Közgazdaságtan MA

Általános információk

Program leírás

Ez az újonnan kínált kétéves MA program díjat a Okleveles közgazdász diplomát a hallgatók, akik sikeresen megfelelnek. Az IMF tudósok keresztül szabott programot nekik nevű makrogazdasági politika Program tartoznak ebbe az új MA szak keretében az IDP, miközben a makrogazdasági politika Program előírja, hogy a IMF tudósok, hogy több tanfolyamok kapcsolódó makrogazdasági kérdésekkel. A cél a program nem csak hagyja, hogy a diákok megértsék a modern közgazdaságtan keretek, hanem felszerelni őket analitikai eszközök a közgazdaságtan, és ez az új MA szak középpontjában sokkal inkább közgazdasági, mint a jelenlegi program Nemzetközi Fejlesztési, mindkettő kínálnak az IDP.

A cél elérése érdekében, a program felajánlja a tisztán tudományos és politikai-orientált képzések, melyekben az elméleti és empirikus keretrendszerek és eszközök közgazdasági tanítják. A program segíti elősegíti a szakmai és rendkívül műszaki ismeretek szükségesek a vezető intézmények, valamint a hivatalok a fejlődő és a feltörekvő országok szembesült folyamatosan változó gazdasági körülmények. Ami a lefedettség és minőséget kínálnak kurzusokat a széles körű közgazdasági és a kapcsolódó társadalomtudományok, a tananyag a program az egyik legjobb összehasonlítva más MA közgazdász programok.

Hasonló a másik MA szak Nemzetközi Fejlesztési, ez a szak áll, szükséges és választható kurzusok: A szükséges képzések biztosítása az elméleti és empirikus keretrendszerek és eszközök a modern és naprakész gazdasági, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, kritikai elemzései sok kérdések a modern társadalomban. Míg a szükséges tanfolyamokat kristályosodik alapvető, de fontos készségek, a választható kurzusok ösztönzik a diákokat, hogy alkalmazza őket, amelyben a hallgatók felszerelni figyelembe szükséges tanfolyamokat, hogy több gyakorlati és politikai irányultságú kérdések. Ennek alapján a megértést, hogy a közgazdaságtan kell alkalmazni, és így sokkal praktikusabb, hogy vizsgálja meg több fontos kérdés a mi valós, és alkalmazásai, amit a diákok felszerelni keresztül szükséges tanfolyamokat, hogy több gyakorlati kérdéseket, amelyek megvitatásra választható kurzusok segítségével a diákok emészthető pusztán elméleti, valamint a nagymértékben fejlett gazdaság eszközöket. Mind a kötelező és választható kurzusok követik szakdolgozat írásra maximalizálása érdekében az oktatási hatásait a program, és így a minőségi téziseit diákok bizonyulhat magas színvonalú az eredménye ennek a pedagógiai program. Magasan képzett MA szakdolgozatok is, hogy a diákok a bizalmat, valamint az elégedettség, ami azt is eredményezi, ami őket a ígéretes jövőbeli karrierjük.

Eltér a másik MA szak Nemzetközi Fejlesztési, ez a szak tanulót, hogy több közgazdasági jellegű képzések helyett a tanfolyamok a fejlesztési témákban. Így ez az újonnan kínált végzettség az MA közgazdasági lenne alkalmas potenciálisan ígéretes diákoknak, akik viszonylag jobban érdekli a tiszta közgazdaságtan helyett annak alkalmazások fejlesztési kérdések, míg a nagy gond az, még mindig alkalmazások a modern közgazdaságtan gyakorlati kérdésekre.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Tovább

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Kevesebb