Erasmus Erasmus Mundus COSI közös mesterfokozat / Számítógépes szín és spektrális képalkotás

Általános információk

Program leírás

Erasmus Erasmus Mundus Közös Mesterfokozat COSI / Számítógépes szín- és spektrális képalkotás / kétéves (120 ECTS) Erasmus Közös Mesterfokozat, amelynek célja az alkalmazott színtudományban magasan képzett ipari szakértők következő generációjának képzése a különböző élvonalbeli területeken. iparágak (fotonika, optika, spektrális képalkotás, multimédiás technológiák, számítógépes grafika és látásmód) különféle ágazatokban (ideértve a multimédiát, az egészségügyi ellátást, a kozmetikát, az autóipart, az élelmiszer-feldolgozást), áthidalva a tehetséghiányt az iparban, ahol a színes szakértők vannak nagy a kereslet. A 2 fókuszpont a spektrális technológiák és az alkalmazott színes képalkotás.

A COSI-t 4 európai egyetem (Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem, a Jean Monnet Egyetem, a Granada University of Eastern Finland és University of Eastern Finland ), 13 akadémiai partner és 9 ipari vezető világméretű egyetemi és üzleti együttműködése hozza neked az egész világon.126839_Logos.png

Miért csatlakoznék?

Kíváncsi, mi teszi egyedivé minket?

„Az európai felsőoktatás kiválóságának találkozója a világméretű színespiacokon”.

# Olyan oktatás, amelyet sehol máshol nem talál

A COSI és a CIMET tanterve egyedülálló európai és nemzetközi szinten. Előfordulhat, hogy más felsőoktatási intézményekben színtudományi szakirányú tanfolyamokat is talál, de bízunk benne, hogy elmondhatjuk, hogy az elkövetkező években mérföldkő program lesz az ipar számára.

# Európai tudományos kiválóság és nemzetközi elismerés

Azzal kapjuk a legjobbat, amelyet az európai felsőoktatás nyújthat. A COSI egy Erasmus Mundus Közös Mesterfokozat (EMJMD), ami azt jelenti, hogy a programot felülvizsgálták, kiválasztották és technikai és pénzügyi támogatást kapott az Erasmus-tól, az Európai Unió új 16 milliárd eurós átfogó oktatási és képzési keretprogramjától. A CIMET az Európai Unió felsőoktatási programjának korábbi generációja, az Erasmus Mundus keretében indult.

Az EMJMD-ként valódi kiválósági címke lehet, figyelembe véve, hogy a COSI az egyetlen azon 9 közös mesterképzés közül, amelyek ezt az elnevezést kapják az európai felsőoktatási intézmények által az első Erasmus pályázati felhívás során benyújtott 61 projekt közül.

A program során elsajátítandó készségeket és képesítéseket széles körben elismerik és megértik más oktatási intézmények és a munkaerőpiac is, a 3 nemzeti mesterfokozat odaítélésének, valamint az EU további átláthatósági és elismerési eszközeinek, például az európai kreditátviteli és halmozási rendszernek ( ECTS) és oklevél-kiegészítő.

# Új vállalkozás ... egy tapasztalt és tapasztalt csapat hozta neked

A COSI egy új program, amely azonban 10 éves alapító partnerek szoros együttműködésére, bizalmára, eredményeire és a megtanult tapasztalatokra épül. Tehát, még akkor is, ha az első bevitelre jelentkezik, ne félj sok próbálkozást és hibát tapasztalni: tudjuk, hogyan kell a hajót stabilan tartani.

A CIMET (színes az informatika és a média technológiái területén) 2008 óta 87 diplomát képzett, ma már az iparág vezetõje a színes tudományok és a képalkotás területén.

# Egy igazán nemzetközi program

A programok minden nemzetiség számára nyitottak, és 100% -ban angol nyelven tanítják. Legalább 39 országból érkezett pályázat az első COSI pályázati felhívásra és az első bevitelre. Ezért egyedülálló lehetősége van arra, hogy csatlakozzon társaik és öregdiákok közösségéhez, nagyon eltérő látószögből származik, és különböző perspektívákat hoz a programba.

2 vagy 3 európai egyetemen tanul majd, Franciaországban, Spanyolországban és (az „előnyben részesített szakterülettől függően”) Norvégiában vagy Finnországban, egy helyi karral, a helyi és a nemzetközi előadóktól. A 12 európai és ázsiai ország (és számolva) egyikében edzhet, ahol a COSI partnerek kutatóközpontjai és cégei találhatók.

Erasmus Mundus öregdiákként az Erasmus Student Network (ESN) tagjává válsz, amely Európa legnagyobb hallgatói szövetsége.

