Légi Menedzsment MSc - Részmunkaidős

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Távolról dolgozunk, és rendelkezésre állunk bármilyen kérdésével - kérjük, küldj e-mailt Brandonnak a brandon.mclean@portobelloinstitute.ie e-mailben, vagy hívd a 01-8920035 telefonszámon.
Akadémiai továbbító csapataink távoli módon is dolgoznak, és támogatják a hallgatóinkat, hogy online továbbtanulás útján folytassák tanulmányaikat, vagy azoknak, akik csak a tanulási útjukat kezdik meg.

A repülésmenedzsment MSc egy innovatív mesterprogram, amely az e-kereskedelemre és az e-stratégiákra összpontosít a repülés világában. Ez a program fejleszti a repülésirányítás területén alkalmazott kritikus és gyakorlati készségeket. Felkészülni fogsz a repülési ágazat menedzsmentjére és vezetőségére, amely az operatív irányítástól, a stratégiai áttekintéstől és a tervezéstől, a szabályoktól, valamint a megfeleléstől és a pénzgazdálkodástól függ.

Ez az MSc program épít az egyetemi tanulmányokból és / vagy a munkahelyi tapasztalati tanulásból nyert ismeretekre, valamint erős pozícióba helyezi Önt az ágazat karrierépítésében.

Az MSc lehetőséget kínál tudásának, megértésének és szakmai gyakorlatának előmozdítására, valamint lehetőséget nyújt a karrierjének előmozdításához.

Mit tanulok ezen a repülésirányítási MSc alatt?

A Mester program során megismerheti a repülés legújabb rendszereit és technológiáit, biztosítva ezzel a legfrissebb ismereteket egy folyamatosan fejlődő ágazatban. Megtudhatja az e-kereskedelem koncepcióját a repülésirányítás területén, valamint azt a hatást, amelyet a digitális kor továbbra is a légitársaságok és a repülőterek stratégiai tevékenységeire gyakorol. Megtudhatja a vezetés és a stratégiai menedzsment elméleteit, és tovább fejleszti vezetői képességeit az elmélet gyakorlati alkalmazásával.

A programmenedzsment során fontos ismeretek a projektmenedzsment tanulása és a projektek hatékony létrehozásának, irányításának és bezárásának képességének fejlesztése. A projekt menedzsment szoftver felhasználása egy másik kulcsfontosságú képesség, amelyet fejleszteni fogsz. Bemutatjuk a különféle elméleteket, módszertanokat és adatforrásokat, amelyek lehetővé teszik a legfontosabb globális gyártók és fogyasztási cikkek közvetítői által kidolgozott logisztikai stratégiák figyelemmel kísérését és megértését.

A program tanulmányozásának egyik legfontosabb előnye, hogy feltárjuk a fenntarthatósági összefüggéseket és azt, hogy az üzleti gyakorlatoknak hogyan kell fejlődniük, hogy tükrözzék a fenntarthatóság elveinek alkalmazására törekvő globalizált kereskedelmi rendszerben való működés valóságát. Ez a légitársaságok és a repülőterek fokozott ellenőrzésének fontos területe.

Megtanulják értékelni a pénzügyi kérdések komplex körét, amelyekkel a légitársaságok vezetői foglalkoznak a hosszú távú fenntartható üzleti tevékenység biztosítása érdekében, és hogyan lehet kezelni a negatív pénzügyi kitettség kritikus aspektusait, amelyek az ágazatban gyakoriak.

Miért kellene tanulnom a repülésirányítás MSc-jét?

A diploma megszerzésekor számosféle pályaválasztási útvonalat fog elérni, Írországban és nemzetközi szinten egyaránt. Felszerelt leszel a repülés vezetésében és vezetésében, amely az operatív irányítástól, a stratégiai áttekintéstől és a tervezéstől, a szabályoktól, valamint a megfeleléstől és a pénzügyi irányítástól kezdve kezdődik.

Posztgraduálisként izgalmas karriert fejleszthet doktori kutatásokban, repülési tanácsadókban, valamint a nagyobb légitársaságokban és repülőtereken. További karrier Pathways közé dolgozó intézmények, mint a National Air Traffic Control és a Polgári Légiközlekedési Hatóság.

