MA Innovációs Tervezés Menedzsment

Általános információk

Program leírás

Innovációs tervezés menedzsment Master of Arts

A Design Kultúra üzletbe hozása

A nemrégiben közzétett, 2018. októberi tanulmányában, a „Design of Business” értékben, a globális tanácsadó cég, a McKinsey

A digitalizálás, a piacok változása és a fogyasztói magatartás átfogó megszakítása új, professzionális játékteret teremtett a kreatív tervezés, az üzleti stratégia és az informatikai fejlesztés között. Az innováció-központú vállalatok egyre inkább olyan vezetőket keresnek, akik megértik, hogyan használják a designot az üzleti döntések kiemelkedő mozgatórugójaként, és hogyan építsék be a jobb-agy-gondolkodást és a művészi hozzáállást az üzleti életbe, mint stratégiai eszközöket az innováció és a fenntartható fogyasztók generálásában értéket, valamint a vállalatok szervezete és jövőképének átalakítását.

Ez az új „Innovációs Design menedzsment” mesterképzés a tervezés és az üzlet kereszteződésénél helyezkedik el. Olyan személyeket kíván kialakítani, akik elfogadják ezeket a bonyolult, gyors ütemű kihívásokat, és integrált megközelítést alkalmaznak a stratégiákkal, amelyek a legjobbat, a vállalkozást és a technológiát ötvözik. Ez többek között számos intenzív projekt-tevékenység révén valósítható meg, amelyek szoros együttműködésben kerülnek megrendezésre a vezető iparági szakemberekkel és a tényleges kihívásokkal szembesülő tényleges vállalkozásokkal.

A diplomások magas innovációs vagy tervezői vállalatokban fognak dolgozni, mint főtervezői, tervezési vezetők, stratégiai márka-vezetők vagy Venture Architects.

tények:

 • Diploma: Master of Arts (MA)
 • Campus: Berlin
 • Az oktatás nyelve: angol
 • Első félév: Téli félév: szeptember
 • A félévek száma: 2 félév (egy év)
 • Programtípus: Teljes munkaidőben
 • Kreditpont: 60 ECTS
 • Főbb jellemzők:
  • A kis tanulási csoportokban az egyéni fejlődésre és a személyes légkörre összpontosít. Kreatív szabadság, professzionális felszerelések és gyakorlati projektek. A kreatív iparág híres előadóinak tanítása.
 • Tandíj:
 • EU-kérelmezők: 13 000 € egy évre
 • Nem uniós kérelmezők: 14 300 € egy évre

Mi teszi kiemelkedővé az University of Applied Sciences Europe tanulni?

A University of Applied Sciences Europe (UE) állami akkreditációval rendelkezik, több alkalommal odaítélték és a nemzetközi megközelítésben a világ 25 legjobb egyeteme közé tartozik.

Itt kis kurzusokon tanulsz, így egyéni támogatást és személyes kapcsolatot kapsz professzorainkkal. Minden oktatónk sikeres művészek a művészet és a design világában.

A programok széles skálája lehetővé teszi a tanulmányok interdiszciplináris kurzusainak meghatározását, és hozzáférést biztosít az összes terület modern felszereléséhez, a fotózástól a játéktervezésig.

Tanulmányok az Európai University of Applied Sciences Europe Németországban

A nemzetköziségre helyezzük a hangsúlyt. Éppen ezért a világ 25 legmagasabb színvonalú előadói közé tartozott (U-Multirank 2016). Számos nemzetközi hallgatónk a világ minden tájáról származik, hogy egy magasan értékelt (állami és ZEvA elismert) német diplomát folytasson, amelyet teljes egészében angolul tanítanak.

Németország, az innovátorok országa, a tökéletes hely a diploma megszerzéséhez. Németország a legmagasabb gazdasági erő és a csúcstechnológiai és autóipari technológiák központja Európában. Emellett Németország különösen biztonságos és élhető ország, viszonylag alacsony tandíjjal és megfizethető életköltséggel. Ezenkívül Berlinet Európa induló tőkéjének, a kreatív mágnesnek és a fiatalok és vállalkozók számára "helynek" nevezik.

Ezért bátorítjuk a nemzetközi diákokat, hogy jöjjenek ide és tanuljanak velünk. Most már jelentkezhet a nemzeti iskolai végzettséggel. Ezután megnézzük az alkalmazását, és végigvezeti Önt a folyamaton.

