MA kormányzat és a politika

Általános információk

Program leírás

Szerezz Master of Arts fokozatot kormány és politika val,-vel koncentráció Nemzetközi kapcsolatok Szent János Egyetem gyönyörű Róma Campus, amely egy sokszínű, nemzetközi hallgatói szervezet. Tanulás külföldön Róma lehetővé teszi, hogy készüljön el a globális színtéren; megismerhetik a nemzetközi üzleti és politikai kérdésekben; részt vesznek szakmai ENSZ ügynökségek, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), és a nagykövetségek; jól megélnek a kényelmes és támogató egyetemi környezet; új élményeket; és ápolják az élethosszig tartó barátságok más diákok a világ minden tájáról. A végzős hallgató a római egyetemen, akkor is a legjobbat nyújtja: a lehetőséget keresni a diplomát egy amerikai egyetemen, míg él a legnagyobb európai központja kormány, a politika, a nemzetközi szervezetek és a multinacionális vállalatok.

A 33-hitel MA program kínál átfogó tanulmányt az intézmények, elméletek és politikai folyamatok nemzetközi kormányok és szervezetek. A program, amely által akkreditált Közép Államok Szövetsége főiskolák és iskolák, valamint a New York-i State Department, akkor dolgozzon az elemzési és kutatási képességek szükségesek, hogy az Excel a karrier a nemzetközi kapcsolatokban. Majd lesz egy szakértő a komponálás politikai rövidnadrág és jelentések elkészítése és értékeli a projekt javaslatokat, határozatokat, és nyilvános kijelentések, valamint töltse mélyreható értékeléseket globális események és tendenciák. A program elkészíti Önnek egy sor lehetőségeket a civil vagy külföldi szolgáltatások helyzetét politikai vagy közigazgatási felelősség az állami vagy magánszektorban pályára az oktatásban, illetve a további vizsgálatot a doktori, illetve joghallgató.

Ennek része a program, akkor is keresni egy 18-hitel bizonyítvány nemzetközi jog és a diplomácia, amely akkor teljes együtt a MA elvégzése után az IH, vagy önállóan.

Ha felveszik a Róma MA kormányzat és a politika, Akkor is lehetősége van arra, hogy tanulmányozza egy vagy több szemesztert a fő campus Queens, NY. A rugalmasság a program lehetővé teszi, tanulmányozza mindkét egyetemen felcserélhető. Ön is beiratkozik intersession cél tanfolyamok azok rendelkezésre állnak.

Program követelmények

Akkor töltse ki a MA kormány és politika egy év nappali tagozatos képzés, beleértve a nyári tanulmány. Posztgraduális képzés a Római egyetemen kínálnak ősszel, tavasszal és nyári ülés, és minden alkalommal két negyedévben. A kurzusok a tervek szerint este vagy on-line elhelyezésére a diákok, akik dolgoznak, avagy szakmai. Lehet beiratkozni legfeljebb két osztály negyedévente; online osztályok span két negyedévben, hogy fedezze a teljes ülés.

Nem-tézis lehetőség

 • GOV 205 Modern Politikai Kutatások
 • Tizenkét kredit nemzetközi kapcsolatok
 • Három kredit politikai elmélet tanfolyamok
 • Hat kreditet a kisebb koncentráció
 • Kilenc választható kredit bármilyen koncentrációban

Dolgozat opciót

 • GOV 205 Modern Politikai Kutatások
 • Tizenkét kredit nemzetközi kapcsolatok
 • Három kredit politikai elmélet tanfolyamok
 • Hat kreditet a kisebb koncentráció
 • Három választható kredit bármilyen koncentrációban
 • Hat kredit GOV 900 Mester Kutatás
 • Demonstráció a tudás egy idegen nyelv (francia, spanyol, vagy olasz) átadásával jóváhagyott vizsgálat vagy nem-hitel olvasás során a nyelv

szigorlat

Során az utolsó félévben a program befejezése után legalább 24 kredit, akkor kell kérni, hogy üljön egy átfogó vizsgálat, hogy tesztelje a tudást a koncentrációt.

