M.Sc. Pénzügy

Általános információk

Program leírás

Pénzügy

A gazdaság számít rád

A globalizáció és a növekvő verseny korában egyre fontosabbá válik az üzleti vállalkozások számára, hogy az üzleti folyamatok gazdaságosságát és sikerét érjék el. A pénzügyi vezetők itt nagyon fontos szerepet játszanak. Mint modern pénzügyi vezető, támogatni fogja a vállalkozásokat a fenntartható siker elérésében. A központban lesz, mint a vállalkozás minden területére mutató link.

Az University of Applied Sciences Europe mesterképzése a pénzügyekre, az ellenőrzésre és a számvitelre összpontosít, amely ideális alapot biztosít az üzleti, banki vagy tanácsadói pályára. Tanulmányai során lehetősége lesz részmunkaidőben dolgozni és gyakorlati tapasztalatokat szerezni. A program diákjaként megszerzi a szükséges szakértelem és módszertani ismereteket, és képes lesz arra, hogy négy félév folyamán kombinálhassa azokat a menedzsment szempontjából releváns kulcsfontosságú képesítésekkel. A külföldön töltött két fázis és a gyakorlati alkalmazás, az összetett menedzsment-szimulációk, a menedzsment szemináriumok, valamint az Excel és az angol nyelvek rendszeres eseti orientált alkalmazása az első naptól felkészíti Önt a pénzügyi szektorban.

Vegyük a karrierjét a menedzsment karrierjébe az University of Applied Sciences Europe . Hogyan? Akkreditált pénzügyi menedzsment programmal a világ 25 legjobb egyetemének egyikében, nemzetközi irányultsággal.

tények

 • Early Bird: Június 30-ig jelentkezzen be és kapjon 10% kedvezményt a WS19 első félévében.
 • Fokozat: Pénzügy
 • Campus: Berlin és Iserlohn
 • Oktatási nyelv: angol (Berlin), német (Iserlohn)
 • A félévek száma: 4 félév
 • Külföldi tapasztalatok: Nemzetközi tapasztalat
 • A szemeszter kezdete: Téli félév: szeptember. Tavaszi félév: március
 • Előadási idő: szerda délután szombat este
 • Hitelpontok: 120 ECTS
 • Főbb jellemzők: Összpontosítson az egyéni fejlesztésre és a rugalmas ütemtervre (heti 2,5 nap). Gyakorlati projektek, vezetői képzés és választható kettős mesterképzés. Nevezett oktatók tanítása.
 • Tandíj: EU-pályázók: 11 988 € évente. Nem EU-s pályázók: évente 13 188 €

Mi teszi kiemelkedővé az University of Applied Sciences Europe tanulni

Az University of Applied Sciences Europe államilag akkreditált, díjnyertes intézmény, amely a nemzetközi irányultságú programok között világelső.

Tanulmányait az egyetemünk kis szemináriumcsoportjaiban végzik. Ez biztosítja a diákok egyéni fejlődését és garantálja a személyes kapcsolatot az oktatóinkkal. Kizárólag az iparág híres szakembereit foglalkoztatjuk, akiknek üzleti hálózatai nyitottak az Ön számára.

Tantárgyak interdiszciplináris kiválasztása lehetővé teszi a program tartalmának egyedi beállítását és bővítését. Gyakorlatorientált megközelítésünk elengedhetetlenné teszi, hogy a campuson modern felszerelést kínáljunk.

Munka a tanulási idő alatt

A mesterképzések csak a félév során tartanak órákat a szerda délutántól péntekig vagy szombat este. Ez kompatibilisebbé teszi a tanulmányokat a részmunkaidős foglalkoztatással.

Mivel a tantervet teljes munkaidős programnak tervezték, nem szabad elfelejteni az osztály előtti és utáni előkészítést.

Tanulmányok az Európai University of Applied Sciences Europe Németországban

A nemzetköziségre helyezzük a hangsúlyt. Ezért rangsoroltuk az egyik legjobb nemzetközi 25 egyetemnek világszerte (U-Multirank 2016). Sok nemzetközi diákunk a világ minden tájáról származik, hogy egy magasan értékelhető (állami és FIBAA elismert) német diplomát folytasson, amelyet teljes mértékben angolul tanítanak.

Németország, az innovátorok országa, a tökéletes hely a diploma megszerzéséhez. Németország a legmagasabb gazdasági erő és a csúcstechnológiai és autóipari technológiák központja Európában. Emellett Németország különösen biztonságos és élhető ország, viszonylag alacsony tandíjjal és megfizethető életköltséggel. Ezenkívül Berlinet Európa induló tőkéjének, a kreatív mágnesnek és a fiatalok és vállalkozók számára "helynek" nevezik.

Ezért bátorítjuk a nemzetközi diákokat, hogy jöjjenek ide és tanuljanak velünk. Most már jelentkezhet a nemzeti iskolai végzettséggel. Ezután megnézzük az alkalmazását, és végigvezeti Önt a folyamaton.

Tanulmányi pénzügyek

Pénzügy, számvitel, ellenőrzés és adók - a Pénzügyminisztérium

Pénzügyi diplomások

 • Szaktanácsadó
 • Vezérlő
 • Adótanácsadó vagy könyvvizsgáló
 • Üzleti indítás
 • Finanszírozó vagy kincstárnok
 • Derivatív elemző vagy tőkebefektetési elemző a bankszektorban
 • Menedzsment asszisztens

Ez a Master of Science (MSc) is lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy folytassák doktori tanulmányokat, potenciálisan előfeltétele az oktatás és a kutatás az egyetemeken és más intézményekben.

A program - tanfolyamok, gyakorlatok, félév külföldön

A pénzügyek

Akadémikusan kihívást jelentő tartalom lehetővé teszi, hogy gyakorlati és nemzetközi kontextusban gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a vezetői és üzleti kérdésekről, így a jövőbeni vállalkozások számára felbecsülhetetlen értékű eszköz lesz. Az International Experience programban lehetősége nyílik arra, hogy tovább erősítse szakmai profilját és nemzetközi nézőpontot szerezzen egy híres partner egyetemünk tanulmányozása során.

Pályázati folyamat

A félév kezdő időpontját már egy évvel korábban is kérheti.

A következő követelményeknek kell megfelelnie:

 • A pályázatokat szeptemberig kell benyújtani a téli félévre és márciusra a nyári félévre.
 • Első egyetemi diploma.
 • Bachelor, „Diplom” vagy „Magister”.
 • Végső „jó” osztályzat vagy egyetemi tanár / ajánlólevél.
 • Kapcsolódás közgazdaságtanhoz vagy marketinghez (vagy előkészítő tanfolyamok vehetők).
 • Pályázati folyamat.
 • Nyelvi teszt.
 • A jelentkezési interjú részben angol nyelven zajlott.

A Master of Science (M. Sc.) Fokozata lehetővé teszi, hogy a diplomások doktori fokozatot folytassanak. Az egyetemek felelősek a doktori programok felvételi követelményeinek és elfogadási feltételeinek meghatározásáért.

href = "https://www.masterstudien.de/M.Sc.-Finanzmanagement/Deutschland/UEurope/

Utoljára frissítve aug. 2019

Az iskoláról

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Tovább

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Kevesebb
Berlin , Iserlohn , Hamburg + 2 Több Kevesebb