A repülésirányítás azon területei, amelyeken dolgozhatott, a következők:

 • Utaskezelés menedzsment
 • Légitársaságok üzemeltetése - szárny alatt
 • Légi rakománykezelés
 • Légitársaság értékesítés menedzsment
 • Légitársaság marketing menedzsment
 • Bevételkezelés
 • Mérnöki menedzsment
 • Légiutas-kísérő személyzet irányítása
 • A fedélzeti fedélzeti kezelés

A repülés azon speciális területei, amelyekben dolgozhattak, a következők:

 • Légitársaságok finanszírozása és beszerzése
 • Légitársaság stratégiája
 • Légitársaság márkaépítése
 • Légitársaság informatikai támogatás
 • Légitársaság vállalati jogi szolgáltatások
 • Légitársaságok beszerzése

wanderlust

Megszerzett képesítések

MSc Aviation Management a London Metropolitan University (LMU) által odaítélt. Ezt elismerik a 9. szintű díjnak a Nemzeti Képesítési Keretrendszerben.

A hallgatókat a London Metropolitan University posztgraduális hallgatóként regisztrálták, és diákkártyát kapnak, amely igazolja hallgatói státuszukat.

Kvalifikációs keretek Írországban és az Egyesült Királyságban

Az ír és az Egyesült Királyság képesítési hatóságai együttműködtek olyan kezdeményezésekben, amelyek elősegítik a képesítések átláthatóságát, elismerését és mobilitását a saját joghatóságaink között. Az Egyesült Királyság és Írország képesítési hatóságai megállapodtak a működő képesítési keretekről, a Brexit nem befolyásolja ezt a megállapodást.

Belépési követelmények és jelentkezési folyamat

Belépési követelmények

A belépés a Portobello Intézetbe történő közvetlen jelentkezés útján történik:

 • legalább 2,2 (vagy azzal egyenértékű) egy kapcsolódó tantárgyban

A tanfolyam olyan repülõ szakemberek számára is nyitva áll, akik már nem feltétlenül rendelkeznek egyetemi végzettséggel. Azonban legalább két éves tapasztalattal kell rendelkeznie az iparág vezetői szintjén. Ezt két referenciabetűvel kell megerősíteni. A jelentkezés alátámasztására be kell nyújtania egy önéletrajzot is.

Ha van olyan tapasztalata, amely nem tartozik ezen a specifikáción, és nem szabványos, kérjük, hogy kérdezze meg Önt interjúba / Skype interjúba az alkalmazásával kapcsolatos részletesebb megbeszélés céljából.

Pályázati folyamat

 • 1. lépés - Töltse ki az online foglalási űrlapot.
 • 2. lépés - A jelentkezőkkel kapcsolatba lépnek a belépési kritériumok teljesítésének megerősítésére / bizonyítására, és a nevezés megerősítést nyer.
 • 3. lépés - A hely megerősítését a kritériumoknak azonnal teljesítő pályázók kapják meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezen a kurzuson a helyek korlátozottak, és a helyek csak a tandíj megfizetése után kerülnek megerősítésre. A korai alkalmazás javasolt.

Pályaépítés

A tananyag egészét a Moodle-n tárolják, amely egy könnyen használható online platform, amely támogatja az osztályait. A kurzus befejezéséhez a hallgatóknak alapvető ismeretekkel kell rendelkezniük a számítógép használatáról és az interneten kutatási célokra való keresésről.

137560_pexels-photo-912050.jpeg

Tanfolyam modulok és értékelések

Célkitűzések

A hallgatók tovább fejlesztik a készségeket, mint például a stratégiai döntéshozatal kritikai elemzése és a problémamegoldás. Az ipari gyakorlati betekintés és az előadások biztosítják, hogy a hallgatók az elméletet a valós munkahelyi forgatókönyvekhez kapcsolják.

Ezt az MSc fokozatot arra tervezték, hogy ösztönözze a hallgatói interakciót és a hozzájárulást azáltal, hogy fejleszti képességét az önálló munkavégzésre, a problémák megoldásának szisztematikus és hatékony kidolgozására és kidolgozására, valamint magabiztos és világos kommunikációra mind írásban, mind verbálisan.

Tanfolyam modulok

A modulok felsorolása az alábbiakban található. A modul címeit és a modul részleteit folyamatosan frissítik, hogy tükrözzék a jogszabályi változásokat stb., A kutatási eredményeket stb., Ezért ezek idővel változhatnak.

Az 1. év moduljai a következőket tartalmazzák:

Üzleti kutatási projekt (mag, 40 kredit)

A hallgatók a legfontosabb információk és statisztikák magas szintű elemzésével, asszimilációjával és értelmezésével demonstrálják az ágazat megértését és az abban rejlő kérdések fontosságát.

E-kereskedelem a repülésirányítás számára (alapvető, 20 kredit)

Ez a modul az e-kereskedelem koncepciójára összpontosít a légi közlekedés irányításában, és a digitális kor hatása továbbra is a légitársaságok és a repülőterek stratégiai tevékenységeire irányul.

