Környezetváltozási Biológia Tanszék (BEC)

Általános információk

Program leírás

Ról ről

A Környezetvédelmi Változásbiológiai Program (BEC) mesterképzési program egy új, kutatási program, amelynek célja a diákok ismereteinek növelése a biológiai és biogeokémiai szempontok alapján. A 2 éves képzés felkínálja a környezeti tudományok, a biológia, a biogeokémia, a hidrobiológia, az ökotoxikológia, a környezetvédelmi politika és a jog, valamint a környezetbarát erdészet magas szintű ismereteit.

A BEC program két fő témája: a környezettudomány a Kuopio campus és a biológia területén Joensuu campusban. A tanterv 120 ECTS kreditpontot tartalmaz, amely magában foglalja az általános készségtudományi tanulmányokat, a fő tárgyú felsőfokú tanfolyamokat és a szakdolgozatot, valamint alternatív tanulmányokat más tudományágakban, például a környezetvédelmi jogot és politikát, statisztikát vagy a fenntartható fejlődést.

Jogosultsági

A jogosult pályázónak legalább egy alacsonyabb egyetemi diplomával (BSc) kell rendelkeznie a környezeti vagy biológiai tudományokban, amelyet egy nemzetközileg elismert és akkreditált egyetemen vagy felsőoktatási intézményben szereztek meg.

Tandíj

A program éves tandíja 8 000 euró. A díjakat az Európai Unión (EU) és az Európai Gazdasági Térségen (EGT) vagy Svájcon kívüli állampolgároktól gyűjtik. Az EU-n kívüli és az EGT-n kívüli diákoknak fizetniük kell a tandíjat, a University of Eastern Finland nagyvonalú és vonzó ösztöndíjprogramot kínál.

A tandíj magában foglalja a fokozatba tartozó tanulmányokat (személyes tanulmányi terv), a tanulmányokkal kapcsolatos felügyeletet és tanácsadást, valamint az egyetem által nyújtott tanulmányokkal kapcsolatos támogató szolgáltatásokat. Ezen túlmenően a diákok a Magyar Hallgatói Egészségügyi Szolgálat szolgáltatásaihoz is jogosultak a Diákszövetség tagdíjának megfizetésével. Az egyetem segíti a diákokat a szállás keresése során.

ösztöndíjak

A University of Eastern Finland jelentős számú ösztöndíjat kap a diákok számára, akiknek az angol nyelvű mesterképzésben tandíjat kell fizetniük. Az ösztöndíjak a legtehetségesebb díjfizető diákok rendelkezésére állnak.

Emellett az egyetem minden tanuló számára - függetlenül attól, hogy fizetni köteles-e vagy sem - kínál egy sor olyan szolgáltatást, amely csökkenti a tanuló pénzügyi terheit. Például a hallgatók szabadon hozzáférhetnek az Egyetemi Könyvtár gyűjteményeihez, számítógéphez és a diákok rendelkezésére álló ingyenes WiFi-t kínálnak a diákok számára, valamint számos más támogató szolgáltatás, melynek célja a diákok mindennapi életének megkönnyítése. A diákszövetség tagjaként számos hallgató számára számos előnnyel jár. A diákszövetség tagjaként számos hallgató számára számos előnnyel jár.

Finnországban a hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy fedezzék a saját költségeiket. A finn tartózkodási engedély egyik követelménye a saját pénzügy, és a pénzeszközöknek a hallgató bankszámláján állandó jelleggel elérhetőnek kell lenniük az engedély teljes időtartamára. A tartózkodás és a Finnországban végzett tanulmányok finanszírozása nem lehetséges. A tartózkodási engedélyről további tájékoztatást a Migri.fi oldalon talál.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Tovább

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Kevesebb