Ról ről

A Környezetvédelmi Változásbiológiai Program (BEC) mesterképzési program egy új, kutatási program, amelynek célja a diákok ismereteinek növelése a biológiai és biogeokémiai szempontok alapján. A 2 éves képzés felkínálja a környezeti tudományok, a biológia, a biogeokémia, a hidrobiológia, az ökotoxikológia, a környezetvédelmi politika és a jog, valamint a környezetbarát erdészet magas szintű ismereteit.

A BEC program két fő témája: a környezettudomány a Kuopio campus és a biológia területén Joensuu campusban. A tanterv 120 ECTS kreditpontot tartalmaz, amely magában foglalja az általános készségtudományi tanulmányokat, a fő tárgyú felsőfokú tanfolyamokat és a szakdolgozatot, valamint alternatív tanulmányokat más tudományágakban, például a környezetvédelmi jogot és politikát, statisztikát vagy a fenntartható fejlődést.

Jogosultsági

A jogosult pályázónak legalább egy alacsonyabb egyetemi diplomával (BSc) kell rendelkeznie a környezeti vagy biológiai tudományokban, amelyet egy nemzetközileg elismert és akkreditált egyetemen vagy felsőoktatási intézményben szereztek meg.

Tandíj

A program éves tandíja 8 000 euró. A díjakat az Európai Unión (EU) és az Európai Gazdasági Térségen (EGT) vagy Svájcon kívüli állampolgároktól gyűjtik. Az EU-n kívüli és az EGT-n kívüli diákoknak fizetniük kell a tandíjat, a University of Eastern Finland nagyvonalú és vonzó ösztöndíjprogramot kínál.

A tandíj magában foglalja az egyetem által kínált tanulmányokat (személyes tanulmányi terv), tanulmányi felügyeletet és tanácsadást, valamint tanulmányi jellegű támogató szolgáltatásokat. Ezenkívül a hallgatók a finn diákegészségügyi szolgálat szolgáltatásait a Student Union tagsági díjának kifizetésével élvezhetik. Az egyetem segíti a hallgatókat a szálláskeresésben.

ösztöndíjak

A University of Eastern Finland jelentős számú ösztöndíj áll rendelkezésre azoknak a hallgatóknak, akik angol nyelven kínálnak mesterképzési programokat. Az ösztöndíjak elérhetők a legtehetségesebb díjfizető hallgatók számára. Az ösztöndíj 100% -ban vagy részben (80%) fedezi a tandíjat.

Emellett az egyetem minden tanuló számára - függetlenül attól, hogy fizetni köteles-e vagy sem - kínál egy sor olyan szolgáltatást, amely csökkenti a tanuló pénzügyi terheit. Például a hallgatók szabadon hozzáférhetnek az Egyetemi Könyvtár gyűjteményeihez, számítógéphez és a diákok rendelkezésére álló ingyenes WiFi-t kínálnak a diákok számára, valamint számos más támogató szolgáltatás, melynek célja a diákok mindennapi életének megkönnyítése. A diákszövetség tagjaként számos hallgató számára számos előnnyel jár. A diákszövetség tagjaként számos hallgató számára számos előnnyel jár.

Finnországban a hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy fedezzék a saját költségeiket. A finn tartózkodási engedély egyik követelménye a saját pénzügy, és a pénzeszközöknek a hallgató bankszámláján állandó jelleggel elérhetőnek kell lenniük az engedély teljes időtartamára. A tartózkodás és tanulmányok finanszírozása Finnországban a munka során nem lehetséges.

Program oktatási nyelve:
Angol

16 további kurzus University of Eastern Finland »

Utoljára frissítve September 12, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Price
8,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date