MA Környezetvédelmi Oktatásban

Általános információk

Program leírás

tree, watering, child

Interdiszciplináris megközelítésen keresztül integrálja a természet- és a társadalomtudományokat az oktatással és a terepmunkával, hogy megismerje az emberi tevékenység mélyreható hatásait a bolygón. Fedezze fel az oktatás szerepét a környezeti problémák megoldásában több helyszínen, a várostól az esőerdőkig.

Ról ről

A környezetvédelem oktatásában a 37 kredit összegű MA program több mint 30 éve előkészíti a diplomákat a környezetvédelmi oktatás széles körű környezetvédelmi pályafutására. A program interdiszciplináris megközelítése mind az elméletre, mind a gyakorlatra támaszkodik, és integrálja a természet- és társadalomtudományokat az oktatásba és a terepbe, hogy segítse a hallgatókat abban, hogy megismerjék az emberi tevékenységnek a bolygóra gyakorolt mély hatásait és az oktatás szerepét a környezeti problémák megoldásában.

A program támaszkodik a kar a tudományág sokféle tudományterületen az egyetemen belül, beleértve az oktatást, a történelem, a filozófia, a jog, az újságírás, a tudomány, az egészségügy és a művészetek területein.

A környezetvédelmi gondolkodás, a társadalmi ökológia, a környezetpolitika és a környezetvédelem oktatásának alaptanfolyamai bemutatják a hallgatókat az elméletekről, politikákról és etikáról, amelyek formálják a nyilvános diskurzust és a környezet megértését.

A választható lehetőségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy a tanulmányi programjukat sajátos természetvédelmi oktatási érdekeikhez igazítsák olyan területeken, mint a környezeti igazságosság, a tantervek kialakítása, a tanárképzés, a szakpolitika, a fenntartható fejlődés, az ökológia, az ifjúsági oktatás, a vadon élő állatok nevelése és a fenntarthatóság. Az MA hallgatói választhatnak Steinhardton, a Robert F. Wagner Közszolgálati Egyetemen és a Művészetek és Tudományok Doktori Iskoláján.

A programnak szoros kapcsolata van a tanszék természettudományi oktatási programjával, és a New York-i városi környezetvédelmi oktatásban működő Wallerstein együttműködési program számos lehetőséget kínál a hallgatók számára a természettudományi oktatással foglalkozó karokkal való szoros együttműködésre és kutatásra, tantervi projektekre és egyéb környezetvédelmi kérdésekre. kezdeményezéseket. A tanfolyam és a szükséges terepmunka integrálása a hallgatók számára egyedülálló városi tapasztalatokat kínál a környezetvédelem oktatásában. A program bőségesen felhasználja a New York-ban rendelkezésre álló hatalmas erőforrásokat, amelyek révén a hallgatók kortárs környezetvédelmi kérdéseket és programokat tanulmányoznak; a gyermekek, fiatalok és felnőttek oktatási kezdeményezéseinek értékelése, fejlesztése vagy végrehajtása; vagy végezzen alkalmazott kutatást a környezetvédelmi oktatás területén.

A hallgatók sokféle szervezetben végeznek szakmai gyakorlatokat, köztük a New York City Audubonban, a NYC Környezetvédelmi Tanszékén, a Jane Goodall Intézetnél, a New York City Talaj- és Vízvédelmi Kerületén, az Egyesült Nemzetek Szervezetében, az Esőerdők Szövetségében, a Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Koordinációs és Vadvilágában. Védelmi Társaság, Környezettudományi Főiskola, Harbor Iskola, az Amerikai Természettudományi Múzeum, a New York-i Környezetvédelmi Minisztérium és a Wave Hill.

Az egyetem saját fenntarthatósági kezdeményezése további lehetőségeket kínál a részvételre és a tanulásra.

Karrierlehetőségek

A program felkészíti az egyéneket vezetői szerep betöltésére az iskolákban, non-profit szervezetekben, kulturális intézményekben és kormányzati ügynökségekben. A diplomások oktatók, programmenedzserek, tanácsadók, ügyvédek, adminisztrátorok és közösségi vezetőkként dolgoznak. Az oktatásban folytatott karrierek mellett a hallgatók szakpolitikát, érdekképviseletet, médiát és számos más szakmát folytathatnak a köz- és magánszektorban.

