MA Digital Management Part Time Szingapúr

Általános információk

Program leírás

Részmunkaidős MA Digital Management

Szerezzen olyan készségeket és tudást, amellyel a digitális világban változtatni kell. Bonyolult megoldások kifejlesztése a valós üzleti kihívásokra.

Drive változás a digitális világban

Maradjon a görbe előtt a Hyper Island digitális menedzsment programjának részmunkaidős MA-val . Csatlakozzon hozzánk, hogy fejlessze a tervezési gondolkodás, a digitális technológiák és az üzleti átalakítás alapvető képességeit, hogy túllépjen a hype-n. Megtanulod az innovációt, a csapatok vezetését és az új technológiák, például a FinTech és az intelligens városok megértését.

Az iparági szakértők által tervezett és egy 100 legjobb brit egyetem által akkreditált Masters program célja, hogy felkészítse Önt az iparág vezető szerepére, és valós idejű betekintést nyújt a gondolkodás folyamataiba, amelyek a világ egyik legsikeresebb és legeredményesebb részét képezik. innovatív vállalatok. Önnek lehetősége lesz arra, hogy valós üzleti kihívásokkal dolgozzon az ügyfelek élő üzleti előadásaival. Önnek kihívást fog kapni, hogy üzleti és márka stratégiákat hozzon létre, és kreatív koncepciókon alapuló innovatív megoldásokat dolgozzon ki.

Ön átalakító útra indul, hogy újfajta vezetővé váljon , aki adaptív, együttműködő és kreatívan vezetett, aki túlmutathat a hagyományos gondolkodáson és gyakorlatokon, hogy hatékony csapatokat és üzleti értéket teremtsen az állandó zavaró világban. Végére készen állsz arra, hogy stratégiai gondolkodásmódra és bármely szervezeten belüli vezetésre gondolj.

Ideális a dolgozó szakemberek számára, a teljes munkaidős pozíció komplementálására.

Együttműködő tanulási környezet

Együttműködik a társaikkal és a szakemberekkel az élő üzleti kihívásokkal. Mi megkönnyítjük és ösztönözzük Önt, hogy lépjen ki a kényelmi zónából és kísérletezzen biztonságos környezetben.

Gyakorlati alkalmazás az Ön karrierjéhez

Ez egy projektalapú mesterfokozat. Ön az üzleti életben élő kihívásokkal foglalkozik, és alkalmazza azt, amit megtanul a munkahelyen, a tapasztalati tanulási út részeként.

Kiegészíti a foglalt menetrendet

Ez a részmunkaidős program célja, hogy megfeleljen az elfoglalt dolgozó szakemberek időnyomásainak és tanulási igényeinek. A kampány napjainak kombinációjával maximalizálhatja a tanulást, amely lehetővé teszi, hogy jobban tudjon dolgozni a tanulás során.

Amit megtanulsz

A programnak három fő modulja van, három választani az öt és egy független kutatási projekt közül. A gyakorlati projekteket az iparági szakértők vezetik. Az interaktív beszélgetések, a gyakorlati workshopok, a csapat kihívásai és a mélyreható gondolkodás révén megtanulják. Minden egyes modul 6 hetente 4 napos blokkban kerül szállításra.

Ez a Mester úgy lett megtervezve, hogy lehetővé tegye a tanult modul alkalmazását, és próbálja ki az ötleteket a munkahelyén. Ez kiterjeszti ismereteit mind az ötletekből, mind pedig attól, hogy más vállalatok hogyan használják az ötleteket, hogy versenyelőnyt szerezzenek.

Alapítvány Napok

Építsd meg csapataidat, hozz létre egy csoportos kultúrát, tanulj meg a Hyper Island módszertanát és fejlessz ki képességeidet a kreativitás növelése érdekében.

Tervező gondolkodás

Fedezze fel a Design Thinking eszközöket és folyamatokat, és ásson olyan kapcsolódó területekre, mint a szolgáltatástervezés és az emberközpontú tervezés, hogy megoldja a bonyolult problémákat.

