Fémek és Energia Pénzügy MSc

Általános információk

Program leírás

Ez a kurzus olyan témákat fed le, mint az ásványkincsek tanulmányozása, a kőolajgeológia, az ásványi anyagok tervezése, a számvitel, a matematikai technikák a pénzügyekben és a projektmenedzsment.

Ezt a fokozatot a Földtudományi és Mérnöki Tanszék és az Imperial College Business School közösen irányítja.

Ez fedezi az ásványkincsek kutatásait, az erőforrások értékelését, az alapvető kőolajmérnöki és kőolajgeológiai, az ásványkincselő és az ásványinyersanyag-kitermelő kohászatot, a könyvelést, a matematikai technikákat a pénzügyekben, a projektértékelést és -finanszírozást, a projektmenedzsmentet, valamint a piacokat és kellékeket.

Bemutatják a kőolajprojektekkel kapcsolatos kulcsfontosságú műszaki és geológiai fogalmakkal, valamint bevezetést kapnak a mennyiségi pénzügyi, számviteli és stratégiai menedzsmenthez a műszaki alapelvek összefüggésében, amelyek kifejezetten az ásványi- és energiaprojektekre vonatkoznak.

Tanulmányi program

Márciusban csatlakozni fog a Professzionális Fejlesztési Központ ásványkincstár-felmérési és -finanszírozási moduljához, amely végrehajtó áttekintést nyújt az MSc kurzus által lefedett sok kulcsfontosságú műszaki és pénzügyi kérdésről. Ez lehetővé teszi annak megértését, hogy a kurzus különböző összetevői hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és független perspektívákat szerezhet arról, hogy mennyire relevánsak a többi küldöttségtől.

A nyári ciklus harmadik és negyedik hetére legalább 10 napos kirándulást folytat az aktív bányászat, a fém- és ásványi anyagfeldolgozás, valamint az energiafejlesztés régióiban. Ez a fokozat egyik kulcsfontosságú eleme, amely első kézből származó tapasztalatokat nyújt az kitermelő ipar minden szempontjából. Ez megerősíti az első két ciklusban szereplő elméleti anyag gyakorlati alkalmazását is.

Felkészülnek a kutatási projekt tervezésére és végrehajtására a fejlett technikákkal és a pénzügyi, tudományos és mérnöki fejlesztésekkel kapcsolatos tantermi képzéssel, valamint a független kirándulási jelentéssel. A formális oktatási program során ösztönözni kell arra, hogy azonosítsa a különös érdeklődésre számot tartó témákat azzal a céllal, hogy kidolgozza a disszertáció alapját.

A fém-, energia- és pénzügyi szervezetekkel foglalkozó szakemberekkel való kapcsolattartás a kiránduláson és a folyamatos szakmai továbbképzési modulon keresztül lehetőséget kínál Önnek a bányászati, olaj- és gázipari ágazatban, vagy a befektetési banki közösségben folytatott gyakorlatok biztosítására, amelyek segítenek a kutatási projekt. A kutatási projekten július és szeptember között dolgoznak.

Szakmai akkreditáció

Ez a tanfolyam szakmailag akkreditált az Anyag-, Ásvány- és Bányászati Intézetben.

A szakmailag akkreditált diploma megszerzése bizonyítja a munkaadók számára, hogy elérte az iparág által elismert kompetenciaszintet. Ez a képesítés nemzetközi elismerését is magában foglalja, ami különösen akkor hasznos, ha a hallgatók külföldön pályafutást készülnek fel.

Az Anyag-, Ásvány- és Bányászati Intézettel akkreditációs megállapodást ötévente megújítjuk, és a jelenlegi megállapodás 2017 és 2022 között zajlik.

Szerkezet

A bemutatott modulok a folyó tanévre vonatkoznak, és a belépési évtől függően változhatnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kurzus tantervét jelenleg felülvizsgálják egy egyetemi szintű folyamat részeként, egy szabványosított moduláris felépítés bevezetése céljából. Ennek eredményeként a kurzus tartalma és értékelési struktúrája megváltozhat az Ön belépési évében. Ezért azt javasoljuk, hogy ellenőrizze ezt a kurzus oldalt a jelentkezés véglegesítése és benyújtása előtt, mivel arra törekszünk, hogy ezt az oldalt frissítsük, amint a változásokat az Akadémia megerősíti.

Tudjon meg többet azokról a korlátozott körülményekről, amelyek között szükség lehet változtatásokra a kurzusokon vagy azokkal kapcsolatban, a változtatások típusáról és arról, hogy hogyan fogunk mondani neked az elvégzett változásokról.

