MA Digital Management Part Time London

Általános információk

Program leírás

Program leírása

Csatlakozzon ehhez a részmunkaidős programhoz, hogy megtanulja, hogyan kell a változást a problémamegoldás, a tervezési gondolkodás, az üzleti átalakítás és a vezetés új megközelítésével hajtani. A programot a Teesside partner egyetemünk validálja, és az iparági szakértőkkel fejlesztették ki. Ez azt jelenti, hogy kombinálhatja a fokozatok megszerzését a jövőbeni készségek megszerzéséhez.

Meghajtócsere

A MA Digital Management hallgatója azt jelenti, hogy a munka közben tanulni fog, és új betekintést és tanulságokat alkalmaz az Ön munkájához és életéhez közvetlenül. Megtanulod, hogyan kell kezelni a változást a gondolkodásmóddal és a vezetéssel, hogy megragadd a digitalizálás, a komplexitás és a bizonytalanság lehetőségeit. Meg fogja fedezni az adatok legújabb elméleteit, kereteit és eszközeit

Karrier-központú tanterv

A program öt gyakorlati csoportprojektet és egy független kutatási projektet tartalmaz. A gyakorlati projekteket az iparági szakértők vezetik. Az interaktív beszélgetéseken, gyakorlati workshopokon, csapat kihívásokon és mély gondolkodáson keresztül fog tanulni.

Az átlagos időkötelezettség heti 1,5 nap, amely magában foglalja a havonta 3 egyetemi napot, a független munkát és a munkahelyi kutatást.

  • Tervezési gondolkodás: Fedezze fel a tervezést A gondolkodó eszközök és folyamatok, valamint a kapcsolódó területeken, mint például a szolgáltatástervezés és az emberközpontú tervezés, bonyolult problémák megoldása érdekében.

  • Digitális technológiák: Megérteni a feltörekvő digitális technológiák teljesítményét elméleti megbeszéléseken és gyakorlati workshopokon.

  • Üzleti átalakítás: A legmodernebb üzleti modellezési technikákkal, esettanulmányokkal és felhasználói utazásokkal dolgozzon az üzleti fejlődéssel.

  • Projektek és csapatok kezelése: Navigáljon az összetett agilis folyamatok útján és megértse az emberi viselkedést a csapatokban.

  • Innovációs projekt: Alkalmazza az összes korábbi tanulást, hogy saját innovatív projektet hozzon létre. Kutatni, fejleszteni és tesztelni fogja az új ötleteket, vagy átalakítani a meglévő területeket a választott területen.

  • Ipari kutatási projekt: Találjon problémát az iparágban, és dolgozzon annak megoldásához. A hagyományos mester értekezés helyett azonosít egy problémát, a prototípus megoldásokat, és megosztja a kutatásainkra vonatkozó betekintést.

díjak:

UK / EU: 14 000 font. Nem UK / EU: 17 000 £.

Képesítés:

A program sikeres lezárását követően a diákok a validációs partnerünktől a Teesside Egyetemen kapják meg a digitális menedzsment mesterképzést.

Mik a program követelményei?

Programkövetelmények

Minden pályázónak bachelor diplomával kell rendelkeznie, vagy legalább 3-5 éves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie olyan szinten, amely kifinomult tudást, megértést és alkalmazást mutat a fegyelemben. Ezen túlmenően a pályázót arra kell felhasználni, hogy a gyakorlatban megtanulják a fokozatot.

Ezenkívül a munkáltatótól levél is szükséges, amely bizonyítja, hogy támogatni fogja Önt az egyetemi napokon, valamint a tanfolyamot.

A hallgatók a csodálatos vállalatok és szervezetek számára dolgoznak

Mit gondolnak a diákok a programról

„Az utolsó dolog, amire számítottam az elmúlt évben, az volt, hogy találkozzam és ragaszkodjak egy ilyen csodálatos embercsoporthoz a világ minden tájáról. Az általunk megosztott támogatás és motiváció abszolút elengedhetetlen volt ahhoz, hogy átjuthassunk ebben az évben. Nem gondoltam volna, hogy az azonos célokkal rendelkező embereket Londonban mindössze 3 napig lehetne olyan erős eredményekkel hozni! ”

Adonis Bou Chakra

Global Design Manager a Sennheiserben

„Amit igazán szerettem a Hyper Island , állandó visszacsatolási körben volt. Új tanulás, dolgozni, alkalmazni, majd visszatérni a tanuláshoz és a felfedezéshez. Folyamatos új ötletek volt, amelyek segítségével közvetlenül alkalmazhatók voltak. Nagyon tetszett ez a szempont, és jó döntés volt számomra, hogy részmunkaidőben Hyper Island a Hyper Island .

Raphael Reber

Vezérigazgató @ Zeilenwerk

A Raphael-t a Forbes 30-ban ismertették 30 év alatti

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Tovább

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Kevesebb
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Több Kevesebb