E-rendszerek és új technológiák a légitársaságok és a repülőterek üzemeltetésében (alapvető, 20 kredit)

Ez a modul azt értékeli, hogy a vezetők miként használhatják fel az innovációt és az új technológiákat a termelékenység, az ügyfélszolgálat digitalizálás révén történő javítása érdekében, valamint azt, hogy miként lehetne javítani az oktatás hatékonyságát és biztonságát a technológiával. Megvizsgálja azt is, hogy a technológia miként biztosítja a légitársaságoknak és a repülőtereknek az ügyfélélmény és a szolgáltatási javaslat jobb ellenőrzését.

Pénzügyi és előrejelzési módszerek a légitársaságok és a repülőterek üzemeltetéséhez (alapvető, 20 kredit)

Ez a modul bemutatja a légitársaságok költségeinek kezelését, mint kulcsfontosságú vezetési készséget a kereskedelmi légitársaságok vezetői számára. A modul célja a pénzügyi kérdések komplex körének értékelése, amellyel a légitársaságok vezetői foglalkoznak a hosszú távú fenntartható üzleti tevékenység biztosítása érdekében, és hogyan lehet kezelni a negatív pénzügyi kitettség kritikus aspektusait, amelyek az ágazatban gyakoriak.

Kutatási módszerek a légiközlekedés-gazdálkodáshoz (alap, 20 kredit)

A modul célja, hogy felkészítse a hallgatókat arra, hogy kritikusan elolvassák és értékeljék a kutatást a választott szakterületen belül, majd készítsenek kutatási javaslatot üzleti kutatási projektjükhöz.

Stratégia, vezetés és e-innováció a légiközlekedési vezetők számára (alapvető, 20 kredit)

Ez a modul célja, hogy ösztönözze a hallgatók kritikus tudatosságát és a kulcsfontosságú vezetési és stratégiai menedzsment elméletek alkalmazását saját gyakorlatukban, és fejlessze képességét a jelenlegi gyakorlat értékelésére a vonatkozó tudományos elméletek fényében.

Fenntarthatóság a globális légiközlekedési társaságokban (alap, 20 kredit)

Ez a modul azt a kritikus kérdést fogja megválaszolni, hogy a fenntarthatósággal kapcsolatos jelenlegi gondolkodás miként fogja befolyásolni a repülési vállalkozásokat és a szervezetet. Megvizsgálja a fenntarthatósági összefüggéseket és azt, hogy az üzleti gyakorlatoknak hogyan kell fejlődniük, hogy tükrözzék a fenntarthatóság elveinek alkalmazására törekvő globalizált kereskedelmi rendszerben való működés valóságát.

Nemzetközi logisztika (opció, 20 kredit)

Ez a modul lehetővé teszi a hallgató számára, hogy megértse a globális kereskedelemben részt vevő partnerek közötti áruk és szolgáltatások cseréjének tényleges folyamatait, valamint az államközi és regionális határokon átnyúló transznacionális vállalatok logisztikai rendjét.

Nemzetközi projektmenedzsment gyakorlat (opció, 20 kredit)

Ez a modul a projektmenedzsment alapvető tevékenységeivel foglalkozik, amint azt az APM BOK 7-es verziója meghatározza, összehasonlítva a PMBOK-ot és a PRINCE-t. A hallgatók fejleszteni tudják a projektek hatékony létrehozásának, irányításának és bezárásának képességét, valamint a projekt menedzsment szoftver felhasználásának képességét.

Vezető, irányító és fejlesztő emberek (opció, 20 kredit)

Ez a modul célja, hogy a hallgatók számára szigorú ismereteket és megértéseket biztosítson az emberek kezelésével kapcsolatban, amelyre bármilyen fokú specialitásra van szükségük, amelyet karrierjük során választanak az HRM / HRD területén. Arra törekszik, hogy megismertesse a hallgatókat a foglalkoztatással kapcsolatos legfontosabb kortárs kutatási bizonyítékokkal, valamint az HRM és a HRD gyakorlatának hatékony megközelítésével.

Marketing, marketing kommunikáció és műveletek (MMCO) (opció, 20 kredit)

Ez az alapmodul lefedi a marketingmenedzsment fő dimenzióit, ideértve a marketingkutatást, a marketingstratégiát, a marketingkommunikációt és az operatív menedzsmentet, valamint hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

Kurzusdíjak, egyszerű fizetési terv

 • Tanfolyam ára: tanfolyamon 4795 euró
 • Az LMU értékelési díja: 305 euró, évente fizetendő, 14 nappal a kurzus megkezdése előtt.
Utoljára frissítve júl. 2020

Az iskoláról

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... Tovább

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Kevesebb