Ellátási lánc menedzsment mester (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ellátási lánc menedzsment mester (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Ez az egyedülálló mester a globális ellátási lánc menedzsment szak program megközelíti ellátási lánc menedzsment egy integratív szempontból, amely magában foglalja a közgazdaságtan, a műveletek, a logisztika, a kockázatkezelés, a vezetés és az informatika. Ez a valóban globális program három kontinensen zajlik. A diákok az első félévben Hamburgban (Németország), a második félévben, Sanghajban (Kína) és a harmadik félévben Knoxville-ben (Tennessee, USA) töltik el az első félévet. Az utolsó félév a gyakorlat és a szakdolgozat elkötelezettje.

A Master of Science a globális ellátási lánc menedzsment (Tricontinent) egy intelligens karrier mozog - ezért van a miért:

Add hozzá a "globális" kifejezést az "ellátási lánc menedzsmenthez".
Amikor azt mondjuk, hogy "a globális ellátási lánc menedzsmentje", azt értjük! Ez a szakképzési program egyedülálló lehetőséget nyújt az ellátási lánc menedzselésére a világ három legnagyobb gazdaságának szemszögéből. Beletele magát a nemzetközi üzleti gyakorlatok világába, és megvitatja a globális gazdasági trendek hatásait a helyi vezetők és tudományos szakemberek körében.


Vigye karrier hálózatát a következő szintre.
A program során a partneregyetemek mindhárom diákja egy integrált osztályban lesz. Ez olyan globális hálózatba és az ellátási lánc üzleti tevékenységébe kerül, amely a jövőbeli karrierjét táplálja. És a kultúrák közötti irányítási képességek, amelyeket az embereknek a világ minden tájáról történő kezelésében fejlesztenek ki, valódi globális állampolgárrá válnak.


Ismerje meg a legjobbakat, hogy a legjobbak legyenek.
A három partneregyetemnek van egy nemzetközi hallgatói teste, kiemelkedő karja, egy intim tanulási környezet és széles körű vállalati kapcsolatok. Ők a megfelelő logisztikai és ellátási lánc menedzsment vezető felsőoktatási intézményeihez tartoznak. A legjobbak tanulása versenyelőnyt jelent a munkaerőpiacon és előmozdítja karrierjét.


Az MSc a globális ellátási lánc menedzsment (Tricontinent) a Kühne Logistics University , a Tennessee Egyetem és a Tongji Egyetem együttműködési programja.

Tanterv

A kétéves oklevél a globális ellátási lánc menedzsmentben (Tricontinent) évente szeptember 1-jén indul.

  • Tanfolyamok logisztikában, ellátási lánc menedzsment, menedzsment, gazdaságtan
  • 1-3. Szemeszter: Három kontinensen (Európában, Ázsiában, Észak-Amerikában)
  • 4. szemeszter: Szakmai gyakorlat (3 hónap) / diplomamunka (4 hónap) otthoni egyetemen
  • A megfelelő otthoni egyetem által adott fokozat

Résztvevő egyetemek

A globális ellátási lánc menedzsment (Tricontin) MSc-ben részt vevő három egyetem mindegyike különös erővel rendelkezik az ellátási lánc menedzsmentjében, és mindegyikük saját országos felmérésében kapja meg a legfontosabb témaköröket. Észak-Európa vezető logisztikai metropoliszában található a KLU az egyetlen logisztikai egyetem a világon. A Tennessee Egyetem (UTK) mesterképző programját a mai világ legátfogóbb és legkorszerűbb ellátási láncának tekintik. A Tongji Egyetem Közgazdaságtudományi és Menedzsment volt az egyik első olyan intézmény Kínában, hogy kínáljon szakosodott és szakirányú ellátási lánc menedzsment.

Felvételi követelmények

  • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű elismert egyetem vagy főiskola *
  • TOEFL (iBT: 80) vagy IELTS (6.5 sáv) vagy CAE / CPE (C fokozat) az angol nyelvtudás igazolására. A TOEFL, az IELTS vagy ezzel egyenértékű tanúsítvány nem lehet idősebb, mint 2 év a kérelem benyújtásakor. A felvétel esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy a beiratkozáshoz egy hivatalos pontszámjelentés (nyomtatott anyag) szükséges. Ezért kérjük, nevezze el a KLU ha feliratkozik egy tesztre, ha lehetséges (a TOEFL intézményi kódja 7373).

* Az alapképzésnek legalább 180 ECTS-osnak kell lennie. Üzleti vagy közgazdasági diplomát, de más területeken, mint az ipari mérnöki, az üzleti informatika és a matematika, akkor is figyelembe vesszük, ha az alapképzés megfelelő számú kurzust (legalább négyet) tartalmaz az üzleti adminisztrációban vagy a közgazdaságtanban.

Még nincs meg a főiskolai bizonyítványa? Csak írja le a nyilvántartások jegyzékét, és később is elküldheti a főiskolai bizonyítványát.

Felvételi folyamat

Nem EU-pályázók esetében 100 eurós jelentkezési díjat kérünk. Az alkalmazás csak akkor lesz feldolgozva, ha megkaptuk.

Miután megkaptuk az összes szükséges dokumentumot, és azonnal értesítjük Önt a belépési döntésről (6-8 hét).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 15, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 1, 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
7,475 EUR
7455 € félévenként
Information
Deadline
Június 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Locations
Németország - Hamburg, Hamburg
Kezdet : szept. 1, 2019
Jelentkezési határidő Június 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
A befejezés dátuma Contact school
Dates
szept. 1, 2019
Németország - Hamburg, Hamburg
Jelentkezési határidő Június 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
A befejezés dátuma Contact school
Videók

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management