Munka a tanulási idő alatt

Azt akarjuk, hogy tanulmányai tökéletesen illeszkedjenek az életedbe. Ez az oka annak, hogy a mesterképzésű hallgatók kurzusai szerdán délután péntekig és néha szombat délutánonként zajlanak. Így válik a részmunkaidős munka és a tanulás kompatibilisek.

Mindazonáltal a teljes munkaidős tanulmányi kurzusok előkészítése és nyomon követése szükséges és figyelembe kell venni.

A program - interdiszciplináris tanfolyamok, projektek és így tovább

Az Innovációs Design Menedzsment egy éves mesterképzés, amely a közgazdászok és a tervezést érintő témákban nemzetközi pályázati szakembereket fogad.

Ebben a programban egyedülálló esélye lesz arra, hogy mélyreható ismereteket szerezzen arról, hogy a vezető cégek hogyan tervezik az innovatív és értelmesebb termékeket, létrehozzák a vállalati kultúrát, és fenntartható fogyasztói értéket biztosítanak.

Karrierlehetőségek

Egyre több vállalat érti meg azt az alapvető értéket, amely:

 • A tervezés értelmes termékeket és jobb fejlesztési folyamatokat hoz létre.
 • A zavaró vagy radikális innovációk új fejlesztési folyamatokat igényelnek.
 • A tervezés fogalmi dimenziót ad az ötletgyűjtéshez és a koncepciófejlesztéshez.
 • A formatervezés emberi központú tevékenység.

Ezért a piacnak olyan szakértőkre van szüksége, akik erősen állnak a tervezésben és az üzleti életben, és akik sikeresen szervezhetik a tervezést stratégiaként és folyamatként is. Ez a személyiség az innovációs tervezés menedzsment programjának középpontjában áll.

A tipikus munkaterületek a következő pozíciókat foglalják magukban:

 • Tervezési fejlesztés
 • Tervezési kutatás
 • Vállalati kultúra
 • Új üzleti fejlesztés
 • Termék

Jelentkezzen ma University of Applied Sciences Europe

Most már a szeptember 1-jén kezdődő téli félévre jelentkezhet. Várjuk, hogy találkozzunk!

A kiválasztási bizottság az alábbi kritériumok alapján felülvizsgálja a kérelmet és a dokumentumokat:

 • Befejezett online jelentkezési lap.
 • Dátumdokumentumok és aláírt példányok az oklevelekről és a feljegyzések átirata, beleértve a vett szemináriumokat / modulokat és kreditpontokat (angol vagy német nyelven).
 • A legfrissebb áttekintés az oktatási programokkal
 • Motivációs levél (kérjük, olvassa el az alábbi követelményeket).
 • A dizájn témájú első fokozatú pályázók esetében: kérjük, hogy 4 projektből álló portfóliót adjon meg, akár tanulmányaiból, akár munkájából.
 • Az angol nyelvtudás vagy készségszint bizonyítása (B2 CEFR vagy IELTS / TOEFL 5.5).

A felvételi eljárás tartalmaz egy körülbelül 45 perces személyes interjút és egy beszélgetést a motivációs levélről. Az angol nyelvtudását is tesztelik.

A motivációs levél legfontosabb kérdése:

 • Válasszon két olyan globálisan működő céget, amelyek különböző iparágakból származnak és amelyek a tervezés révén világhírűvé váltak. Magyarázza el, hogy ezek a vállalatok motiválják Önt az „Innovációs Tervezés Menedzsment” mesterfokozatának megszerzésére.
 • Minden vállalat esetében nevezzen meg négy különböző érintkezési pontot (online és / vagy offline), amelyekben Ön, mint fogyasztó, kölcsönhatásba léphet vele. Hol látja a javulás lehetőségét?
 • Véleménye szerint, miért jobban teljesítenek bizonyos vállalatok egy sikeres tervezési stratégiát, mint mások?
 • Honnan látja magát szakmailag négy év múlva? Magyarázza el, hogyan segíthet a Master in Innovation Design Management a cél elérésében!

Kérjük, győződjön meg róla, hogy világosan bemutatja motivációját a „MA Innovation Design Management” programba való belépéshez. A papírnak körülbelül 750 szót kell tartalmaznia (kérjük, ne lépje túl a 3 oldalt).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Tovább

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Kevesebb
Berlin , Iserlohn , Hamburg + 2 Több Kevesebb