FlexWeekend Master of Science in Business Analytics

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Master of Science in Business Analytics (MSBA) a Rady Iskolában egy STEM által kijelölt, intenzív program, amely biztosítja az Ön képességeit az adatgazdag üzleti környezetben való sikeres megvalósításhoz. A program szigorú, gyakorlati képzést kínál, amely felkészíti Önt az adatok és az analitika felhasználására az üzleti lehetőségek azonosítására, az üzleti betekintés generálására és az üzleti megoldások létrehozására.

A FlexWeekend MSBA programba beiratkozott hallgatók az ütemtervtől függően 12–24 hónap alatt teljesítik a fokot. A Rady School teljes munkaidős MSBA programot is kínál, amely mindössze 11 hónap alatt elkészülhet.

Mint MSBA hallgató, mind a mennyiségi készségeket szerezni, hogy jobb döntési eszközöket, valamint a csapatok irányítását és az érdeklődőkkel való hatékony kommunikációt az analitikai projekt minden egyes fázisában hozzák létre.

Ha készen áll erre a programra, akkor itt teheti meg.

A Rady School MSBA programban megtanulod:

  • Használjon prediktív elemzést és optimalizálást az adatközpontú döntéshozatalhoz a marketing, a pénzügyek, a menedzsment és a műveletek területén
  • Gyűjtsd össze, tiszta, vizualizálja és elemezze az adatokat
  • Használjon statisztikai és optimalizálási eszközöket (pl. R, Shiny, Radiant)
  • Üzleti elemzési megoldások létrehozása és megvalósítása

Karrier az üzleti analitikában

A sikeres vállalkozások adatokat és modelleket használnak jobb döntések meghozatalára és versenyelőny elérésére. Az ügyfelekkel, szállítókkal, műveletekkel és pénzügyi tranzakciókkal hatalmas mennyiségű adatot gyűjtnek különféle forrásokból, gyakran különféle rendszerekben, több érdekelt fél által. Ezen adatok olyan betekintéssé történő átalakítása, amely javíthatja a döntéshozást, minden stratégiai szempontból kulcsfontosságú stratégiai kihívás az iparágakban.

A vállalatok szakképzett szakembereket keresnek, akik képesek hatékonyan dolgozni a csoportokban, hogy kulcsfontosságú működési és stratégiai üzleti kérdéseket tegyenek fel, és adatokat és elemzést használjanak a válaszok megtalálására.

Tanterv

Az MSBA egy 50 egységből álló, STEM által megjelölt szak. A tanterv négy 4 egységből álló alaptanfolyamból, két 1 egységből álló alaptanfolyamból, 32 egységből választható kurzuskészletből, valamint az Business Analytics Capstone projektből és egy kötelező előzetes orientációból áll.

Szükséges alap kurzusok

Választható kurzusok

A. lista (legalább 20 egység szükséges):

B lista (legfeljebb 12 egység megengedett):

Capstone projekt

A diákok törekszenek a kapcsoi tapasztalatokra egy csapat részeként, hogy megoldják a vállalatok előtt álló problémákat. Minden csapat külső tanácsadóként dolgozik egy projekten, hogy értéket teremtsen egy ügyfélvállalat számára.

A capstone projekt teljesítményét az MSBA program elsődleges mércéjévé fogja tenni. Minden hallgatót a kurzus anyagának megértése és a képzési anyag felhasz- nálhatósága alapján értékelik. A Capstone Project kielégítő befejezése szükséges az MSBA fokozat megszerzéséhez.

Minden hallgatónak sikeresen át kell adnia egy átfogó vizsgát. Ez a vizsga magában foglalja i. A kapcstechnika hivatalos bemutatását, ii. Írásos jelentést, és iii. Egyéni szóbeli vizsga. A kapszula projekt megköveteli a diákoktól, hogy töltsenek be egy projektet, amely megoldja az üzleti problémát a valós ügyfelek számára, és írásban jelentést készít munkájukról.

Ha készen áll erre a programra, akkor itt teheti meg.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Tovább

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Kevesebb