MA / Pszichológia (Kutatás)

Általános információk

Program leírás

A hallgatók fejlett kvantitatív és kvalitatív kutatási készségeket fejlesztnek a pszichológiában. Az ilyen készségek kutatás-alapú vagy tudományos karriert eredményezhetnek. Bizonyítani kell a kutatási módszertan alkalmazását és a kutatási eredmények kompetens kommunikációját; így a hallgatóknak képesnek kell lenniük független kutatások elvégzésére. Szemináriumokon és / vagy kapcsolattartási üléseken való részvétel szükséges. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a fok nem vezet kutatási pszichológusként való regisztrációhoz a HPCSA-nál.

Sisterhood

Eredmény / A képesítés célja

A hallgatók fejlett kvantitatív és / vagy kvalitatív kutatási készségeket fejlesztnek a pszichológiában. Az ilyen készségek kutatás-alapú vagy tudományos karriert eredményezhetnek. Bizonyítani kell a kutatási módszertan alkalmazását és a kutatási eredmények kompetens kommunikációját; így a hallgatóknak képesnek kell lenniük független kutatások elvégzésére. Szükség lehet műhelyek és / vagy kapcsolattartási ülések látogatására.

Kiválasztási feltételek

A hallgatóknak pszichológiai diplomával kell rendelkezniük, minimum 65% -kal. A Pszichológia BSc kitüntetéssel rendelkező hallgatók jelentkezhetnek a pszichológia MSc fokozatára. A belépés nem automatikus, és a legmagasabb tudományos pontokon alapul.

Vizsgálat

A vizsga egy kiválasztott pszichológiai témájú disszertációból áll, amelyet a felügyelővel konzultálva és a Pszichológiai Tanszék kutatási projektjeivel összefüggésben választanak meg. A közzétételre kész cikk benyújtására vonatkozó általános rendelet alkalmazandó.

A program időtartama:

2 év

Elérhetőségeit:

Név: Dr. Melissa Card / Tel: 011 559 2916 / Email: mcard@uj.ac.za

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb