Ról ről

A Tájépítészet Mesterképzési Programja a meglévő tájforrások fenntartható használatának kortárs kérdéseire összpontosít. Az IFLA / UNESCO Tájépítészeti Oktatás Alapokmányának, az IFLA elismerési vagy akkreditációs útmutató dokumentumának, a tájépítészeti szakképzési programok és az ECLAS Útmutató a tájépítészet oktatásának iránymutatásai szerint. Különös hangsúlyt fektetnek a tájtervezésre és a tájtervezésre, valamint a hallgatók fejlett szakmai kompetenciáinak fejlesztésére. A CUT Tájépítészeti Tanulmányi program sajátosságait az Integrated Design Studio - technikai, környezeti, kulturális és tervezési kérdések széles körét lefedő - félévi projektek kidolgozásában mutatják be, melynek eredményeképpen minden félévben egyéni projekt készül. A projekteket egyidejűleg elvégzett elméleti tantárgyak kiválasztása támogatja. Oktatási követelmények:

 1. Bachelor diploma a tájépítészetben
 2. Angol nyelvtudás legalább B2 szintjén
 3. portfólió, amely kevesebb reprodukciót tartalmaz:
  • a főiskolai diploma szakaszának rajzolása,
  • az első ciklus tanulmányai során a jelölt által készített két kiválasztott félévi projekt részének rajzolása a legjobb jelölt véleményét vette figyelembe.
A portfóliót elektronikus formában kell benyújtani.
A jelentkezőknek aláírt nyilatkozatot kell benyújtaniuk, amelyben:
 1. a jelölt kijelentette, hogy a portfólióhoz csatolt táblázatok képezik az oklevélvizsgálatra benyújtott főiskolai diploma projekt másolatát, valamint az egyetemen a pályázó által kidolgozott két szemeszteres projektek másolatát, melyeket a következők:
 • o) a jelölt személyesen féléves projektekként és a főiskolai diplomamunka részeként fejlesztette ki,
 • o semmilyen módszert sem módosítottak a féléves projekt végső értékelése után és az oklevél megszerzése után kapott megfelelő szakmai cím megszerzése után, és későbbiekben összeállított kiegészítő táblázatokat nem csatoltak.
2. a jelölt jelöli azt az egyetemet, ahol elvégezte az 1. ciklus tanulmányait és az érettségizést.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

4 további kurzus Cracow University of Technology »

Utoljára frissítve Február 3, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Price
2,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019