Digitális technológiák

Értsd meg a feltörekvő digitális technológiák erejét elméleti megbeszéléseken és gyakorlati műhelyeken keresztül.

Üzleti átalakulás

Üzleti fejlesztés a legmodernebb üzleti modellezési technikákkal, esettanulmányokkal és felhasználói utazásokkal.

Projektek és csapatok irányítása

Navigáljon a bonyolult, agilis folyamatokon és megértse az emberi viselkedést a csapatokban.

Ipari szakosodási projekt (FinTech)

Fedezze fel azokat a technológiákat, vállalatokat, ötleteket és induló vállalkozásokat, amelyek átalakítják a pénzügyi, fizetési és kapcsolódó iparágakat, beleértve a bitcoint, a blockchain-t, a megosztott gazdaság modelleket és a "vállalatot mint platformot".

Jövő térképezés (intelligens városok)

A SmartCity jövőbeli technológiáinak és lehetőségeinek mélyebb merülése a vállalkozásokra, a munkára és a családi életre gyakorolt hatásra. Ez meg fogja vizsgálni, hogy a dolgok internete, a nagy adatok, a kognitív számítástechnika és az intelligens ügynökök lehetővé teszik-e az új szolgáltatások és alkalmazások megváltoztatását a jövőbeni városokban tanulás, vásárlás, utazás, gyártás és szórakozás módjában.

Ipari Kutatási Projekt

Találjon problémát az iparágban és dolgozzon megoldani. A hagyományos mesterkedés helyett a probléma, a prototípus megoldások és a kutatáson alapuló megfontolások megosztása válik ismertté.

A gyakorlatban megtanulni

Kihívjuk Önt, hogy személyesen és szakmailag fejlődjön új gondolkodási és tanulási módok bevezetésével. Módszertanunk ugyanúgy az "oktatás" folyamatára összpontosít, mint a "tartalom", és ezt a megközelítést alkalmazzuk a hatékony tanulási tapasztalatok kiépítésére.

Tanulmányoz, miközben dolgozol

Az iskolai tanulás kombinálása a munkahelyi tanulással. Az egyetemi napokat Szingapúrban tölthetik el, kombinálva az üzleti és otthoni kutatásokkal és feladatokkal. A Hyper Island programvezetői mindig támogatják és inspirálják őket.

Valódi kihívások megoldása

A jövő termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztése és tesztelése az üzleti, tervezési és vállalkozási kihívásokra összpontosít. Ön egyénileg és csapatban fog dolgozni valódi rövidnadrágokkal, amelyeket valódi ügyfelek állítanak be.

Végtelen karrier lehetőségek

 • Digitális stratégia
 • Tanácsadó
 • Üzleti tervezés
 • Projektmenedzsment
 • Termékmenedzsment
 • Digitális marketing
 • Számlavezetés
 • Tervezés
 • Branding
 • UX / UI tervezés
 • Digitális termelés
 • Innováció
 • Vállalkozói szellem

díjak

 • S $ 32,390.00 - Singaporeans / PR
 • S $ 37,790.00 - nem szingapúriak

Mik a program követelményei?

Minden pályázónak rendelkeznie kell vagy főiskolai végzettséggel (jellemzően 2: 1 vagy annál magasabb vagy azzal egyenértékű nemzetközi képesítéssel) vagy 5 éves szakmai tapasztalattal. Minden pályázó megkérdezi a program alkalmasságát.

Egy szó a diákjainkból

"Ez a kurzus folyamatosan elhagyta a kényelem zónáját minden modulban, és megtanította nekem, hogyan kell foglalkozni a gyorsan változó digitális világgal szakmai életemben."

Yoshinori Sakuno

A doq® globális ügyvezető igazgatója

"Ez egy csodálatos luxus, hogy ilyen csoportban legyen. Annyi inspirációt, edzőt és ismeretet osztunk egymással. "

Lotta Schibbye Fredrikson

Vezérigazgató @Hammer

A diplomások a csodálatos vállalatok és szervezetek számára dolgoznak:

118512_ScreenShot2019-07-17at1.21.44PM.png

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Tovább

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Kevesebb
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Több Kevesebb