Részletes program a folyamatos szakmai képzés

Ajánlott szerint: College of Education

Áttekintés

Keresd meg a Masters in TESOL

Ha Ön jelenlegi tanári és keresd meg a Master of Arts-ban Oktatás angol beszélők más nyelvek (TESOL), akkor lesz jogosult, hogy angolt tanítani a diákok más országok és kultúrák. Azt is előre az oktatási és TESOL vezetői pozíciókban, mint 21. századi iskolai körzetek egyre kulturálisan sokszínű. Foglalkoztatás angol nyelvű írásbeliség várhatóan növekedni fog a következő évtizedben.

Ebben MA TESOL szak, akkor el vannak látva különböző lehetőségeket alkalmazni fogalmak, elméletek és kutatások, különösen egy TESOL gyakorlaton, amely végigvezeti megfigyeléses és gyakorlati tapasztalatok alapján. Ez praktikum megköveteli, hogy van, hogy a PK-12 iskolai osztályban ESL diákok befejezése érdekében a praktikum és a program során feladatokat. A területileg akkreditált online MA TESOL online kínált Grand Canyon University College of Education, egy vonalban van a Interstate tanári értékelés és támogatás konzorcium és szabványok elismerése eredetileg TESOL programok PK-12 ESL tanárképzés.

Be kell küldenie egy másolatot a jelenlegi tanítási engedély vagy bizonyítékot szolgáltatni legalább egyéves tanítási tapasztalattal kell alkalmazni erre a programra. Ezen kívül fontos, hogy van, hogy a PK-12 tanterem befejezni a programot talált ki. Arizona, diplomások a program jogosult lehet ESL és / vagy BLE jóváhagyásra.

Degree Eredmények

Fedezze Advanced Studies ESL

A Master of Arts TESOL szak segít megtanulni a szakmai és etikai gyakorlat látott a lencsén keresztül a keresztény világnézet. Megtanulod a különböző szakterületek ebben TESOL szak, amely segíthet növelni a készségek és bizalom terén ESL.

Mit fog tanulni

Növelje TESOL Bizalom és készségek

Természetesen téma a MA TESOL program tartalmazza:

  • Oktatási kutatások
  • Brain-alapú tanulás
  • Alapjai utasítást angol nyelvet tanulók (ELL)
  • Iskola, a közösség és a család kultúra
  • nyelvészet
  • Literacy kétnyelvű beállítások
  • ELL és kétnyelvű tananyag és oktatási módszerek
  • ELL és kétnyelvű értékelés
  • Tanítási módszereket és értékelésére ELL a speciális szükségletekkel

Karrier Eredmények

Fedezze Karrier lehetőségek a Masters TESOL

Ez mesterek TESOL program számára készült, akik már engedélyezett, mint a tanárok, mert nem vezet az engedélyeztetést. Érettségi után, akkor lehet minősíteni kell dolgozni, mint a vezető egy iskola kerület ESL és TESOL kezdeményezések, amelyek állandóan fejlődnek a mai egyre növekvő iskolai légkör sokféleségét.

Program Helyszínek

Online

Gyakoroljuk következő generációs oktatás online fokozat a Grand Canyon University. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este

Grand Canyon University esti programok megfeleljenek az igényeknek a dolgozó szakemberek számára, akik inkább egy a személyes tanulási környezet. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program oktatási nyelve:
Angol

51 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date