MA Reklám és PR

Általános információk

Program leírás

Az MA a Reklám és a Public Relations felkészíti a diákokat, hogy kickstart izgalmas kreatív karrierjét a reklám és a PR iparágban. A programot Kensingtonban - a londoni és rangos közép-londoni kerületben tanítják. A város a digitális innováció, a bomlasztó technika és az otthona legfontosabb hirdetési cégeinek, mint például a WPP csoport, Ogilvy

Ez az Egyesült Államok akkreditált mesterképző programja gyakorlati készségeket és kiterjedt elméleti ismereteket nyújt ahhoz, hogy a hallgatókat felkészítse a szükséges készségekre ahhoz, hogy jól teljesítsenek az első foglalkoztatásukban és kereshessék az iparágon belül a karrierépítést. Az MA-t a Kensington Campus-ban tanítják a londoni központban, amely jobb hálózati lehetőségeket és kényelmes közelséget biztosít Soho, Holborn, Fitzrovia számára, ahol az ügynökségek többsége alapul.

A Richmond Egyetem a PRCA - Európa legnagyobb és legbefolyásosabb PR és kommunikációs tagságának partnere, amely feljogosítja a diákokat a tagságra.


Praktikus tartalom

Az MA elősegíti a gyakorlati ismeretek elsajátítását mind a reklámozásban, mind a PR-ben, a diákok kreatív projektjeik fejlesztésével és bemutatásával. A kurzus gyakorlati aspektusa az opcionálisan akkreditált gyakornoki és kötelező kutatási projekt csúcspontját jelentheti, beleértve a PR munkatapasztalatát és a kritikus megközelítést, amely megköveteli a diákoktól, hogy munkájukat szélesebb körű gondolkodásra vezessék ezen iparágakról.
A program mélyreható tudományos ismereteket nyújt a reklám- és PR iparágakról, digitális átalakításukról és szerepéről a világ minden tájáról érkező fogyasztóknak és a közösségi médiaközösségnek.

Fedezd fel

A diákok megvizsgálják az iparág digitális élét, és felfedezik a reklám és a PR különböző megközelítéseit. A diákok is részesülnek a választott kurzusok széles választékából a második félévben, amely lehetővé teszi számukra, hogy bizonyos érdeklődési területeken ismereteket és készségeket gyűjtsenek.


Opcionális akkreditált szakmai gyakorlat

A Internship Program integrálja az iparági ismereteket valódi munkatapasztalattal. A hallgatókat megtámadják a kurzushoz kapcsolódó projektek munkahelyre kapcsolása, a jövőbeli foglalkoztatási kilátások szempontjából értékes kapcsolatok kialakítása és a képességek, a kreativitás és a kommunikációs készségek iránti bizalom megszerzése érdekében. A szakmák célja, hogy mindketten igényes és kifizetődő legyen. A szakmai gyakorlat lehetõséget nyújt arra, hogy jobban megértse a piacot, felhasználva a tanfolyamokon tanult készségeket egy valós környezetben, mivel a hallgatók értékelõ tapasztalatot szereznek.

Az ilyen jellegű széles körű képzés felkészíti a diplomások széles körét a karrierlehetőségek nemzetközi szinten, miközben lehetővé teszi számukra szakosodott szakértelem kifejlesztését a különös érdeklődésre számot tartó területeken. Annak biztosításával, hogy kritikus és visszatükröző gyakorlóként jár el, felkészíti őket arra, hogy kihívást jelentenek a vezetői szerepek számára a sokszínűség világában és a gyorsan változó lehetőségekben.


5 legfontosabb ok a Reklámozás tanulmányozására

  • Ismerje meg a reklám, a PR, a kommunikáció és a digitális média trendek részletes ismeretét a London központjában egy éves programban.
  • Globális és kritikus perspektívát kell kifejleszteni a reklámozás és a PR fejlődésének virágzó, gyorsan fejlődő és versenyképes globális iparágaként.
  • Növelje meg a foglalkoztatási lehetőségeit a Reklám és a PR terén, akár egy fakultatív szakmai gyakorlatban vagy kutatási projektben, amely a legjobb vállalatokon belüli PR munkatapasztalatot jelent.
  • Tanuljon meg egy kis osztályozási környezetben, és részesüljön egy sokszínű, multikulturális környezetben, valamint a PRCA tagságból.
  • Speciális szakemberek a legfontosabb érdeklődési területeken a vezető tudósok, hogy konzultáljanak hirdetési ügynökségek világszerte.


Belépési követelmények

Első fokozat minden olyan tudományágban, amelynek minimális besorolása 2.2 (Lower Second Class Honors) vagy annak nemzetközi megfelelője.


Angol nyelvi követelmények (nem angol anyanyelvűek)

  • IELTS 6.5, mindegyikben 5,5 zenét hallgat, beszél, olvas és ír
  • TOEFL (IBT) 87 összességében a Listening 21, Reading 22, Writing 21, Speaking 23
  • Pearsons angol nyelvvizsga (PTE) 62
  • Cambridge English: Proficiency - C2 szint vagy C1 szint

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Tovább

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Kevesebb
Kensington , Richmond + 1 Több Kevesebb