MA Digital Management részidő Stockholm

Általános információk

Program leírás

Program leírása

Csatlakozzon a részmunkaidős Masters Programhoz, hogy megtanulja, hogyan kell a változást a problémamegoldás, a tervezési gondolkodás, az üzleti átalakítás és a vezetés új megközelítésével hajtani. A programot a Teesside partner egyetemünk validálja, és az iparági szakértőkkel fejlesztették ki. Ez azt jelenti, hogy kombinálhatja a fokozatok megszerzését a jövőbeni készségek megszerzéséhez.

Meghajtócsere

A MA Digital Management hallgatója azt jelenti, hogy a munka közben tanulni fog, és új betekintést és tanulságokat alkalmaz az Ön munkájához és életéhez közvetlenül. Megtanulod, hogyan kell vezetni a változást a gondolkodásmóddal és a vezetéssel, hogy megragadd a digitalizálás, a komplexitás és a bizonytalanság lehetőségeit. Meg fogja fedezni az adatok legújabb elméleteit, kereteit és eszközeit

Karrierközpontú tananyag

A program öt gyakorlati csoportos projektet és egy független kutatási projektet tartalmaz. Ipari szakértők vezetik a gyakorlati projekteket. Meg fog tanulni egy sor interaktív beszélgetés, gyakorlati workshopok, csapat kihívások és mély reflexió.

Az átlagos időkötelezettség heti 1,5 nap, amely magában foglalja a havonta 3 egyetemi napot, a független munkát és a munkahelyi kutatást.

  • Tervezési gondolkodás: Fedezze fel a tervezést A gondolkodó eszközök és folyamatok, valamint a kapcsolódó területeken, mint például a szolgáltatástervezés és az emberközpontú tervezés, bonyolult problémák megoldása érdekében.

  • Digitális technológiák; Ismerje meg a feltörekvő digitális technológiák teljesítményét elméleti megbeszélések és gyakorlati workshopok segítségével.

  • Üzleti átalakítás; Dolgozzon az üzleti fejlődéssel a legmodernebb üzleti modellezési technikákkal, esettanulmányokkal és felhasználói utazásokkal.

  • Projektek és csapatok kezelése: Navigáljon az összetett agilis folyamatok útján és megértse az emberi viselkedést a csapatokban.

  • Innovációs projekt: Alkalmazza az összes korábbi tanulást, hogy saját innovatív projektet hozzon létre. Kutatni, fejleszteni és tesztelni fogja az új ötleteket, vagy átalakítani a meglévő területeket a választott területen.

  • Ipari kutatási projekt: Találjon problémát az iparágban, és dolgozzon annak megoldásához. A hagyományos mester értekezés helyett problémát, prototípus-megoldást és a kutatási eredmények alapján megosztott betekintést azonosít.

díjak:

UK / EU: 162 000 SEK. Nem UK / EU: 182 000 SEK.

Képesítés:

A program sikeres lezárását követően a diákok a validációs partnerünktől a Teesside Egyetemen kapják meg a digitális menedzsment mesterképzést.

Mik a program követelményei?

Programkövetelmények

  • Minden pályázónak rendelkeznie kell vagy főiskolai végzettséggel (jellemzően 2: 1 vagy annál magasabb vagy azzal egyenértékű nemzetközi képesítéssel), vagy
  • legalább 3-5 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek olyan szinten, amely kifinomult tudást, megértést és alkalmazást mutat a fegyelemben.

Ezen túlmenően a pályázót arra kell felhasználni, hogy a gyakorlatban megtanulják a fokozatot.

Ezenkívül a munkáltatótól levél is szükséges, amely bizonyítja, hogy támogatni fogja Önt az egyetemi napokon, valamint a tanfolyamot.

A hallgatók a csodálatos vállalatok és szervezetek számára dolgoznak

Mit gondolnak a diákok a programról

„Az utolsó dolog, amire számítottam az elmúlt évben, az volt, hogy találkozzam és ragaszkodjak egy ilyen csodálatos embercsoporthoz a világ minden tájáról. Az általunk megosztott támogatás és motiváció abszolút elengedhetetlen volt ahhoz, hogy átjuthassunk ebben az évben. Nem gondoltam volna, hogy ugyanazokat a célokat összegyűjti az emberek Londonban mindössze 3 nappal egy hónapban, hogy ilyen eredményeket hozhassanak! Ez a kurzus folyamatosan elvitt a komfort zónámból minden modulban, és megtanította, hogyan kell kezelni a gyorsan változó digitális világ a szakmai életemben. ”

Adonis Bou Chakra

Global Design Manager a SennheiserGlobal ügyvezető igazgatója

„Amit igazán szerettem a Hyper Island , állandó visszacsatolási körben volt. Új tanulás, dolgozni, alkalmazni, majd visszatérni a tanuláshoz és a felfedezéshez. Folyamatos új ötletek volt, amelyek segítségével közvetlenül alkalmazhatók voltak. Nagyon tetszett ez a szempont, és jó döntés volt számomra, hogy részmunkaidőben Hyper Island a Hyper Island . Ez egy csodálatos luxus, hogy egy ilyen csoportban legyünk. Olyan sok inspirációt, coachingot és tudást osztunk meg közösen.

Raphael Reber

Vezérigazgató @ ZeilenwerkHammer

A Raphael-t a Forbes 30-ban ismertették 30 év alatti

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Tovább

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Kevesebb
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Több Kevesebb