Egyetemi diplomát az állattanban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

 • Oktatás típusa: Szemtől-szembe.
 • A felkínált új belépési helyek száma: 45
 • Tanított nyelvek: spanyol.
 • Irányár: 45,02 € / hitel.
 • Mester ösztöndíja: itt találja a vonatkozó információkat.

célkitűzések

Az egyetemi állatorvos diplomával igyekszik hozzájárulni a hallgatók képzéséhez az állatvilág tudományos és alkalmazott tanulmányozására. Erős gyakorlati elemgel rendelkezik, amelynek célja a különféle állatcsoportok fejlődésének és taxonómiai sokféleségének megértése, amelyet kiegészítenek más, a hallgatók szakmai beilleszkedéséhez esetlegesen hasznos szempontokkal (alapkutatás, környezet, egészség, élelmiszeripar stb.) ).

2020-21 tanév

1. tanfolyam

kód

téma

jellem

kredit

felajánlott

606932

Morfológiai alkalmazkodás a környezethez

Optativa

6.0

ha

606933

A létfontosságú stratégiák fejlődése

Optativa

6.0

ha

606934

A viselkedés evolúciója

Optativa

6.0

ha

606926

Állattudományi kutatási módszerek

kötelező

6.0

ha

606925

Hírek az állattani kutatásban

kötelező

3.0

ha

606937

Paraziták és vektorok a közegészségügyben

Optativa

6.0

ha

606936

A fauna környezetvédelmi szolgáltatásai

Optativa

6.0

ha

606931

Az állattani kutatás technikái

Optativa

6.0

ha

606930

Doktori disszertáció

Doktori disszertáció

12.0

ha

606928

Ízeltlábú állattan

kötelező

7.0

ha

606927

Nem ízeltlábúak gerinctelenek állattanában

kötelező

7.0

ha

606929

Gerinces állattan

kötelező

7.0

ha

címzettek

A biológia, a környezettudomány, a mezőgazdasági technika, az agronómusok, az erdőgazdálkodás vagy az erdőgazdálkodás és a kapcsolódó tudományágak diplomáit vagy diplomáit részesítsék előnyben.

Miért tanulmányozza ezt a mestert?

 • Érdeklődés az állattan tudásának bővítésében, integrálásában és elsajátításában.
 • Az állattani tanulmányok folytatásának szándéka egy olyan kutatás kidolgozása céljából, amely később doktori értekezéshez vezethet, és amely lehetővé teszi kutatói képzés alapját.
 • Az állatvilág kezelésére és kezelésére szolgáló kompetenciák fejlesztése.

Felvételi követelmények a mesterek számára

Nem engedélyező egyetemi mesterek

 • A következő címek bármelyikével kell rendelkeznie:
  • Hivatalos spanyol egyetemi diploma .
  • Az Európai Felsőoktatási Térség (EHEA) intézmény által kiadott cím, amely a kibocsátó országban felhatalmazza a mesterképzéshez való hozzáférést.
  • Az EHEA-n kívüli oktatási rendszerek megnevezése , amely felhatalmazza a kibocsátó országot a mesterképzéshez való hozzáférésre, az Oktatási és Szakképzési Minisztérium által jóváhagyott vagy azzal egyenértékűnek nyilvánított végzettség vagy végzettség szintjével . Az említett egyeztetés vagy azzal egyenértékűség hiánya esetén ehhez az Egyetem által kiadott engedélyhez vagy hozzáférési engedélyhez van szükség .
 • Vagy végezzen olyan tanfolyamot, amelyben előzetesen beiratkozik olyan tanulmányokra, amelyek bármelyik korábbi diploma megszerzéséhez vezetnek, és képesnek bizonyulni annak megszerzésére 2020. szeptember 30. előtt.
 • Ezenkívül a külföldi oktatási rendszerekből származó hallgatóknak, akiknek anyanyelve eltér a spanyol nyelvtől , igazolniuk kell a spanyol (vagy magasabb) B2 szintjét . Elfogadott akkreditációk és releváns információk.
 • Különleges követelmények, amelyek bármelyik megkeresett mesterre vonatkozhatnak. Megkeresheti a fő weboldalának elérésével.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A Universidad Complutense de Madrid (UCM) egy hosszú múltra tekintő és széles társadalmi elismeréssel rendelkező intézmény, amely arra törekszik, hogy az első európai egyetemek között szerepeljen, és ... Tovább

A Universidad Complutense de Madrid (UCM) egy hosszú múltra tekintő és széles társadalmi elismeréssel rendelkező intézmény, amely arra törekszik, hogy az első európai egyetemek között szerepeljen, és megszilárduljon a latin-amerikai kontinens referenciaközpontjaként. Kevesebb