Művészeti Mester a Tervezésben

Általános információk

Program leírás

Nem tervezőknek, akik szeretnék ápolni a tervezési készségeket.

Az MA egyéves program, amely megismerteti az alapelvekkel, megközelítésekkel és eszközökkel, amelyek elengedhetetlenek az interakciók tervezéséhez, beleértve a vizuális kommunikációt, a prototípusokat és az emberközpontú gyakorlatokat. Megismeri a tervezés kultúráját és gyakorlatát is, de ami a legfontosabb: megtanulja látni és gondolkodni a dizájnt.

Akár az első lépést szeretné megtenni a másik tudományterületről történő tervezésre való áttérésben, akár a meglévő szakmai profiljának hozzáadásával, a MA fokozattal rendelkezik.

A MA program lehetővé teszi a tervezés alapjainak tanulmányozását a szakterület legfényesebb gondolkodóival és legtehetségesebb gyakorlóival. Megtanulja az időtlen elveket, miközben kitettséget szerezhet a tervezés élén álló megközelítések, ötletek és módszerek számára.

Egyesek számára ez az egyéves program elegendő bevezetés a tervezéshez, amely tájékoztatja és növeli készségeiket, miközben egy kiegészítő karrier pályán folytatják. Mások számára ez az első lépés a mélyebb tanulmányok felé, amelyek végül egy kifizetődő tervezői karrierhez vezetnek. Lehet, hogy folytatja tanulmányait MPS, MDes vagy PhD programunkban; folytassa az üzleti, az ember-számítógép interakció vagy a szórakoztatástechnika tanulmányait; vagy visszatérjen az előző szakterületére a tervezési készségek és perspektívák előnyével.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first ... Tovább

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first programs to offer a master’s degree in interaction design. Our programs enroll approximately 250 undergraduate and graduate students from a variety of backgrounds, inspired by a wide range of motivations and career ambitions. Kevesebb