Egyesült Arab Emírségek

Körülbelül UAE

Az Egyesült Arab Emírségek (UAE) rendkívül modern közel-keleti ország található, a délkeleti részén az Arab-félsziget. Az ország határos Szaúd-Arábia, Omán és Katar. Az Egyesült Arab Emirátusok-ben alakult 1971-ben a szövetség hét Emírségek: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah és Umm al-Qaiwain. Az Egyesült Arab Emírségek egy népszerű idegenforgalmi célpont, amely ötvözi a gazdag kulturális hagyományokkal nyúlik vissza, több mint 2500 éve a modern városok, hogy dicsekedni felhőkarcolók, múzeumok, művészeti galériák, golfpályák, fürdők és a tematikus parkok.

 

Klíma

Bár körülbelül négyötöde az Egyesült Arab Emírségek egy forró és száraz sivatagi éghajlat, az ország is hegyek, oázisok és a tengerpart. Legnagyobb nyári hőmérséklet elérheti a közel 50 ° C-on néhány területen, de a hőmérséklet a hegyvidékeken is mérsékeltebb. Minimum téli hőmérséklet mintegy 10 ° C.Az éves csapadékmennyiség a 120 mm-es és 350 mm helyszíntől függően, alkalmi árhullámok. Porviharok hogy jelentősen csökkenti a láthatóságot is előfordulnak a sivatagi régiókban.

 

Kultúra

Az Egyesült Arab Emirátusok igyekszik fenntartani a hagyományos kulturális elemeket alapuló törzsi élet és az iszlám elvekkel, miközben felé a modern kultúrában. Ezt szem előtt tartva, az ország a közelmúltban hangsúlyozta, vizuális művészetek, hogy fokozza a hagyományos módon, a kreativitás, hogy összpontosított a költészet és a kimondott szó. Ennek eredményeként, az Egyesült Arab Emírségek ma már egy virágzó, multikulturális művészeti közösség, amely magában foglalja a múzeumok, művészeti galériák, művészeti kiállítások, kulturális események, a színházak és a művészet kapcsolódó műhelyek és nyári táborok.

 

A megélhetési költségek

Az árak az Egyesült Arab Emírségekben általában mérsékelt, egy hálószobás apartmanok kezdve körülbelül $ 1000 (US) havonta és segédprogramok fut körülbelül $ 120 (US) havonta. Élelmiszer-és étkezési költségek is nagyon ésszerű.Költségek mellett a belváros valamivel magasabbak, mint a költségek máshol. Diákok is biztos, hogy költségvetés egy autó, mivel a virtuális szükség az országban.

 

Iskolák

Oktatási intézmények és egyetemek Egyesült Arab Emírségek területén

Online oktatási intézmények és egyetemek Egyesült Arab Emírségek területén