Különös figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legtöbbet megszerezhesse e nemzetközi tapasztalatokból: a fogadó ország nyelvtanfolyamai, a kiterjesztett interkulturális tapasztalatokat elősegítő tanulási tervek és a hálózatépítési szolgáltatások néhány példa arra, amit ebben az életmód-változási tapasztalatban talál, amely felkészíti Önt olyan pozíciókra, amelyek agilis és nemzetközileg gondolkodó, magas szintű készségekkel rendelkező szakembereket igényelnek.

# Testreszabott akadémiai és adminisztratív szolgáltatások

A „családon” belül nem maradsz egyedül.

A COSI és a CIMET számos tanulási technológiát kínál, amelyek célja a tanulási eredmények maximalizálása, a saját tanulási módjára építve. Ennek az akadémiai támogatásnak a figyelemre méltó jellemzője az, hogy minden hallgatót egy akadémiai tanácsadó vezet.

Annak érdekében, hogy a tanulásra összpontosítson, az alkalmazottak itt vannak, hogy a lehető legkönnyebb legyen adminisztratív élete. Ez azt jelenti, hogy az online jelentkezéstől a diploma megszerzéséig egyetlen és egyetlen adminisztratív kapcsolattartója és kapcsolattartója lesz. Ez azt is jelenti, hogy nem kell közvetlenül az egyes országok lakhatásával, biztosításával és banki adminisztrációjával foglalkoznia, és támogatást fog kapni a bevándorlási kérdésekben.

Életem # 2 éve a lehető legjobb feltételek mellett

Biztonságos országokban és városokban fogsz élni.

És mivel az Erasmus Mundus hallgatói élet nem csak a tanulásról szól, akkor a campus kiterjedt egészségügyi, élelmezési, sport- és kulturális szolgáltatásait élvezheti.

# Hozzáférés az érdemi ösztöndíjakhoz a világ legszélesebb körében

Az ERASMUS pénzügyi támogatása és az ipari partnerekkel fenntartott szoros kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy ambiciózus ösztöndíjstratégiát kínáljunk a legjobb nemzetközi hallgatók vonzására. Tanulmányi eredményei alapján 50 000 EUR-ig, havonta pedig 1200 EUR-ig lehet szponzorálódni munkaviszonya során. A helyi megélhetési költségeket figyelembe véve elég nagy ahhoz, hogy élvezze az országot.

Ez azt is jelenti, hogy önszponzorált hallgatókként biztos lehet abban, hogy csatlakoznak a kiemelkedő tudományos és szakmai háttérrel rendelkező hallgatói közösséghez.

# Szerezd meg álmai állását még a diploma megszerzése előtt

Ipari partnereink tehetséghiányának megszüntetése a COSI Master kezdeményezés fő hangsúlya. Nem meglepő, hogy foglalkoztathatóságuk lesz a legelső prioritásunk.

Célunk az, hogy a COSI hallgatók jelentős hányada tanulás közben szerezzen munkát a COSI hálózatépítésén, toborzási rendezvényeken és kötelező munkahelyi gyakorlatokon keresztül. Ambiciózus, mégis elérhető célt tűztünk ki a 100% -os foglalkoztatási ráta elérésére a diploma megszerzésétől számított 6 hónapon belül.

A COSI márkanév szélesebb körű elismerése az iparágakban, ipari partnereink strukturális bevonása a COSI tervezésétől az oktatási tevékenységekig és a stratégiai fejlesztésig, az innovatív kompetenciák és a lágy készségek beillesztése a tantervbe: ezek csak néhány lépés, amelyet tettünk annak biztosítása érdekében jutalmazó és értelmes munkát kap.

A CIMET foglalkoztatási aránya meghaladja a 95% -ot, a diplomások 75% -a Ph.D. tanulmányok.

# Legyen a színtudomány szélén innovatív technológiák és termékek

A laboratóriumi ülések és az ipari esettanulmányok lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjen a legújabb ipari berendezésekkel és a legmodernebb technológiákkal és olyan termékekkel, mint például a Microsoft Kinect érzékelő, az Emotiv EEG rendszer és a Google glass. Diákként hozzáférhet minden akadémiai és ipari partnerünk létesítményeihez (kutatóegységekhez, laboratóriumokhoz).

A gyorsan fejlődő ágazatokban ez az expozíció lehetővé teszi, hogy erős versenyelőnyvel lépjen be a munkaerőpiacra.

# Legyen felelős vállalkozás része, amely maximalizálja a társadalmi hatásokat

Nagyon gondoskodunk arról, ami a legfontosabb: az emberek és a környezet. Ez a hármas végvonal teljes jelentését akkor veszi igénybe, amikor:

  • A nemek közötti egyenlőség előmozdítása hallgatói és oktatói szinten;
  • Minimalizálja a környezeti hatásainkat;
  • Biztosítson megkülönböztetéstől mentes választást és támogatást a fogyatékossággal élő emberek számára annak biztosítása érdekében, hogy teljes mértékben bekapcsolódjanak a COSI programba és részt vegyenek a COSI közösségi életében;
  • Monitor
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Tovább

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Kevesebb