Képzőművészeti és Design Képzőművészeti Mester - LIU Post

Általános információk

Program leírás

Ról ről

Ez az intenzív, mégis rugalmas 60 kredit program fejlett művészeti hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy továbbfejlesszék kreatív fejlődésüket, és két- vagy hároméves tanulmányi tervben végzős diplomát folytassanak. A képzőművészeti és formatervezési szakok MFA-n belül a diákok a festészet, a grafika, a szobrászat, a kerámia, a fotográfia vagy a számítógépes grafika koncentrációját választják, és a diákok által kiválasztott kutatócsoportok mentoroznak.

A művészettörténet és az esztétika tanfolyamokon kívül a diákok szorosan együttműködnek a karokkal, hogy a koncentrációjukon dolgozzanak ki egy tézisprojektet. A mai szemináriumokon, művésziratokon, elméleteken és kritikán alapuló szemináriumokon keresztül a diákok és a tanárok teljes mértékben kihasználják az Egyetem egyedülálló helyzetét a New York-i múzeumok, galériák és alternatív terek hatalmas erőforrásai közelében.

A gyönyörű LIU Post Campus, amely 307 hektáros buja növényzettel, kertekkel és történelmi kúriákkal rendelkezik, inspiráló környezetet teremt a kreatív törekvésekért. A professzionálisan felszerelt stúdiók és létesítmények első osztályúak, köztük a Hillwood Art Museum, a Hutchins Galéria, a Student Art League Galéria, a Kerámia Központ és a Szoborépület. A program bőséges lehetőséget nyújt a potenciális munkaadók hálózatba szervezésére a város egész területén.

Karrierlehetőségek

A képzőművészeti és formatervező mesterképzés művészetetervező, művészeti pedagógus, művészeti tanár, TV és film háttérzenész, könyvelő tervező, ceramista, gyermekkönyv illusztrátor, operatőr, kereskedelmi fényképész, tervező festőművész, magazinművész, magazin fotográfus, mester nyomtató, képkeret, rendőr / bírósági művész, fotóriporter, fotó-kutató, fotó-visszaléző, fotóstílust, fényképészet, kiskereskedelmi művészeti rendezőt, szobrászművész, jelzőfestő, selyemábrázolt művész, műszaki illusztrátor, tipográfus, falburkolatú tervező, ablakmegjelenítő vagy weboldal tervezője.

Felvételi követelmények

A Képzőművészeti Mesterképzésben résztvevő pályázóknak meg kell felelniük a következő felvételi követelményeknek.

  • Felvételi kérelem
  • Jelentkezési díj: nem visszatéríthető
  • Az egyetemi és / vagy végzős átiratok hivatalos példányait minden olyan egyetemen vagy egyetemen, ahol részt vettél.
  • Bachelor diploma akkreditált iskola legalább 3,0 kumulatív fokozatú átlagponttal. A jelöltnek meg kell szereznie egy egyetemi diplomát a művészettörténetben, vagy minimum 57 kredit, plusz 12 kredit a művészettörténetben. A fotográfiára szakosodott MFA-jelentkezőknek teljes körűen ismerniük kell a digitális képalkotást a programba való belépéskor. Azoknak a hallgatóknak, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek, szívesen tárgyalnak a felvételi lehetőségekről a végzős tanácsadóval.
  • A portfólió, amelyet a Művészeti Főosztály értékel, a felvételhez szükséges. A portfóliót a 15. március 15-i határidő előtt be kell nyújtani a Művészeti Főiskolai Doktori Tanulmányi Hivatalnak, és 15-20 példányt kell tartalmaznia a legutóbbi munkájáról és egy számozott készletlistáról. A minták lehetnek eredeti munkák, diák (diavetítéssel ellátva), CD vagy DVD. A fotósok pályázóit 20 eredeti példány portfóliójának benyújtására ösztönzik. A portfólió benyújtásának határideje március 15. a következő ősszel való felvételre. Miután a portfóliót felülvizsgálatra benyújtották, a hallgatók pályázhatnak a posztgraduális és akadémiai asszisztensekre. Lásd alább.
  • Személyes művészi nyilatkozat, amely foglalkozik azzal a szándékkal, hogy a tanulmányi területen folytatott munkát végzi.
  • Két szakmai és / vagy akadémiai ajánlólevelet, amelyek a pályázónak a szakmában rejlő potenciálját és a diploma megszerzésének képességét célozzák.
  • Átutalási kreditek: A pályázó tanulmányi tervének megfelelően legfeljebb 12, B vagy jobb minőségű diplomát vehet át egy másik egyetemi posztgraduális programból (15 kredit LIU-n belül). Az átruházás e programon belül 15 kredit teljesítése után történik, de a kérelmet az eredeti pályázathoz kell benyújtani, és a Graduate Advisornak jóvá kell hagynia.
  • Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angolnak a második nyelvük van, be kell nyújtaniuk az angol nyelvvizsga (TOEFL) hivatalos eredményeit. A szükséges minimális elfogadható TOEFL pontszám: 79 Internet alapú (213 számítógépes vagy 550 papíralapú) vagy minimum IELTS pontszám: 6.5.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Tovább

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Kevesebb
New York , Brookville + 1 Több Kevesebb