Ipari mérnöki munka

Általános információk

Program leírás

A mérnöki menedzsment koncentrációjával tanuljon meg bevált gyakorlatokat és mérnöki megközelítéseket alkalmazni a stratégiai döntések meghozatalához és a személyzetre, a pénzügyekre és a műveletekre vonatkozó politikák kialakításához.

Az ipari mérnöki mesterképzés a mérnöki menedzsment koncentrációjával (MEEM) program olyan mérnökök számára nyújt posztgraduális tanulmányokat, akik növelni akarják műszaki kompetenciájukat és hatékonyabban vállalják a vezetői szerepeket egy szervezeten belül.

A mérnök, informatika, matematika, fizikai tudományok vagy ezzel kapcsolatos területeken érettségizett és három-öt éves tapasztalattal rendelkező hallgatókat határozottan javasoljuk a jelentkezésre. A nem mérnöki végzettséggel rendelkező pályázók jelentkezését is várjuk.] Minden pályázatot a Mastermind Europe "legjobban illeszkedő" filozófiája alapján vizsgálunk meg, amely az egyes pályázók képességeit hosszú távon "potenciális" alapon vizsgálja. A GRE nem szükséges.

A tanfolyamok a következők:

A mérnöki menedzsment alapelvei I: A gyakorlatban alkalmazott vezetői elvek

A mérnöki menedzsment alapelvei II: A döntéshozatal gazdaságtana

Termeléstervezés és -ellenőrzés: Működő műveletirányítási stratégiák

Minőségbiztosítás: A sikert biztosító irányítási eszközök

Esettanulmányok a mérnöki menedzsmentben: legjobb gyakorlat és elkerülendő buktatók

Műszaki kommunikáció: Levelezés egy globális társadalomban

A programban végzett hallgatók képesek a bevált gyakorlatok és a mérnöki megközelítések alkalmazására stratégiai döntések meghozatalában, valamint a személyzetre, a pénzügyekre és a műveletekre vonatkozó politikák kialakításában.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

You have a life. Whether you want to complete your degree, go to the next level, or explore new passions, SUNY Online is designed to help you succeed on your schedule. With The State University of New ... Tovább

You have a life. Whether you want to complete your degree, go to the next level, or explore new passions, SUNY Online is designed to help you succeed on your schedule. With The State University of New York, you have a degree you can trust to help open doors at a cost you can afford. No games or gimmicks - just access to more than 30,000 faculty experts across 64 colleges statewide. It's easy to see why SUNY has more than 3 million proud alumni across the globe who are leaders in fields as diverse as business, healthcare, data science, engineering, and much more. Join the SUNY family today, 100% online, on your time. Kevesebb