Core modulok

 • Számvitel
 • Cash flow modellezése
 • származékai
 • Értekezés
 • Extraháló kohászat
 • Befektetési és portfóliókezelés
 • Projektek, piacok és kellékek kezelése
 • Matematika a pénzügyekért
 • Fémek és energia projektek értékelése és pénzügyek
 • Ásványi betétek tanulmányai
 • Ásványi technika (bányászat)
 • Ásványolaj-mérnöki
 • Petroleum Geology
 • Erőforrás-értékelés
 • Stratégiai menedzsment

Tanulmányi kirándulások

 • Dél-afrikai kirándulás
 • Wessex utazás

129013_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Tanítás és értékelés

Tanítás

 • Tábla (földtudomány és műszaki tudomány)
 • disszertációk
 • E-learning
 • Tanulmányi kirándulások
 • Interaktív előadások
 • Irodalmi alapú feladatok
 • Külső közreműködők előadásai
 • Student Communications Hub (üzleti iskola)
 • Szindikátus gyakorlatok és szerepjátékok
 • Videofelvételek

Értékelés

 • tanfolyam
 • Szindikátus gyakorlatok (csoportmunka)
 • Részletes értékelő lapok a terepjárókról
 • Disszertációk (mind javaslat, mind kész darab)

Kurzus menetrend

A tanfolyam intenzív, majdnem egy évig tart, október elején kezdve és szeptember közepén.

Ez magában foglalja a formális osztálytermi oktatást, gyakorlati órákkal és szemináriumokkal ősszel és tavasszal.

Belépési követelmények

Szeretettel várjuk a hallgatókat a világ minden tájáról, és minden jelentkezőt egyéni alapon veszünk figyelembe.

Minimális tudományos követelmény

Minimális követelményünk egy 2,1 fok mérnöki, fizikai vagy közgazdasági tudományokból, lényeges matematikai elemmel.

A megfelelő tapasztalat, bár nem nélkülözhetetlen, előny lenne.

Nemzetközi képesítések

Nemzetközi képesítések széles skáláját is elfogadjuk.

A fenti tudományos követelmény azokra a jelentkezőkre vonatkozik, akik brit képesítéssel rendelkeznek vagy dolgoznak.

Útmutatásért olvassa el az országindexet, bár kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt felsorolt szabványok a minimumak a Főiskolára történő belépéshez , nem pedig kifejezetten a Tanszékhez .

Ha bármilyen kérdése van a felvételi lehetőségekkel és a megszerezhető vagy jelenleg tanuló képesítéshez szükséges szabványokkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő felvételi csoporttal.

Angol nyelv követelmény (minden jelentkező)

A jelölteknek igazolniuk kell az angol nyelv ismeretének minimális szintjét a főiskolai felvételhez.

A tanfolyamra történő felvételhez meg kell felelnie a megfelelő angol nyelvű képesítéssel a szokásos főiskolai követelményeknek. Az e követelmény teljesítéséhez szükséges minimumfokozat részleteit lásd a posztgraduális hallgatók angol nyelvű követelményeiben.

Tandíj és finanszírozás

A fizetendő tandíj mértéke a díj státusán alapul, amelyet az Egyesült Királyság kormányának jogszabályai alapján értékelünk.

Tandíj (otthoni és uniós hallgatók)

2020-as bejegyzés

Évente 23 000 font

A díjakat a kollégiumba való belépés éve, és nem a tanulmány éve számítja fel.

Eltérő rendelkezés hiányában az egy évet meghaladó tanfolyamok hallgatói díjai évente az inflációhoz kapcsolódó összeggel növekednek, ideértve a moduláris programokat részmunkaidőben részt vevő hallgatókat is. Az alkalmazott infláció mértéke a kiskereskedelmi árindex (RPI) értéke annak a naptári évnek az áprilisában, amelyben az akadémiai ülés megkezdõdik, pl. Az RPI értéke 2020 áprilisában vonatkozik a 2020–2021 tanév díjaira.

Tandíj (tengerentúli és szigeti hallgatók)

2020-as bejegyzés

Évente 37 250 £

A díjakat a kollégiumba való belépés éve, és nem a tanulmány éve számítja fel.

Eltérő rendelkezés hiányában az egy évet meghaladó tanfolyamok hallgatói díjai évente az inflációhoz kapcsolódó összeggel növekednek, ideértve a moduláris programokat részmunkaidőben részt vevő hallgatókat is. Az alkalmazott infláció mértéke a kiskereskedelmi árindex (RPI) értéke annak a naptári évnek az áprilisában, amelyben az akadémiai ülés megkezdõdik, pl. Az RPI értéke 2020 áprilisában vonatkozik a 2020–2021 tanév díjaira.

Karrier

A Fémek és Energia Pénzügyek Mesterképzője diplomásokkal rendelkezik, amelyek alkalmasak arra, hogy karriert folytassanak a természetes energia és az ásványi erőforrások projektjeinek műszaki és pénzügyi felmérése során. A tanfolyam hagyományos ásványi anyagokkal kapcsolatos képzést kínál, amely közvetlenül alkalmazható az ásványi ipar karrierjére.

Ennek a programnak a célja a pénzügyi szolgáltatások és az olajipar karrierlehetőségeinek javítása.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Tovább

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Kevesebb