Egyes diplomások folytatnak jogi iskolában vagy doktori képzésben a környezetvédelem oktatásában, a környezettudományban, a környezettudományban és a kapcsolódó területeken. Az egyetem számos lehetőséget kínál a foglalkoztatási lehetőségek feltárására a program gyakornoki lehetőségein és a programhoz kapcsolódó kiterjedt szervezeti hálózaton keresztül, ideértve a NYU Wallerstein városi környezetvédelmi oktatási együttműködését is.

Mit tanulsz?

Dolgozni fog a karokkal a legkülönbözőbb tudományágakból, ideértve az oktatást, a történelem, a filozófia, a jog, az újságírás, a tudomány, az egészségügy és a művészeteket, és megtanulja, hogyan kell:

  • Bírálja az emberi tevékenységnek a bolygóra gyakorolt súlyos hatásait;
  • Azonosítsa és alkalmazza a környezeti elméleteket, etikát és politikákat széles formális és nem formális környezetben, mind helyi, mind globális szinten, például iskolákban, kulturális intézményekben, kormányzati ügynökségekben és nonprofit szervezetekben;
  • Mutassa be a környezetvédelmi oktatás nemzeti és helyi modelljeit, elemezze a kortárs környezetvédelmi kérdéseket, és vezesse a környezetvédelmi oktatást interdiszciplináris eszközként a környezeti ismeretek és a fenntarthatóság előmozdításához;
  • Kompetenciák fejlesztése a környezetvédelmi oktatás területén, ideértve a programtervezést, a tanterv kidolgozását, az értékelést, az ösztöndíjak írását, a politikai elemzést és a nonprofit menedzsmentet.

Hogyan fogsz tanulni

Rugalmas tanulmány

Az osztályok mérete kicsi, a legtöbbet esténként kínálják a dolgozó hallgatók befogadására. A nappali tagozatos hallgatók általában három félév alatt teljesítik a programot. A részidős hallgatók akár két évet is igénybe vehetnek a program befejezéséhez.

A programon belüli és más részlegek közötti választható kurzusok lehetővé teszik, hogy a tanulmányi programját az érdeklődési köréhez igazítsa az olyan területeken, mint a környezeti igazságosság, a tantervek kialakítása, a tanárképzés, a szakpolitika, az ökológia, az ifjúsági oktatás és így tovább.

Gyakorlati tanulási tapasztalatok

A szükséges terepmunka, tantervi projektek és más környezetvédelmi kezdeményezések révén New York City-t fogja használni laboratóriumaként, egyedülálló városi tapasztalatokat szerezve a környezetvédelmi oktatásban, és a város hatalmas erőforrásainak megfelelő felhasználását. A fenntarthatósági oktatás terén tapasztalatokat szerezhet olyan kiterjedt gyakornoki hálózatunk révén - amelyek gyakran közvetlenül munkahelyekhez vezetnek a diploma megszerzése után - olyan vezető szervezetekben, mint például az Amerikai Természettudományi Múzeum, a New York-i Audubon, a Jane Goodall Intézet, a Környezetvédelmi Főiskola. Tanulmányok, a New York City szennyvízelvezetési osztálya és az Egyesült Nemzetek Szervezete.

Karrier és eredmények

A NYU Steinhardt környezetvédelmi oktatási mesterképzésének diplomája az Egyesült Államokban és az egész világon. Projekteket irányítanak, programokat értékelnek, konzultálnak, támogatják a változásokat, új politikákat dolgoznak ki, valamint saját vállalatokat vagy nonprofit szervezeteket hoznak létre és működtethetnek - mindezt a nyilvánosság környezetvédelmi és fenntarthatósági oktatása érdekében.

Öregdiákjaink védelmi oktatók, környezetvédelmi tanácsadók és még sok más pozícióban vannak:

  • Városi, állami, szövetségi és nemzetközi ügynökségek
  • Parkok, természetvédelmi központok, állatkertek és botanikus kertek
  • Non-profit szervezetek
  • Köz- és magániskolák
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Kevesebb