség élni Korea mérsékelt, körülbelül 1200 $ (US) havonta, a legtöbb, hogy megy a lakás és az élelmiszer. Nemzetközi hallgatók mesterképzésre programok jogosult dolgozni akár 20 órát hetente, míg tanul Koreában. Nincs további Munkavállalási engedélyre van szükség, amíg a hallgató rendelkezik érvényes vízummal.

Iskolák

Oktatási intézmények és egyetemek Koreai Köztársaság területén

Online oktatási intézmények és egyetemek Koreai Köztársaság területén