Európai Master Megújuló Energia

A cél az európai Mester Megújuló Energia, hogy a vonat posztgraduális hallgatók, hogy töltse közötti szakadék egyre növekvő iparági kereslet a speciális megújuló energiaforrások szakértelem és a készségek jelenleg elérhető a munkaerőpiacon.

Strukturálni kell a kurzus három részre, a diákok garantáltan időt tölteni legalább két különböző uniós országok és hogy kapcsolatba széles körű európai intézmények és vállalatok, amelyek a megújuló energia szektorban.

A résztvevő egyetemek mind jól alakult, a képzés és az oktatási ágazat, valamint ismerik a nemzetközi szinten való munka terén a megújuló energia technológiák.

Szerkezet

A kurzus három részre oszlik. Az első félévben a diákok olyan szilárd alapot a legfontosabb megújuló energia technológiák. A második félévben, hogy szakosodnak egy választott technológia egy másik egyetemen, és a végén a kurzus, a diákok egy teljes gyakorlati vagy kutatási projekt.

A teljes program fut moduláris alapon kredittel oda megy mindegyik szakasz és sikeres a projekt. Összesen 90 ECTS kreditet (30 az egyes részekben a kurzus) van szükség a kielégítő szintű eredmény minden részét kell szereznie az Európai mesterfokozattal.


A tanfolyam három részből

A mag szilárd alapot biztosít a kulcsfontosságú energetikai technológiák (szél, nap, bioenergia, a vízenergia). Elméleti képzés, amely megvizsgálja a társadalmi-gazdasági kérdések körül telepítését ezek a technológiák által támogatott laboratóriumi műhelyek. A tanulmányok a mag lehet tenni franciául, angolul vagy spanyolul.


A hallgató választhat az alábbi lehetőségek közül:

  • BÁNYÁK-ParisTech, Franciaország a core tanított franciául
  • Zaragoza Egyetem, Spanyolország számára a core tanított Spanyol
  • Loughborough University, UK az alapvető angol nyelven oktatott
  • Oldenburg Egyetem, Németország az alapvető angol nyelven oktatott
  • Hanze Egyetem, Hollandia az alapvető angol nyelven oktatott


A specializáció középpontjában egy adott technológiát vagy végrehajtási szempont közül választott: Napelemek; Rács integráció; Szélenergia, napenergia és Ocean Energy. A szakirányok tanítják angolul.
A részt vevő egyetemek hajlandó biztosítani a fent említett szakterületek. Azonban ezek hatékony megvalósítása függ a végleges hallgatók száma, akik regisztrálnak. Általában ez a döntés születik a november elején. A diákok, akiknek specializáció törölték felajánlják a megfelelő alternatíva.

A projekt kapcsolódik a specializáció venni, és vállalta az iparban, a kutatólaboratórium vagy az egyetemen, és amelynek során a hallgató szerezhet gyakorlati vagy kutatási tapasztalattal.


Tanfolyam időtartama

  • A központi rész szeptemberben kezdődik / októbertől januárig.
  • A specializáció részén fut februártól júniusig.
  • A projekt, egy 6 hónapos szakmai gyakorlat egy megújuló energia társaság vagy kutatóközpont, a tervek szerint, miután a mag és a specializáció.

Kézbesítés

A kurzus által szállított elismert szakértők a részt vevő egyetemek és adott esetben más ipari, kutatási és oktatási intézmények.


A tanított anyagot tartalmaz előadásokat, gyakorlatokat és laboratóriumok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
3 félév
Nappali
Price
7,300 EUR
teljes programban 11.500 € EU-n kívüli hallgatók
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2020