Ellátási Lánc Menedzsment Mester (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ellátási Lánc Menedzsment Mester (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Ez az egyedülálló mester a globális ellátási lánc menedzsment szak program megközelíti ellátási lánc menedzsment egy integratív szempontból, amely magában foglalja a közgazdaságtan, a műveletek, a logisztika, a kockázatkezelés, a vezetés és az informatika. Ez a valóban globális program három kontinensen zajlik. A diákok az első félévben Hamburgban (Németország), a második félévben, Sanghajban (Kína) és a harmadik félévben Knoxville-ben (Tennessee, USA) töltik el az első félévet. Az utolsó félév a gyakorlat és a szakdolgozat elkötelezettje.


A Tri-kontinens mester a tudomány a globális ellátási lánc menedzsment egy intelligens karrier mozog - ezért van:/>


Add hozzá a "globális" kifejezést az "ellátási lánc menedzsmenthez"./>

Amikor azt mondjuk, hogy "a globális ellátási lánc menedzsmentje", azt értjük! Ez a szakképzési program egyedülálló lehetőséget nyújt az ellátási lánc menedzselésére a világ három legnagyobb gazdaságának szemszögéből. Beletele magát a nemzetközi üzleti gyakorlatok világába, és megvitatja a globális gazdasági trendek hatásait a helyi vezetők és tudományos szakemberek körében.


Vigye karrier hálózatát a következő szintre./>

A program során a partneregyetemek mindhárom diákja egy integrált osztályban lesz. Ez olyan globális hálózatba és az ellátási lánc üzleti tevékenységébe kerül, amely a jövőbeli karrierjét táplálja. És a kultúrák közötti irányítási képességek, amelyeket az embereknek a világ minden tájáról történő kezelésében fejlesztenek ki, valódi globális állampolgárrá válnak.


Ismerje meg a legjobbakat, hogy a legjobbak legyenek./>

A három partneregyetemnek van egy nemzetközi hallgatói teste, kiemelkedő karja, egy intim tanulási környezet és széles körű vállalati kapcsolatok. Ők a megfelelő logisztikai és ellátási lánc menedzsment vezető felsőoktatási intézményeihez tartoznak. A legjobbak tanulása versenyelőnyt jelent a munkaerőpiacon és előmozdítja karrierjét.


A TriContinent MSc a globális ellátási lánc menedzsment a Kühne Logistics University , a Tennessee Egyetem és a Tongji Egyetem együttműködési programja./>


Résztvevő egyetemek/>


A TriContinent MSc mindhárom egyetemének mindegyike különös erővel rendelkezik az ellátási lánc menedzsmentjében, és mindegyik saját országos felmérésében kapja meg a legfontosabb témaköröket. Észak-Európa vezető logisztikai metropoliszában található a KLU az egyetlen logisztikai egyetem a világon. A Tennessee Egyetem (UTK) mesterképző programját a mai világ legátfogóbb és legkorszerűbb ellátási láncának tekintik. A Tongji Egyetem Közgazdaságtudományi és Menedzsment volt az egyik első olyan intézmény Kínában, hogy kínáljon szakosodott és szakirányú ellátási lánc menedzsment./>


Felvételi követelmények/>

  • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű elismert egyetem vagy főiskola *
  • TOEFL, IELTS vagy CAE / CPE az angol nyelvtudás igazolására. A TOEFL, az IELTS vagy ezzel egyenértékű tanúsítvány nem lehet idősebb, mint 2 év a kérelem benyújtásakor. A felvétel esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy a beiratkozáshoz egy hivatalos pontszámjelentés (nyomtatott anyag) szükséges. Ezért kérjük, nevezze el a KLU ha feliratkozik egy tesztre, ha lehetséges (a TOEFL intézményi kódja 7373).

* Az alapképzésnek legalább 180 ECTS-osnak kell lennie. Üzleti vagy közgazdasági diplomát, de más területeken, mint az ipari mérnöki, az üzleti informatika és a matematika, akkor is figyelembe vesszük, ha az alapképzés megfelelő számú kurzust (legalább négyet) tartalmaz az üzleti adminisztrációban vagy a közgazdaságtanban.

Még nincs meg a főiskolai bizonyítványa? Csak írja le a nyilvántartások jegyzékét, és később is elküldheti a főiskolai bizonyítványát.

Kérjük, látogasson el a https: //www.the- KLU .org / degree-programs / choose-your-program / master-in-supply-chain-management-tricontinent / részletekért a felvételi folyamatról vagy küldjön e-mailt a @ - KLU .org.

Javasoljuk, hogy a nem EU országokból érkező kérelmezők március 31-ig alkalmazzák, mivel a vízumkérelem két hónapig tart.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 1, 2018
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
7,475 EUR
Information
Deadline
Június 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Németország - Hamburg, Hamburg
Kezdet: szept. 1, 2018
Jelentkezési határidő Június 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 1, 2018
Németország - Hamburg, Hamburg
Jelentkezési határidő Június 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
7455 € félévenként
Videók

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management