Belépés

Jelentkezési feltételek

 • Töltse ki és küldje az online jelentkezési vagy egy kinyomtatott papír alkalmazás, töltse ki, és kövesse az utasításokat, hogy nyújtsák be azt.
 • Adj meg egy aktuális önéletrajzot vagy önéletrajzzal.
 • Küldje hivatalos egyetemi átiratok és mértékben conferrals / oklevelek. Hivatalos angol fordítását kell benyújtani átiratát és oklevelek. Átiratok kell benyújtani az egyes képző intézmény.
 • Küldje el a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL), vagy IELTS vizsga pontszámot bizonyítani angol nyelvtudás. A pályázóknak a következő országok nem kell benyújtania TOEFL vagy IELTS: Amerikai Szamoa, Ausztrália, Bahama-szigetek, Barbados, Belize, Kanada (kivéve Quebec), Dominika, Grenada, Grand Cayman, Guyana, Írország, Jamaica, Libéria, Új-Zéland , Sierra Leone, Trinidad / Tobago, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok csendes-óceáni Trust (SJU campus kód: 0132).
 • Küldje két ajánlólevelet az oktatók a javasolt területen a szakosodás.
 • Küldje személyes adatok leírja az oka folytat posztgraduális tanulmányok és a vezetői célok 300-350 szó. A kimutatás céljai röviden, de értelmesen, mutatkozz be, és írja le, mit remél elérni megszerezte a diplomáját a Szent János.
 • Jelentkezési díj 70 $ USD.

Ösztöndíjak

A diákok beiratkozott a római egyetemen kínálnak ösztöndíjakat alapuló iskolai teljesítmény, bizonyított szakmai gyakorlat, és a pénzügyi szükség, amelyek lefedik a 25 százaléka a tandíj teljes időtartamára a diplomáját. Ahhoz, hogy a római ösztöndíjat, akkor kell alkalmazni, közvetlenül a dékán Rómában.

Karrier Eredmények

Szakmai és Karrier elhelyezés

In Rome, akkor lehetősége van arra, hogy kihasználják a különleges szakmai lehetőségeket, köszönhetően a kapcsolatok, hogy a kar és a rendszergazdák fenntartása több nemzetközi szervezetek, multinacionális szervezetek, valamint a kormányzati és nem kormányzati szervek. Akkor kaphat akár három kredit szakmai miután befejezte legalább 12 kredit a tanfolyam a MA, mi ösztönzi az összes diák a program nem legalább egy gyakorlat. Rómában, a hallgatók vettek részt szakmai gyakorlaton az ENSZ Világélelmezési Program, az Egyesült Államok Nagykövetsége, a Nemzetközi Fejlesztési és Jogi Szervezet és a Save the Children Italia, sok más helyeket.

Ezek szakmai lehetőségeket vezettek karrierlehetőségeket sok diák, és a mi diplomások kielégítőbb munkahelyeket szerte a világon a különböző területeken, beleértve: a polgári és Külügyi Szolgálat; Az Egyesült Nemzetek; politikai agytrösztök, nemzetközi nem kormányzati szervezetek; nagy multinacionális vállalatok; és dinamikus start-up cégek. Néhány diplomások a program is elment, hogy jog és doktori programok politológia vagy a kapcsolódó területeken.

Utoljára frissítve May 2017

Az iskoláról

The Rome Campus of St. John's University recruits a diverse, international student body. Studying abroad in Rome allows students to prepare themselves for the global arena; learn about international b ... Tovább

The Rome Campus of St. John's University recruits a diverse, international student body. Studying abroad in Rome allows students to prepare themselves for the global arena; learn about international business and political issues; participate in internships at UN agencies, non-governmental organizations (NGOs), and embassies; thrive in a comfortable and supportive academic environment. Kevesebb