MA a Digital Experience Design

Általános információk

Program leírás

Hyper Island MA Digital Experience Design programjában az ipar iránti keresletre válaszul jött létre. A program célja, hogy áthidalja a jelenlegi szakadékot, amit az iskolák tanítanak, és azt, amit a tervezőnek tudnia kell az iparágon belüli termékek, szolgáltatások és rendszerek kiépítéséhez

Az első lépés az, hogy megértsük, ha az MA Digital Experience Design az Ön számára készült, és olvassa el Dan Nessler alumni tapasztalatait. Hangsúlyozza, hogy a tervező szerepe folyamatosan fejlődik. mivel a termék ma ritkán csak fizikai, és a fogyasztók elvárásai magasabbak, mint valaha. A tervezők számára az a kihívás, hogy az online és az offline jelentőségű tapasztalatokat tervezzen és szállítson.

A Digitális Tapasztalattervezet MA segíti a technikai, kreatív és stratégiai készségek fejlesztését, mint tapasztalt tervező, hogy vezesse a változást ebben a fejlődő iparágban.

Meg fogja vizsgálni a tapasztalatok kialakítását és a kapcsolódó területeket, mint például a szolgáltatástervezés és az interakciótervezés, az emberi viselkedés megértése, a szigorú kutatás, a digitális technológiák és a prototípusok készítése, a projektmenedzsment, az üzleti teljesítmény, valamint a hatékony csapat építésének és vezetésének módja.

A humánközpontú tervezésen átívelő szerepköröket, mint például a Design Designer, az Informatikai Építész, az Interaction Designer és a Service Designer, hagyjuk. Ezeken a szerepeken belül a diplomások képesek lesznek magas színvonalú tapasztalatok, termékek és szolgáltatások tervezésére és fejlesztésére. Tudod dolgozni a fegyelmi, kulturális és földrajzi határokon, hogy innovatív megoldásokat tervezzen a felhasználók és az üzleti igények kielégítésére. Mindenekelőtt képes lesz arra, hogy stratégiailag a változás ügynöke legyen, és rendelkezzen a tudással, a készségekkel és a kompetenciával ahhoz, hogy a gyors ütemű iparágban éljen.

„Lehet, hogy ezt a munkaszerviz-tervezést, a tapasztalat-tervezést, a tervezési gondolkodást, a stratégiai tervezést, a rendszertervezést vagy akár a szervezeti felépítést is nevezheti. A definíciótól függően ez a megközelítés a problémák megoldásához valóban fontos. A sürgős, bonyolult társadalmi kihívások, amelyekkel közösségünk és vállalkozásunk szembesül, megköveteli a tervezőktől, hogy felkészítsék a játékukat, és felkészítsék magukat a készségekkel és tehetségekkel, amelyek a folyamatos terep kialakításához szükségesek ” - Lauren Currie, társ-alapító, Snook

Az MA Digital Experience Design alternatív megoldást jelent az iparág által vezetett tanulásban itt az Egyesült Királyságban. A Hyper Island -nél a modern munkahelyi dinamikát tükröző együttműködő és nagy energiájú tanulási környezetekbe kerül. Értékeljük mind a szakmai, mind a személyes fejlődést, és arra törekszünk, hogy segítsünk Önnek abban, hogy új módszerekkel, eszközökkel és ismeretekkel támogassa Önt a képességeinek fejlesztése érdekében. A diploma megszerzése után a Teesside Egyetem ad egyetemi diplomát.

Mit tanulsz

Digitális stratégia

Üzleti modellezés

Agilis / sovány eljárásokkal

Feltörekvő és megalapozott tapasztalatszerzési technológiák

Emberközpontú tervezési folyamatok

Ötlet létrehozása, kiválasztása és fejlesztése

Viselkedési pszichológia

Részesedő kutatási eszközök

Kiegyensúlyozott csapatok kiépítése a projekt igényeinek kielégítése érdekében

Globális és távoli együttműködés

Vezetés és csoportdinamika

Végtelen karrier lehetőségek

UX Design

Vizuális dizájn

Interakció tervezés

Információs architektúra

UX architektúra

Szerviztervezés

Projektmenedzsment

A program tartalmának köszönhetően készségeket és képességeket fogsz készíteni, többek között:

  • Tervezési stratégia kialakítása az ügyfelek rövid ismertetése alapján

  • A kereskedelmi ügyfelekkel való kapcsolatok hatékony kezelése és ötletek felállítása

  • A személyes fejlődés és a csapatmunka készségének bemutatása

  • Alkalmazza a Hyper Island módszertant, és hozzájárul a hatékonysághoz és a termelékenységhez a csoportokban

követelmények

A főiskolai végzettség vagy a fokozat helyett 3-5 év releváns munkatapasztalat

A nem-brit / EU-s diákok kötelesek bizonyítani angol nyelvtudásukat. IELTS Akadémiai pontszámot kell elérnie 6,0 vagy annál magasabb értékre, és minden szekcióban nem kevesebb, mint 5,5. Ezt a nyelvi követelményt csak akkor kell alkalmazni, ha nem kapta meg az egyetemi szintű angol oktatást, vagy olyan országból származik, ahol az angol nem a fő beszélt nyelv.

* Vízuminformáció:

Ha Ön nemzetközi hallgató, szüksége lehet egy vízumra az Egyesült Királyságban való tanuláshoz. Szükség lehet arra, hogy jelentkezzen a Student Visitor Visa-ra, amely 6 hónapot biztosít az Egyesült Királyságban csak tanulmányi célokra. Ezzel a vízummal a törvény előírja, hogy legkésőbb 6 hónappal a belépés után elhagyja az Egyesült Királyságot. Ez azt jelenti, hogy a diákok látogatói vízummal rendelkező nemzetközi diákoknak meg kell felelniük az iparági kutatási projekt követelményeinek az Egyesült Királyságon kívül.

További információ arról, hogy Önnek szüksége van-e vízummal és útmutatással kell ellátnia az alkalmazását. Https://www.gov.uk/check-uk-visa

A svéd pályázók pályázhatnak a CSN-re (kormányzati hallgatói kölcsön / ösztöndíj) az MA Digital Experience Design programhoz. Csak a csn.se és a Teesside Egyetem közti szokásos módon alkalmazza a tanulmány helyét.

BAC akkreditált

Büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk, hogy a MA Digital Experience Design BAC akkreditált. Ez az oktatási ágazat oktatási minõségének egyik legfontosabb jele, amelyet manchesteri iskola, személyzete és tanulási környezetünk szigorú ellenõrzése után ítélnek oda.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Tovább

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Kevesebb
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Több Kevesebb